Anhora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bu topiği kişisel açmıyorlar moderatör taşımıyor forum ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bir üsteki mesaja alıntı bile yaptırmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ne yazık ki katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 neden yapalım ki trdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 herkes kendi işini düzgün yapıp ağlamasa memlekette düzgün iş yapmayan adam kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Yok ya, geçen bir tanesiyle karşılaştım işini iyi yapan. ttnet'in 19tl + ile 4gb mobil modem zımbırtısını alacaktım validesultan için. Gittim ellerinde kalmadığını söyledi göztepedeki türk telekom. Sonra yönlendirecek yer de aradı adam bulamadı, ana merkezle haberleşip pazartesi evime kadar görevlinin gelip sözleşme ile teslim edeceklerini söyledi. Şaşırdım. Mutlu oldum ve işime gitmek üzere ayrıldım. Bir de ttnet yani... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bir baklavayı bile becerip gönderemdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 vaperon said: Yok ya, geçen bir tanesiyle karşılaştım işini iyi yapan. ttnet'in 19tl + ile 4gb mobil modem zımbırtısını alacaktım validesultan için. Gittim ellerinde kalmadığını söyledi göztepedeki türk telekom. Sonra yönlendirecek yer de aradı adam bulamadı, ana merkezle haberleşip pazartesi evime kadar görevlinin gelip sözleşme ile teslim edeceklerini söyledi. Şaşırdım. Mutlu oldum ve işime gitmek üzere ayrıldım. Bir de ttnet yani... :) Abi bu şube Göztepe'deki meşhur Petrol Ofisi'nin yanındaki değildir, değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Hemen yanında değil ama sanırım bir iki sokak gerisinde (hızırbey caddesinin girişinin karşısında) kalıyor. Hepsi için söylemedim. Oradaki biri işini yaptı o yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Onun için, insanlardan bizim yüzümüzü güldürecek küçük nüanslar beklemek hayal oluyor. Gerçi yapanlar çıkıyor tek tük. Ama eminim onlar da başka yerlerde başka işlerini düzgün yapmıyorlardır. Bu bir alışkanlık gibi, nesilden nesile bizim DNA'larımıza işlemiş. Tembellikten ve Bencillikten öleceğiz arkadaş. Bende tembelim ve bencilim kendimi de işin içine katıyorum. Neden böyleyiz, çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sen işini düzgün yap gerisi hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-aLVvjyNx4fY/UqbEknWfjZI/AAAAAAAABCQ/DVP_BufDm8w/s1600/redikt%C3%B6r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ben de Vatan bilglsayarda cakisan bir delikanliyi unutamam. Seagate HD aldiktan 4 ay sonra bozuldu. Firma kullanici hatasi dedi reddetti, Vatan reddetti, bu delikanli haftalarca ugrasti yazmadigi yer kalmadi yenisini verdirdi sonunda. Keske bi hediye falan alsaydim, bi daa gittigimde yoktu orada. Ya kovuldu, ya terfi etti ya da daha iyi biyere gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 saçmalamayın ya ben varım. siz de yapın madem şikayetçisiniz alla halla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Var var düzgün insanlar da yok değil. Ama sistem bozuk arkadaş, sen ne kadar düzgün olursan ol sistem seni bozmaya çalışıyor. Bu sisteme eninde sonunda ayak uydurmak zorunda kalıyorsun. Günübirlik yaşıyor millet. Kimse uzun vadeli düşüneyim yaptıklarım bana döner diye düşünmüyor. Vizyon 0, misyon 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ABB dekiler kadar aptal degillerdir heralde adam kontrollugunu yaptigi santiyeye bi kere bile gitmemis gittik baktık her blokta 1 er tane kacak kat cikilmis olamazz olamazzz fln diyo bi de kamil ya ahahahaha aklıma geldikce gene delleniyorum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Rerore said: bu topiği kişisel açmıyorlar moderatör taşımıyor forum ağlıyor paticikte bile işini yapan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 O zaman duble yol yapıp onun onarımına milyarlarca para harcayanları, konferans sırasında cep telefonuyla oyun oynayan bakanları, millette yok yere 2 kat elektrik faturası ödeten idareyi, bütün bunların yükünü vatandaşın sırtına vergi olarak yansıtanları, bu yaşlı, anlatsan da anlamaz diye insanları geçiştiren çalışanları, yaşlılara atmde beklemek sosyal aktivite oluyor diyen bakanları, ben aldığım maaşı haketmek istiyorum diyen ve hiçbir görev verilmeyen başkan yardımcılarını, soru sorduğunda ilgisiz duran çalışanları, vizyonu olmadığı için düşüncesiz davranan ve bunun sonucunda ortaya çıkan zararları yine millete yük eden müdürleri çok görmemek lazım. Daha çok sayılır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 valla benim şimdilik gördüğüm şu. işi önce çevresel faktörleri de denkleme katarak kuralına göre oynayacaksın. belirli bir miktar köprü ayı ve dayı denklemlerini de yerine göre serpiştirip inzivaya geçeceksin. biraz daha orta düzeyden üst düzeye doğru geçiş yaptığında kuralları kendin koyacaksın. işte bu zaman zarfına kadar ilk çalışmaya başladığın sıradaki ideolojini hala koruyabilirsen biraz değişim gerçekleştirebilirsin. Yok koruyamamışsan o zaman çarkları aynı momentumda çevirmeye devam.. ki şimdiye kadar olan ve bu noktaya ulaşmamızın sebebi de bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yeni birşey mi gibi lanse edilmesin mevzu lüt - fen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 la adam gönderdiğim maili proje müelliflerine atacak sadece onun için bile 1 hafta bekletiyor. Yok ya işini doğru düzgün yapan. Bana denk gelmedi daha doğrusu. her işi yaptırmak için 20 kere arayıp sormak veya bağırıp çağırmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 maltepe carrefour efor mağazasında çalışan bekir isimli arkadaş, kendisi 10 numara 5 yıldız bir çalışan. +rep şukularımı iletiyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar