Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aklım almıyor...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Bu tip olaylarda hiç tanımadığın bir insandan bile ufakta olsa teselli edicek , acını paylaşıcak cümleler duymak iyi geliyor insana.. hiç mi başınıza gelmedi , ben bugün hiç tanımadğım bir adamın omzunda ağladım mezarlıkta. bu benim için önemliyken , buraya gelip salak saçma konuşanlar önemsiz oluyor normal olarak. ciğeri 5 para etmez adam oluyor benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlarda merhamet sevgi ve hoşgörü azalıyor çünkü bu özellikler sağlıklı insanlarda gelişir. Neyse başın sağ olsun ve arkadaşlarının mekanı cennet olsun. Bu arada başına gelen olaylar sonunda herkesin öleceği ucuz amerikan filmlerinin başlangıcı gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

başın sağolsun.

ilginç olan haber aşırı hız vs. denildiğini bilerek o habere link vermen. burada o haber görüldüğünde bu yorumların yapılacağı belli. pozisyonlarınız değişse sende aynı sekilde düşünürdün.

ya düsünmeden koydun ya da ispatlama ihtiyacı mı hissettin bilemiyorum ama o linki verdikten sonra millete çemkirmek doğru değil.

yakınındaki insanların vefat etmesi garip hissettirir insanı. yaşadığımız hayatın temeli boşmuş gibi hissettirir. sıkı sıkıya yapıştığımız için şu hayata, yokluk şoka sokar insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Bu tip olaylarda hiç tanımadığın bir insandan bile ufakta olsa teselli edicek , acını paylaşıcak cümleler duymak iyi geliyor insana.. hiç mi başınıza gelmedi , ben bugün hiç tanımadğım bir adamın omzunda ağladım mezarlıkta. bu benim için önemliyken , buraya gelip salak saçma konuşanlar önemsiz oluyor normal olarak. ciğeri 5 para etmez adam oluyor benim için.

Başın sağolsun Hamza, ama hayat böyle bişey, kalanlar gidenlerin acısını içine gömüp devam etmek zorunda. Tabii genç ölümler daha acı ama inan 30 sene sonra olsa yine üzülecektin yanacaktın.

İçinde bulunduğumuz coğrafyanın şartlarını, o evsiz kalıp göçen ailesi dağılan ölen zor durumdaki insanları görüp haline bolca şükredip yoluna devam etmen lazım. Zaten çocuğun olacaktı sanırım, daha güçlü ve sağlam olman gerek, başın sağolsun tekrardan.

(Burda bazı zibidiler çıkıp o insanlara böyle acımak ve haline şükretmek hedehödö yazacaklar biliyorum, önceden de yazıyorlardı, ama onlara da sizene lan bsg diyorum peşin peşin)
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Gerizekalımısınız lan siz? manyakmısınız? Aşırı hız filan yok olayda , bütün haber siteleri porche marka arabayı görünce aşırı hızı yapıştırıyor hemen. Yolu biliyormusun? nasıl bir kusur olduğunu biliyormusun yolda? Ters eğim ne demek bilgin var mı? apaçi diyen arkadaş için ya susucam yada ana avrat gidicem burda. Kaza raporuna ve görgü tanıklarına göre Adnan'ın önüne bir bayan çıkıyor ters eğimli yolda , kadına vurmamak için sola kırıyor direksiyonu , sonra aracı toparlayamıyor ve sağ taraftaki kum tepesinden havalanıyor ve ters dönerek araba sitenin duvarına çarpıyor ve sitenin duvarı arabanın tavanını jilet gibi kesiyor. aracın kadranı 93 km hızda takılıyor , güvenlik kameraları ve polis raporu 90-100 arası bir sürat veriyor.

allah belanızı versin ne diyim ya.

bu nasıl bir insanlıktır ki , şuraya gelip duygularımı anlatıp gözüm yaşlı 2 satır şey yazıdığımda bu cevapları verebiliyorsunuz ya.

Pardon da,

olayın linkini atıyorsun, orada yazanı doğru baz alıp okuyup yorum yapanlara da küfrediyorsun?

Düzgünce yazacaksın arkadaş o zaman.

Başın sağolsun tabii ölüm her türlü kötü ama bi sakin olsan keşke
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm yazılanları okudum, ok insan acısı paylaşılsın ve kimse de ters bir şey söylemesin istiyor ama burası doğru mecra değil böyle bir acıyı paylaşmak için. Zira her türlü dalga geçecek insan çıkabilir. Boş yere sinirlenmenin de alemi yok. Tabii o "doğal seleksiyon" fln çok ağır yorumlar olmuş. Ama işte haberi okuyunca insan "ulan bok var yarışıosunuz" diye geçirio içinden..
Sosyal ağlarda paylaş

başın sağolsun.

Ataşehirin yolları ciddi sıkıntılı. Hafriyat kamyonlarından yol delik teşik olmuş, doğru düzgün trafik ışığı yok, ters eğimli yollar senelerdir aynı, zaten yolların yarısı arnavut kaldırım gibi. daha ne kadar kötü olabilir, anabacı saydırmak lazım belediyeyi arayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bok var yarışıyosun dersin , ulan gencecik adama yazık olmuş dersin , niye hız yapıyorsun yanındaki adama yazık değil mi dersin. Ama şunları demezsin ;

aquila said:

kazada hakedilen olmus, garip bisey yok.

Lectre said:

insan insan olmadıktan sonra, tümsekler size nasıl davranmanız gerektiğini öğretemez kimse kusura bakmasın.

DarKRideR said:

ne güzel işte belediye ya da karayolları güzel bir doğal seleksiyon yöntemi bulmuş.

Baggio said:

Haberin de neresinden tutsam elimde kaldı, tek başıma aşırı hızdan kaza yapan apaçi için

Civcivhead said:

trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt

cenaze evinden çıkıp geldim buraya 2 satır yazıp içimi dökmek istedim , küfür vs. etmedim ayrıca. Haberin başka bir linki yok en güveniceğiniz hürriyet olur diye onu verdim , zaten kaza burda daha önceden de konuşuldu , o zaman bu tarz laflar yazılmadı buraya , demek ki zamanla bazı duyguları kaybediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Gerizekalımısınız lan siz? manyakmısınız?...apaçi diyen arkadaş için ya susucam yada ana avrat gidicem burda....

...allah belanızı versin ne diyim ya...

şunlara demiştim ben. evet öyle yorumlara öfkelenmekte kişisel olarak haklısın. zira senin canın yanıyor ama işte burası internet. şuradaki insanların 1e1 tanıdığı olmadığın sürece cidden herkes nasıl senin için "kimsin ki sen?" ise, sen de onlar için öylesin.

o yüzden burası yanlış yer.
Sosyal ağlarda paylaş

Işık olsun dostların. Sabır diliyorum gözüm.

Ölünün (şimdi bunun üstüne gelip "ne yani, Hitler'in de mi arkasından konuşmayacağız?" diyen dallamalar olacaktır) arkasından konuşulmaz diye bir laf var ama burada belli ki bir çok patavatsız için bir şey ifade etmemiş bu durum. Arkadaş belli ki darlanmış, gelip şuraya iki satır bir şey çiziktirip içini dökmek istemiş. Kimseden bir şey beklediğini de sanmıyorum ama bari aptal saptal şeyler yazmayın.

edit: ben bu satırları yazdığım da suBzer0'nun yukarıdaki mesajını okumamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bi yandan da kaza yapan adamı kıskanmaca var tabi.

kızlarla fotolar, amerikada öğretim hayatı falan.

sen burda 2 liralık maaşı 3 e erdirmek için gece gündüz mastera falan kas adam enhanced edition olarak başlasın hayata.

abi ölen adamı kıskandığı için giydiren varsa bi köşede kendi kendini tüketsin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

O yola 90 km çok fazla, tam kaza yapılacak hızlar. Yarışmayıp bide yayaya çarpmamak için kendini tehlikeye attıysa are, yazık olmuş gerçekten.

Esh said:

bi yandan da kaza yapan adamı kıskanmaca var tabi.

kızlarla fotolar, amerikada öğretim hayatı falan.

sen burda 2 liralık maaşı 3 e erdirmek için gece gündüz mastera falan kas adam enhanced edition olarak başlasın hayata.

Şu da inanılmaz yüzeysel bi savunma. Modifiyeli şahinle hız yapıp başkalarının hayatını tehlikeye atan çomarların telef olmasını isterken, hayata "enhanced edition" başlayan adama neden iltimas geçilsin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...