Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azgın bebek =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha..bunu biliyorum ilk izlediğimde yarıldım walla. Tesadüfün bu kadarı :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Mesaj tarihi:
annesi butun evdeki macunlari yedirmis galba baksana heryere surtturuyo :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
Bir de psikologlar iç güdü denilen olayın insanda olmadığını falan söylüyorlardı ısrarla. Psikoloji öğrentmenime gönderecem bu videoyu. Okullar açılsın hele bir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
bu saeros un bebeklık halı bılen war mı?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 14 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
çok inanılmaz eski bu video..
belki de bebek 13-14 yaşlarına gelmiştir..

assında o bebek cthulhuymuş:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Bende bu videonun tamamı var . Bebek bi ara coşuyo baya bi kesmişler videodan . Bulabilirsem koyucam .
Hatta videonun orj ismi de " What the F*k "[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
abi koptum ya izlerken annem geldi a ne tatlı bebek diye sonrasını da görünce yorum yapmadan gitti ama[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 15 Ocak 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Bende bu videonun tamamı var . Bebek bi ara coşuyo baya bi kesmişler videodan . Bulabilirsem koyucam .

walla bulmanı dört gözle beklıyorum =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
  • Yeni Oluştur...