Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 swtor , warthunder , battlefield 3, D&D online arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ben WoW oynuyorum. Şuan gayet güzel oyun. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Anarchy Online - evet hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 eve online hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 köylüsün çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sunbird cried, cried and it cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Seperate said: köylüsün çünkü lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Eve online. Eve'in üretim & ticaret sistemine benzeyen ve daha çok ekonomiye dayalı bir oyun arıyorum aslında. Pvp kısıtlı olabilir. Hatta browser olursa pvp siz de olabilir. Browser da iki yılı aşkın bir süredir forge of empires ve the settlers online oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 payday2 crimewave baya sardı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ark giricem pati ahalisi inaktif gibi, tree of life giricem oyunda pvp yok anormal grind var gibi. wow gireyim desem aylık ücreti var oynamam ben onu, öyle gidiyor bi şey bulsam da abansam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 loop said: Eve online. Eve'in üretim & ticaret sistemine benzeyen ve daha çok ekonomiye dayalı bir oyun arıyorum aslında. Pvp kısıtlı olabilir. Hatta browser olursa pvp siz de olabilir. Browser da iki yılı aşkın bir süredir forge of empires ve the settlers online oynuyorum. the settlers ı oynamıştım. hocam forge of empires ı diğer kopyalarından ayıran özellik nedir? travian, ikariam gibi benzerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Forge of empires çok durağan bir oyun.Pvp si var, sıra tabanlı, ama beni çok sarmıyor. GvG de var ama girip bakmadım bile hiç. Alışkanlık oynuyoruz. Aslında renaissance kingdoms var. Yıllarca önce oynamıştım, istediğim tarz bir oyun. Hani köy kurma değil de, odun kesip pazarda satma para kazanma falan tarzı. Ama şimdi gözüm korkuyor başlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Trove oynuyorum ara sıra mmo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Elder Scrolls Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Guild Wars 2 oynuyorum ben hala. Belki FF14'e tekrar bakabilirim bi ara hazır ek pakette gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar