BaaL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 3d printer ile basılmak üzere şu şekil bir "project box" gerekmekte: http://www.aliexpress.com/item/Wall-mounted-electronic-project-enclosure-waterproof-box-158-90-46mm/1845455139.html verdiğim örnekteki kutunun icindeki pcb mount vidalarina gerek yok. slikonla oturtucaz. kutunun ustu kapakli olucak vidali yani içine oturtup sonra kapatabilelim, duvara asma kısmı ve delikleri olacak, 27cm uzunluk 7cm genislik 2cm yukseklik (ebatlar iyi düşünülmüştür tam kullanılabilir) autocad kullanmayalı 10 sene oluyor kurup hatırlayıp öğrenip yapasıya ben 1 hafta. var mı bi öğrenci vb, bilen eden, 1-2 saatlik iş şu, ücreti konuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Selam, Sen 2D mi istiyorsun yoksa 3D mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 autocadle çizmek sıkıntı aslında 3 d çizimleri solidci daha kolay çizer ama ölçüleri verirsen boş zaman olursa bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 3dsmax te oluyorsa yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Selam, Solid çok daha kolay 3D için. 2D yeterliyse ben de hallederim. Solid'i tekrar kurmadım daha evdeki PC'e. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 niye bu bölüme yazdım ya :s teşekkürler, 2d/3d , solid/3dsmax tam ne gerekiyor öğrenip yazıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Elle çizim yeter dersen boş bir anımda çizer veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 çizime gerek yok gelin bir kahvemizi için dersen hepimiz geliriz toplaşıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Et kalınlığı ne olacak, verilecek ücret nedir, halledelim gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Akrilikten üretin bence, buna çok benzer birşeyse. Laser kesim akriliği üst üste koyarak düzgün enclosure üretebilirsiniz, daha sağlam olucak, bi de daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bakınız bu şeyin akriliği ve kesimi 20 euro falandı. http://www.youtube.com/watch?v=e-o94pK_Fyc bu 200-300 euro falandı http://www.youtube.com/watch?v=vjRPBRHaRN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar