Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kickstarter tabii ki elestirilecek, niye elestirmeyelim. Mevcut olmayan bir urune gozun kapali para veriyorsun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 isteyen istediğini eleştirir de şu gayet güzel bir kickstarter projesi. Yapan adamlar sarı çizmeli mehmet ağa değil, ne ortaya koyacaklarını açık ve net göstermişler. Yeni keşfettiğiniz 87 yapımı bir lucasarts adventure'ı gibi diyor. 18 ayda yapacağız demiş, masraf kalemlerini de yazmış oraya. Oyunu yapanların 18 aylık emeğine fiyat biçmesi bence yanlış değil, yanlış olsa bile kesinlikle yanıltmıyor potansiyel destekçileri. Sadece oyunun çıkacağının bir garantisi yok, bütün kickstarter projelerinde olduğu gibi. Mesela ben kickstarter'da destekçi olmuyorum oyunlara bu yüzden, çıkınca alıyorum beğendiysem. Bence eleştirilecek bir şey varsa kickstarter'ın kendisi. Ama şunu da söyliyim, insanlara olayın bir parçası olma hissini satıyolar kickstarter'la, bu da insanların hoşuna gidiyor. Halihazırda lucasarts adventure'larını oynayamayanlar kalkıp da bu oyunu oynamaz muhtemelen ama zaten oyunun hedef kitlesi hala 80'lerin lucasarts adventure'larını oynayanlar veya keşke daha olsa da oynasam diyenler. Yani monkey island 3'le, hadi hadi full throttle'la bu tür oyunlarla tanışanlar değil. Tekrar söyliyim, bu oyunu beğenememek tabi ki herkesin hakkı da, zaten niche bir kitle için oyun. Arcane, alınacak dediğin oyunları merak ettim 3-5 tane örnek versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 çekmecesini karıştırırken neden olmasın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 eldar said: Arcane, alınacak dediğin oyunları merak ettim 3-5 tane örnek versene. randal's monday, gemini rue, statis, gabriel knight remake, fire. tim şopar oyunlarını yazmıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar