Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bu enpara'nın steam kampanyası 2015'te de devam edecekse ben direkt kartlardan birini iptal edip oraya geçmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 etmeyecek yazıyor emma belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 DarKRideR said: bu enpara'nın steam kampanyası 2015'te de devam edecekse ben direkt kartlardan birini iptal edip oraya geçmeyi planlıyorum. Etmesi için görüşülüyormuş. Bir de bu senin enpara üyesi olmayı başka bir kart şartına bağlama olayını anlamadım ben. Direkt üye olsana, aidat yok üyelik ücreti yok bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dworgian said: ha olabilir. ama sana "ifinim kirt ilibilminiz için hisip di şirt" diyebilirler askdjasjkh Kart kredi kartı sınıfında ise hesap olmadan da internetten vs işlem yapabiliyorsun. sırf hesap ücretinden dolayı Halkbankta 1 sene vadesiz hesapta 0 bakiye ile kredi kartı kullandım. geçende işim düştü vadesiz hesabı kapatmak için gittimde geriye dönük hesap üçreti de istemediler (verme niyetim yoktu). Hala bunlar niye istemedi diye eşkilleniyorum iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Sorieno said: DarKRideR said: bu enpara'nın steam kampanyası 2015'te de devam edecekse ben direkt kartlardan birini iptal edip oraya geçmeyi planlıyorum. Etmesi için görüşülüyormuş. Bir de bu senin enpara üyesi olmayı başka bir kart şartına bağlama olayını anlamadım ben. Direkt üye olsana, aidat yok üyelik ücreti yok bir şey yok. ya şimdi borcu limite yakın bir tane var, diğeri de firma için çıkarttığım kart o sabit kalacak zaten. borcu limite yakın olanı ödüyorum işte, sonra yeniden kullanıyorum. bazen kullanacağım zaman ödüyorum falan ama borcu komple kapatmak için böyle bir hırs, şevk yok. Eğer kart değiştireceksem komple kapatıp geçerim, bahane olur lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Qualance said: Dworgian said: ha olabilir. ama sana "ifinim kirt ilibilminiz için hisip di şirt" diyebilirler askdjasjkh Kart kredi kartı sınıfında ise hesap olmadan da internetten vs işlem yapabiliyorsun. sırf hesap ücretinden dolayı Halkbankta 1 sene vadesiz hesapta 0 bakiye ile kredi kartı kullandım. geçende işim düştü vadesiz hesabı kapatmak için gittimde geriye dönük hesap üçreti de istemediler (verme niyetim yoktu). Hala bunlar niye istemedi diye eşkilleniyorum iyimi :) çünkü hareket görmeyen hesaptan (180 gün) isteyemiyorlar. hareket görmüş hesaptan da geriye dönük 2 dönemi isteyebiliyorlar ama vermezsen 2 dönem geçince siliniyor zaten edit: alıntı gerekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 İyi de enpara "kredi kartı" değil ki debit card veren banka hesabı. Borç ile bir alakan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bugün garantiden mail gelmiş. Garanti Bankası Temmuz - Aralık 2014 dönemine ait hesap işletim ücreti 08.01.2015 tarihinden itibaren vadesiz hesaplarınızdan toplam 64.00 TL veya muadili olarak tahsil edilecektir. İyi dedim şimdi enpara.com a başvuru yaptım. Hesabım açılsın garanti ile bütün ilişkimi kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bana da geldi o. bende challenge accepted dedim. hesapta para olmayınca çekemeyecek zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bende öyle düşündüm abi de direk hesap olmazsa daha iyi bıktırdılar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben bi tek sanal banka kartını kullanıyorum 3d secure fln ondan duruo. enparada sanal banka kartı var dimi? 3d secure da da çalışıosa ona geçim ben de yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar