BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 eski laptobuma format atacam ama oem gelmişti işletim sistemi cd lazım windowsun kendi sitsinde de bulamadım nereden indirebilirim? orjinal ürün anahtarım var ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 isim vermeyim ama loading ekranında develer geçen bir site var orda yoksa hiçbir yerde bulamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 OFF bide türkçe istersin şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 torrentten ilaçsız olanlarını indir, kur, serialını gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 galiba tek yol torrent :/ resmi bir yerden falan bulaydım iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 serialsiz girincede sorun çıkmaz bence. artık desteği kesti microsoft nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 BabacumMostors said: galiba tek yol torrent :/ resmi bir yerden falan bulaydım iyiydi Msdnden falan dağıtıyordur belki. Biraz google yap çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 BabacumMostors said: galiba tek yol torrent :/ resmi bir yerden falan bulaydım iyiydi yok torrentte direk kırılmamış orijinalleri var, onları indir kur elindeki serialı gir, lisanslı olacak arkadaş onu demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 xp'ye destek kesildiği için siteden de gitmiştir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ekranında develer geçen site ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar