Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim sapıttı

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Kısırlaştırmaya 2-3 ay daha var demek ki. Mamasını azalttım biraz (daha bir şey farketmedi gerçi), 100-110 gram kadar koyuyordum, 80'e düşürdüm. Ev zaten 2+1, çalışma odama ve mutfağa giremiyor ben evde yokken; alanı bayağı daralıyor, muhtemelen akşamları çıldırmasında ek etken.

Bu arada çok gürültü yaptığında yanına geldiğimi farketti, canı sıkıldıkça duşakabinin üstüne çıkıp oradan çamaşır makinesinin veya klozetin üstüne atlıyor hibne. Dün gece 2'de uykumdan kalkıp ağzına vurmaya gittim, salona kaçıp battaniyesine sarınmış ben gelene kadar, kıyamadım.

Sokağı hiç görmedi bir de, arkadaşın ajansında doğdu, 6 haftalık olana kadar şirkette baktılar; sonra ben aldım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bizim ki 3 yaşını geçti, 1,5 yaşında kısırlaştırdık ve halen aynen gavuru ısırır gibi ısırıo durduk yere.

o enerji patlaması tarzı bişey sanırım. dışarı salıyoruz falan enerjisini harcasın diye bazen dolu gelio muhtemelen eve giriyor bi anda durduk yere klime saldırıo dağıtıyor tekmleyerek boğuşarak sonra sinirli sinirli gidip suyunu içiyor yada dönüp de ayaklarımıza saldırıyor SEN Mİ DÜZELTTİN LAN KİLİMİ? O KİLİM BÖYLE DURACAK! tavrı. tam bir psikopat.
Sosyal ağlarda paylaş

YA HAHA

O kilim olayı bizde de var, banyodaki tüm paspasları dağıtıp sağa sola sıkıştırıyor tuvaletine koşarken. Sonra peşinden düzeltiyorum; düzelttiğimi görünce tekrar koşup kumuna girip çıkıyor.

Bir de mesela kumunu ve kumundan taşanları temizlerken görmesin diye salona falan kapatıyorum 5 dakika, anlıyor o kumun temizlendiğini kapısını açtığım gibi banyoya koşup yine kumu etrafa dağıtıp geri dönüyor. O kum dağınık olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Ben de dişi kedi daha evine sahibine yakın olur diye biliyorum. Erkek kedinin fevri davranışları daha fazladır diye düşünüyordum.

erkek kediler daha sırnaşıktır genelde. ancak aynı zamanda büyürken daha hırçındırlar. bir de erkek kedi evde en çok kadın sahibe gider, dişi kedi erkek sahibe gider. ancak dişi kedi genel olarak sahibi ile (erkek kadın farketmez) erkek kediye gore biraz daha zor bağ kurar, kısırlaştırıldığında bağ kurması daha da zorlaşır. ancak hırçınlık ihtimali erkek kediden daha azdır.

bu durumların hepsinin karaktere baglı istisnası vardır. kesin dogrular yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün haftalık taranma maratonumuz vardı, koltuk altında, duşakabin üstünde, leğen altında, çamaşırlık içinde falan kedi taradım.

Adam tarağı görene kadar hoşuna gidiyor taranmak, mırlıyor; sonra kafasını çevirip tarağı gördüğünde delleniyor. Kaçmaya başlıyor; sıkışınca saldırıyor falan. Köpek terbiyecileri gibi koluma kalın bir çamaşır dolayıp onu tırmalayıp ısırtarak tarıyorum. Canımın acımadığını farkedince tekrar kaçıyor.

Tamamen taradığımda da gidip uyuyor mışıl mışıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...