Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hedo'dan 26 Sayı

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Bizim hedo coşmuş yine.. Minessota Timberwolves'u yenmişler..en skorer oyun 26 sayıyla hedo.

zaten ilk 5 oynamış ve 43 dakka oynamış.. Daha önceki topiclerde de dediğim gibi hedo ilk 5 oynarsa her maç 20nin üzerinede rahat atar demiştim.alın size örnek..Bu arada sahada en çok kalan oyuncu bu maçta.
2/5 üçlük
8/8 serbest atış
yoplamda 8/16 tüm atışlarda..yüzde 50 baya iyi..
6 rebound 4 asist 2 top çalma..
böyle ilk 5 oynatmaya devam ederse baya iyi olacak gibi..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

insanın göğsü kabarıyor,inş dahada iyi olucak[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

ibo bence nba için yaşlı gitmesi hataydı,fazla şans bulamıyıcak :([signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 13 Ocak 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
şöle oynasın canımı yesin

sen de kabul ettin tamamdır=P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun costu bizimkiler. ama bu telekoma ben ne diyim ya yada kablo tv cilere serefsizler 4 senedir kablo tv yi getiricekler bizim oraya hala gelmedi. allah belalarını versin suc kimdeyse. onların yuzunden seyredemiyom kablo tv yi.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Nba fethettik walla
seneyede ben gidersem tam oluyoz..

Hedo-Memo-İbo-İnso :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

pati bayrağı ile gideriz artık destekleriz:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 13 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
10 dene off reb. alması halen Memo ya pas vermedikleri anlamına geliyor yalnız

bu arada bu yazdığın saçma olmuş..adam 5 numara normal..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim bende sana diyorumki adam 5 numara ve demekki koç adama bu görevi vermiş..millet keyfinden paz vermemezlik yapamaz..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Ak 47 dizi geçen maçta bi daha döndü..
adam ne bahtsız ya (:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...