darkageman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Öncelikle merhabalar; Benim işlemcim fx6300 m5a97 r2.0 anakartim var. Sorum su olacak ben örnek vericek olursak archeage gibi oyunlarda arada takilma kasma sorunu yaşiyorum işlemciyi oc lasam bile. Ben bazi arkadaşlarima sordum bazisi bana fx6300 eskidiğini 8350 en azindan sahip olmam gerektiğini söylediler bende baya araştirma ve twitch de izleme de yaptim genel anlamda millet intellerle o kadar akıcı oynuyorki 25 fps de bile takılmadan. Arkadaşima daniştigimda bana git bf4 oyna yiyosa intelle dedi oynamadigim için bilmiyorum açıkçasi. Yani benim alabileceğim intel işlemci en baba 500 lira olmali o kadar bütçem var anakartimi da satip intel anakart alabilirim o yönden yada 8350 alip yoluma mi baksam ? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 FX6300 oyun için yeterli bir CPU'ki OC ile 5 GHZ'ye çıkanlar var. Yani 8320+ almana gerek yok bence. iyi bir CPU fanı alıp OC'lersende olur. Archeage sadece CPU değil GPU da isteyen bir oyun ( Cryengine 3 den bahsediyoruz ). Kullandığın ekran kartı nedir ? Youtube da videolar var FX6300 - archeage diye aratınca performans hakkında sana fikir verebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 R9 280 dual x var sapphire in 3 gb 384 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 jonq said: FX6300 oyun için yeterli bir CPU'ki OC ile 5 GHZ'ye çıkanlar var. Yani 8320+ almana gerek yok bence. iyi bir CPU fanı alıp OC'lersende olur. Archeage sadece CPU değil GPU da isteyen bir oyun ( Cryengine 3 den bahsediyoruz ). Kullandığın ekran kartı nedir ? Youtube da videolar var FX6300 - archeage diye aratınca performans hakkında sana fikir verebilecek. Yani sen kendi işlemcinle yoluna bak diyorsun intel alsanda ayni gibisinden :) herkez birşey diyo kafam karişiyor ama intel kullananlar hep akıcı oynuyor. Ona şaşiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 cpu ve gpu kullanımını ve sıcaklıklarını kontrol et oynarken. intel ve amd şu anda kıyaslanamaz. amd çok geride kaldı. ama bu demek değil ki işlemci yüzünden yavaşlama yaşıyorsun. pek çok sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ediyorum işlemci en yüksek 60 ekran karti 65 lerde geziyor ama dediğim gibi intel kullananlar 25 30 fps lerde akici oynarken amd kullananlar var 9590 ve 9370 takilmalar ve ani fps düşüşleri oluyor delirtiyor adami. Bakalim aklımda i7 2600 k ve i5 3570 veya 3770k var ikinci el araştiriyim biraz daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Intelle BF4 arasinda herhangi bir sorun yok, arkadasin gotunden element uydurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hiç intel kullanmadigim için simdi alirim i7 2600k gene sıkıntı yaşarsam pişman olmakta istemiyorum işin açıkcası. Dediğim gibi bütçem 500 580 lira arasi varmi bana önerceğiniz bir işlemci gideri olan. Benim aklımda i5 3570k ve i7 2600 k var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Almak istediğin işlemciler kullandığın işlemciden daha iyiler ancak sana öyle 30-40 FPS kazandıracak kadar bir fark yaratmayacaklar. Google da BF4 CPU Benchmarks diye aratırsan bir sürü inceleme görürsün bir fikir verir sana. 600TL' yi sokağa atma bence 10-15 FPS için. Senin işlemcinde BF4 için gayet yeterli ki BF4 gibi bir oyunda sadece CPU değil GPU da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi konuyu yanlış anlamışssın ben bf4 oynamiyorum Archeage oynuyorum. Archeage de adamlar akiyor yani :D o yüzden zoruma gidiyor amd işlemcililer hep ani fps dropları yaşiyorlar. o yüzden söylüyorum yani alsam mi almasam mi bende ikilemdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ram kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 normal oyunlara göre, mmolarda cpu farkettiriyor genelde. upgrade edersen perf kazancı saglayabilirsin fakat sorun archageden dolayıda olabilir o yüzden bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Rus arkadaşlar Archeage de benchmark testleri yapmışlar. CPU GPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Aluriel said: ram kaç gb? 8 gb ripjaws 1600 mhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 jonq said: Rus arkadaşlar Archeage de benchmark testleri yapmışlar. CPU GPU benim ekran karti r9 280 dualx işlemci 4.3 4.5 lerde 1.350 voltaj ilen calişiyor. ssd'de oyun bu arada ya ben cidden anlamadim yani :D ama intel farkini gene görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar