Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar topluyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

2 saat sonra alıyorum sistemi sizce bu sistem nasıldır ?

seagate alma abi. yerine 1tb blacksata al. kasa fazla pahalı bana göre xigmatek asgard 382 miydi ondan al bence 600 wattlık. gerisi iyi
Mesaj tarihi:
cabiria said:

HarveyQuinn said:

2 saat sonra alıyorum sistemi sizce bu sistem nasıldır ?

seagate alma abi. yerine 1tb blacksata al. kasa fazla pahalı bana göre xigmatek asgard 382 miydi ondan al bence 600 wattlık. gerisi iyi

söylediğin xigmatek model kasa için pek iyi yorumlar yapmamışlar ama önerme sebebiniz nedir onu ?
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

takan yok

nedense bildirim gelmemiş.

çünkü kullanıyorum ve fp oranı süper kasa. içi gayet geniş montajı kolay, powerı iyi 80 üzeri, tipi güzel, malzeme kalitesi güzel usb 3.0 ıdı power tuşuydu üstte yanan mavi oşığıyfı bence 4 4 lük kasa. ankarada bulmak için 2 vatan dolaştım. istanbul yolundakinden topladım her şeyi. ankaradaysan oraya git bence
Mesaj tarihi:
benim yeni aldığım pcde de laptopta da ssd var ama pc 3-4 sn geç açılıyor anlamadım gitti, nerden anladın derseniz laptopta Windows logosu oluşmadan geçiyor pc de logo oluşuyor 1-2 sn bekliyor. sırf enteresan geldiğinden soruyorum. yoksa 3-4 sn çokta fark yaratmıyor.
Mesaj tarihi:
benim de 4-5 sn idi şimdi 15-20 arası oldu ama 3. yılı aynı windows un. normal heralde =) ssd olmadan temiz win bile 40-50 sn sürüyodu gerçi şükür buna =)
  • Yeni Oluştur...