Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2 saat sonra alıyorum sistemi sizce bu sistem nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Resim tıklayınca açılmıo :/ Bir de aynı sisteme inventus dan baksan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Aluriel said: chrome sadece 3gb diyen heralde 200 tab falan açık kullanıyor bi gmail, bi facebook, bi youtube açınca 2gb vuruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 HarveyQuinn said: 2 saat sonra alıyorum sistemi sizce bu sistem nasıldır ? seagate alma abi. yerine 1tb blacksata al. kasa fazla pahalı bana göre xigmatek asgard 382 miydi ondan al bence 600 wattlık. gerisi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sürükleyip tab e bırakınca açılıyor resim. 280x i zorlayabilirsin. gerisi yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 cabiria said: HarveyQuinn said: 2 saat sonra alıyorum sistemi sizce bu sistem nasıldır ? seagate alma abi. yerine 1tb blacksata al. kasa fazla pahalı bana göre xigmatek asgard 382 miydi ondan al bence 600 wattlık. gerisi iyi söylediğin xigmatek model kasa için pek iyi yorumlar yapmamışlar ama önerme sebebiniz nedir onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 df said: sürükleyip tab e bırakınca açılıyor resim. 280x i zorlayabilirsin. gerisi yeterli bence. cepten baktım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 takan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 HarveyQuinn said: takan yok nedense bildirim gelmemiş. çünkü kullanıyorum ve fp oranı süper kasa. içi gayet geniş montajı kolay, powerı iyi 80 üzeri, tipi güzel, malzeme kalitesi güzel usb 3.0 ıdı power tuşuydu üstte yanan mavi oşığıyfı bence 4 4 lük kasa. ankarada bulmak için 2 vatan dolaştım. istanbul yolundakinden topladım her şeyi. ankaradaysan oraya git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bunu topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Şu anakart a ben de yürüyeceğim. Bi de 4960 çakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 güzel anakart ya 3 saniyede açılıyor pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 O anakarttan değil, ama çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ssd yok bu sistemde. nasıl o kadar hızlı açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benim yeni aldığım pcde de laptopta da ssd var ama pc 3-4 sn geç açılıyor anlamadım gitti, nerden anladın derseniz laptopta Windows logosu oluşmadan geçiyor pc de logo oluşuyor 1-2 sn bekliyor. sırf enteresan geldiğinden soruyorum. yoksa 3-4 sn çokta fark yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benim pc de logo oluşmadan geçiyor şu an. ilerde kasabilir tabii daha yeni sistem yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benim de 4-5 sn idi şimdi 15-20 arası oldu ama 3. yılı aynı windows un. normal heralde =) ssd olmadan temiz win bile 40-50 sn sürüyodu gerçi şükür buna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Niye bilgisayar topluyorsun? Koleksiyon için mi yoksa hurdacıya satmak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 evde mandal vardi fazla onlari degerlendiriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar