MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Arkadaşlar bir ricam var. Flashlı animasyonlarda ve oyunlarda bir standart olsun. Böylece canımız sıkıldığında yada eskiden bunla ilgili topic açılmışmı diye baktığımızda daha kolay erişebilelim topiclere.. Flash Oyunlarda : [Flash - Oyun] veya [Flash][Oyun] Flash Animasyonlarda : [Flash - Ani] veya [Flash][Ani] diye taglar eklersek süper olur.. Lütfen uyalım uymayanları uyaralım.. Nedan "Demir Bükey" ko[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet canımız flash oyun isteyince flash oyun diye aratınca bulalım birşeyler. ayrıca mod arkadaşlar da bütün veritabanını arayıp oyunlarrı bulup başlıklarını değiştirebilir mesela!! :P[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hee o da olur olsun olsun OOLLSUN OOLSUN[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evt destekliyoruz bu tür başlıklara tagları koyacak bi mod ayarlansa hallolsa çok güzel olur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 valla oyunla ilgili keywordler olsun yeter, flash ani olmuş flash oyun olmuş pek önemli değil benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bencede guzel fikir[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 destekliorum... arada ilac gibi gelio bu oyunlar.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar