Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Oynarken ben de ara ara gözlerimi elime alıyordum, insanı gerçekten çok kötü bir moda sokuyor abi oyun. ;_; Gerçekçilik konusunda da aday olduğu ödülleri hak ediyor resmen. ;_; Bir yandan oynarken oyun gibi geliyor da, gerçekten bu olayları yaşayan hala milyonlar var o da ayrı üzüyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Saeros said: ay daha 6. gün tüm oyunlarda default olarak izlediğim paladin çizgimden şaştım fdg kana bulanmış ellerimle yüzümü kapadım ve ağlayarak oyundan çıktım :(( Lawful good olmaz oyle her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 11. gündeyim trap'leri nereye kursam bilemedim. Evin içinde mi daha çok iş yapıyorlar yoksa kapı önüne mi salsam? Bir de diğer hikayeleri açtınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 indirimlerden aldım bende cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu oyunu hala almamis olan varsa alsin, sirf savasa tepki olsun diye para verilir. gerci biraz daha zorlayici olmasini beklerdim ilk oyunda ne oluyor ne bitiyor diye deneme yanilma yapip 15. gune gelebildim, ikinci denememde kimseyi oldurmeden 45. gunde bitirdim. bi tek bruno donarak oldu oyunun sonuna dogru gece gelmeden sobaya odun atmayi unuttugum icin. cok cok guzel oyunmus ama, direk moda sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben çok stres oluyorum ya bu tür oyunlarda herkesi hayatta tutacağım diye. 15. günden sonra mı ne kapattım. xcom enemy unknown iron man runı da yarıda bırakmıştım stresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Hayret Bruno ölmezdi ya, herkes ölür bruno yaşar "Tatar Ramazan" said: Lanet olsun sana şişman aşçı!! adamı öldürtmeye kastırdım ki yerine daha iyisi gelsin diye, 2 kez shotgun yedi ölmedi sonra bekledim askerler yakaladı ama yine de yaralı yaralı eve döndü kaçıp, geldi salonun ortasına yattı ordan da yatağa kuruldu pznk! Ölecek diye bekledim ne ilaç ne yemek verdim ama 3 gün ölmedi sonra bi gece tonla malzemeyi alıp kaçtı quit çektim dsfdsfd adam inanmış! ahah benzerini yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Manyak mısınız Bruno candır, onun sayesinde self sufficient olmuştum, az materyal kullanıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Workshop ta gezerken denk geldi :) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=958268207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar