Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

This War Of Mine

Tori

Öne çıkan mesajlar

Oynarken ben de ara ara gözlerimi elime alıyordum, insanı gerçekten çok kötü bir moda sokuyor abi oyun. ;_; Gerçekçilik konusunda da aday olduğu ödülleri hak ediyor resmen. ;_;

Bir yandan oynarken oyun gibi geliyor da, gerçekten bu olayları yaşayan hala milyonlar var o da ayrı üzüyor insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
bu oyunu hala almamis olan varsa alsin, sirf savasa tepki olsun diye para verilir.

gerci biraz daha zorlayici olmasini beklerdim ilk oyunda ne oluyor ne bitiyor diye deneme yanilma yapip 15. gune gelebildim, ikinci denememde kimseyi oldurmeden 45. gunde bitirdim. bi tek bruno donarak oldu oyunun sonuna dogru gece gelmeden sobaya odun atmayi unuttugum icin.

cok cok guzel oyunmus ama, direk moda sokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret Bruno ölmezdi ya, herkes ölür bruno yaşar

"Tatar Ramazan" said:

Lanet olsun sana şişman aşçı!! adamı öldürtmeye kastırdım ki yerine daha iyisi gelsin diye, 2 kez shotgun yedi ölmedi sonra bekledim askerler yakaladı ama yine de yaralı yaralı eve döndü kaçıp, geldi salonun ortasına yattı ordan da yatağa kuruldu pznk!
Ölecek diye bekledim ne ilaç ne yemek verdim ama 3 gün ölmedi sonra bi gece tonla malzemeyi alıp kaçtı quit çektim dsfdsfd adam inanmış!

ahah benzerini yaşadım
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...