ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Elimdeki kullanmadığım şeyleri satmaya karar verdim. Maksat elden çıksın. Fiyatlar şahsen gayet iyi diye düşünüyorum. Gittigidiyor linkleri: WD TV LIVE http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/western-digital-wd-tv-live-135175123 SİVAS CEZAEVİ HALISI http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/sivas-cezaevi-halisi-135173759 OLYMPUS E-PL3 + LUMIX LENS http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/olympus-e-pl3-lumix-g-20mm-f1-7-asph-lens-135172909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Halıyı ceza evinden mi çaldın? Olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 cezaevinde mahkumlar üretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Nick gevurgazi , bu sivastaki oteli yakanlardan biri olabilir asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ahahha yok be ya. Çoook eski nick o. Kahpe Bizans'dan geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 halıya 2 malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Dark_Soul said: Nick gevurgazi , bu sivastaki oteli yakanlardan biri olabilir asdafd Ya konuyu baltalicam azcik, cok ozur diliyorum ama bu ne sacma espridir, nasil espri anlayisidir arkadas? Oluye de diriye de zerre sayginiz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 wd tv live kaçıncı nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2014 de yenisi gelmediyse son nesil olması gerek. 2013 sonu gibi almıştım. http://www.vatanbilgisayar.com/wd-tv-live-hd-media-player-hdmi--usb-20.html#ozellikler Bunun aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 abi ben de baltalama maksadıyla yazmıyorum, no offense, hiç halıdan anlamam ama sivasta hapishanede üretilmiş bir halı niye değerli oluyor eğer 60lardan 70lerden kalma halılar değerliyse annemin halıları elden çıkaralım biz de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 haliyi satis sebebi muhtesem asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Halı'nın asıl değerli olma nedeni düğüm sayısı, Hereke halısı kadar düğüm var onda. Bir de cezaevi halılarını erkekler örer, manevi değeri var. Ama asıl değerli olma nedeni detaylı örülmüş olması. Ayrıca annenin halılarını sakla 20 yıla çok değerli olacak. Eski halılar kök boya ve son zamanlarda kök boya halılar azalıyor. Şimdi çok detaylı 2 sayfa anlatmak istemiyorum, kafa yorar :P Bir örnek veriyim ama, Sümerbank herekesinin metrekare değeri 700-1000 TL arası. 2x3 metre halı 6 metre kare yapar. Sen hesapla asıl değerini yani. Sırf bunaldım o halının muhabbetinden ondan satıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ssj4songoku, biz de kürt halısı var.Resim atsan fiyat biçermisin? Expert oldugunu söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kurt halisiysa koy ben soylerim degerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Sadece resim ile zor işler abi. Dokunmak, düğüm sayısına, boyamaya vb. bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu halıyı dokuyan çocuk hapse girdi sdfdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar