=)) Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hiç oynamadım oynayacak vaktim yokmuş meğersem 50 dolarlık paketten aldım daha hesabı oyunda açmadım bile beta dışında 50 tl ye veriyorum boş durmasın maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abi 50$'lık paket aldıysan, hiç oynanmamışsa onun değeri şuan 0, oyun f2p zaten subsı bitmiş accountu kim ne yapsın, sıfırdan hesap açarsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 5k labor i vardır. Bir su ismarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ha o zaman kilitlenebilir hiç takip etmediğim için bilemedim çöpe para atmışız öyleyse :) denemek isteyen varsa verebilirim öyleyse öyle söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar