Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dh hala hayvan gibi sadlkjsd. hiç bişey deiştirmedim. hatta kendim gezerken hatred generator bile kasmadım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tamam abi biliyoruz barbarı da. o da vursun, sorun değil. ben bütün classları oynuyorum. niye hala armut toplayan classlar var. 8 ay civarı oluyor bunlar güçlüleri nerflemek yerine öbür classları onlar seviyesine çekeceğiz diyeli. vaatlerine inandığımdan değil. ama greater rift öncesi bu kadar kötü değildi çünkü uçsuz bir cap yoktu. bütün karakterlerim t5, hatırı sayılır kısmı da t6 yapıyordu. aptal mıyım niye alternatif build deniyorum, aptal mıyım niye bu classla oynuyorum gibi düşünceler daha az oluyordu. class bazında bakmazsan daha da felaket bir senaryo. viable build 10% falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 3000+ dps Griswold's Perfection craftladım, nefis oldu. Şimdi 2 ay ancient item toplayacağız diye uğraş dur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Abi item craft değişiklikleri mi var? Bir de ancient lar düşüyor değil mi craftlanmıyor? Edit: dün sadece ancient manticore düştü bana 3060 dps galiba. Edit2: o dediğiniz dh bowu da feci rare miş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Craftlarda ancient proclayabiliyor diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ancientlar hem craftlanabiliyor, hem de kumardan gelebiliyor. silah haricinde diğerleri çok elzem değil ancient olarka çünkü silah çok farkettiriyor. armors vs primary stat'ları 150 plus arttırıyor, işte armoru yüksek o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kumar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kadala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ha ok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Benim craft bu. Sırf deneme amaçlı yapıyordum ancient çıkacak mı diye, bu çıktı. http://i.imgur.com/llR9Uj4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Oynamıyorum ne zamandır ama gaza geldim. Akşam craft kasayım azıcık askdjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bütün standart karakterleri sildim, itemlerini kırdım attım stasha. acc tertemiz oldu. şimdi sıfırdan sezon 1'in sonuna kadar kasabılırsem bir tane kasıcam sonra sezon 2'de başlıcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dworgian said: Abi item craft değişiklikleri mi var? Bir de ancient lar düşüyor değil mi craftlanmıyor? Edit: dün sadece ancient manticore düştü bana 3060 dps galiba. Edit2: o dediğiniz dh bowu da feci rare miş :( rare itemlerin drop şansını arttırdılar son patchle 2 gün önce, starmetal kukri falan düşüyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 HAH! VERİN GAZI akşama kukri, o 2h mace vs düşüreyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bir de community buff var goblinler patchin ilk haftası boyunca 2şer 2şer geliyorlar. Hani eskiden önemli değildi de, şimdi adam oldular. said: Hoarder = 20+ high quality gems Blood Thief = 200-400 blood shards Collector = Legendary plans + mats Tormentor = A guarenteed legendary http://i.imgur.com/occCqVl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 taam taam. bu gece dh le koşturma gecesi ok. bf4 e ara vereyim. bu arada ben gayet hiç hatred generator kullanmadan yardırıyorum. ne koyayım hatred generator olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 dün gece tek rift in içinden ilk kez 2 pack goblin çıktı. ayrıca 4 tanede blood goblin çıktı. tp atıp item almaktan resmen 1 saat sürdü rift. baya keyifli olmuş bu muhabbet. umarım nerf yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 23 Ocak'a kadar goblin boost var ama, ondan böyle deli gibi. 1 hafta sonra bu kadar bol çıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 pc cilere ayıp etmişler ama. xbox ve ps4 e extra boostlar da var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 dh şahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ya dh bana cok dur kalk geldi. kridershot olmadan bi anlamı yokmus gibi geliyo yani sentry buildin. act3 t6 bountyi(helmi almak icin) okadar yavas yapıyorumki kasmaya devam edemiyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/48002300 karakter de bu. varsa bi tavsiyeniz oyle yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DH çok iyi olmus birde kridershotım olsa akacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 madcow said: ya dh bana cok dur kalk geldi. kridershot olmadan bi anlamı yokmus gibi geliyo yani sentry buildin. act3 t6 bountyi(helmi almak icin) okadar yavas yapıyorumki kasmaya devam edemiyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/48002300 karakter de bu. varsa bi tavsiyeniz oyle yapayım. hacı etrayu varsa frostburn kas yardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ben firea dondum multishot alıp ışık hızı ile gidiyorum coldun skillerinin efektlerini sevmediğimden ama cold daha iyi sanki az farkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DHnin kendisi sıkıcı abi, bütün skiller birbirinin aynısı resmen. Trap grenade hede gibin farklı, heyecan verici bir iki birşey var onlar da şimdiye kadar bir kez viable olmadılar, bir kez değişik bir gameplay seti olmadı bir jade doctor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar