Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç dökme

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

Annenle baban ayri mi ? Ayriysa annen nafaka davasi acsin, degilse once ayrilsin, sonra nafaka istesin. Gorsun ebesininkini baban.

Ayrica yerim oyle babaligi kan bagini. Madem istemiyodu baba olmak cocuk bakmak, cukune sahip olaydi da yapmayaydi cocuk mocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrı değil, ben yıllardır ikna edemedim zaten annemi, "sizle yaşıcam ama nereye kadar, hepiniz evlenip gidince yanlız kalıcam" şeklinde düşündüğü için iyi de olsa kötü de olsa katlanıyo işte bizim için.

Zaten son 3-4 aydır falan evde kimse konuşmuyo onunla, sabah evden gidiyo artık kahveye mi, karıya mı nereye gidiyosa,ha bide gitmeden bilgisayardan film indirmelerini diziyo 3-4 tane, akşam geliyo kimseyle konuşmadan yemek yiyo sonra takıyo filmlerini izliyo, maçlarını izliyo falan. Evi bi nevi otel odası olarak kullanıyo, kendi maaşından da zaten bizim bişey gördüğümüz yok.

Abi mq böyle talihin ya, eski çalıştığım yerde eleman bankaya yatan maaşına dokunmuyodu, bide üstüne evdekilerin verdiği paradan artanı bankaya atıyodu, bizimki hazır parayı görünce iş bırakıp onu yiyo.

Adaletini.....

pic related, aha ben

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/s960x960/1973819_10152823120687486_4886474346171382021_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Aga adaleti sevilecek talih falan degil. Var bende de bi tane. Azalarak bitti neyseki. Izin vermedik durmasina, istemedik hic birimiz.

Sizin de oyle yapmaniz lazim. Annen ay siz gidince ben ne yaparim deyip aksiyon almiyosa kusura bakma baban kadar annen de suclu. Annen adami birakamiyosa, herseyi zaten sen oduyosan, kardeslerini de al, birak anneni de babani da cek git. Ne halleri varsa gorsun. Annenin de akli basina gelir belki biraz.

Bu arada cok radikal cok siradisi, gayet duygusuz bu soylediklerim ama bu isler boyle oluyo. Baska turlu cozulmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...