Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tercihen avrupa yakasında ama avcılar-b.çekmece tarafları olmasın: avrupa yakası, meci / istinye / sarıyer falan veya anadolu yakası. tabanca / tüfek (tüfek güzel olurdu, ama lisans gerekiyor sanırım?) neyse poligon arıyorum, ücret bilgisi de alabilirim. kendi silahım yok, avcı sertifaksı tarzı şeylerim de yok. 2 kişi gidicez, ateş etmeyi biliyoruz. g3'le 200 metrede 4/5 atışım var. 2'si hekşak teşekkürederims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 altunizadede var ancak hakkında tek bildiğim eve giderken önünden geçtiğim http://www.silahdunyasi.com/Default.aspx?tabid=835 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 http://www.istav.org/13.html istinyede tam yerini bilmiyorum, 2 kere gittim 1 kere atış attım meh dedim gitmedim bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tüfek sıktıran poligon var mı? ben ankara MKE'ye gittim, sadece tabanca vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tüfek sıktıran var sanırım ama tabak falan vuruyosun, spor yani. atıcılık klübüne mi ne üye olmak gerekiyor bir de. (edit: hatta üstte Liebe'nin verdiği link) ben bir kız arkadaşımı götürücem o yüzden kasamıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Türkiye'de yivli tüfek ile atış yaptıran poligon yok bildiğim kadarı ile. Açık poligonlarda yivsiz tüfek ile atış yapılıyor. Kapalı poligonlarda tabanca atışı yapılıyor. Kapalıların çoğu özel, tavsiye etmem pek, hem pahalı hem de bireysel gidenlere hoş davranılmıyor. Parayı alalım iki sıktırıp, postalayalım modundalar. Açık poligonlarda devletin yeri, haliyle oradaki adamın keyfine bakıyor biraz. Tanıdık falansa iyi ama kıllıkta yapabilirler. Sadece yivsiz atışı yapılıyor buralarda. Demirbaş tüfekler var spor bakanlığının ama işte kullandırttırırlar mı bilemiyorum. Arayıp sormadan gitmeyin. Bayan arkadaş kullanıcaksa yivsizi namlu çapı 28ga'nın üstüne çıkmasın. 12ga kullanan birisi olarak g3 bana göre geri tepmesiz bir silah diyeyim duruma anlatmak için. Sarıyer taraflarında bakanlığın açık poligonu var. Bir kere gitmiştim, trap ve skeet atışları yapılıyor. Keyfe keder, duran hedef atışları için ufak bir yer vardı orada. Giderseniz orayı kullanın, trap skeet sizin için gereksiz başlangıçta. Haritayı alta bırakıyorum, dediğim gibi arayıp sorun öyle gidin. Tüfeğinizin olmadığını, oradaki silahların kullanım durumunu sorun. https://www.google.com/maps/place/Poligon+Mh.,+34398+%C4%B0stanbul,+Turkey/@41.1126705,29.0386458,660m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x14cab58f5471fc81:0x2159b46f73ba3100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Av tüfeğiyle trap atışı yaparsın, fırlatılan diski havada vurma olayı. tabancayla da normal sabit hedefe atış yaptırırlar. Ama sağlam para çakıyorlar, silahın da yokmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar