BaaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 başlıkta yardırdığım gibi. 200 liraya aldım 5 gün oynadım açtırıp, sıkıldım, 150 liraya satıyorum ^^ (hos go ya) http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Baaluo/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Gulnakx/advanced şu iki karakter var, bi sürü title bi sürü mount var rare. WOD satın alınmış durumda. acc 20 gün falan daha açık. expansion'da kasmalık heirloomları da hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 sudan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ALdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 aldı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 çok ucuza gitmiş bunu 100 yapsaydın üstüne 2-3 item dizseydin en az 300 ederdi. neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 iyi bari çakalın biri kimlik fotokopisi için satın almamış askljdaskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 :( kaçırmışız gül gibi hesabı.. böle kupon hesaplar olunca mail gelsin ya burdan di' ye sesleniyorum !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 olm harbi iyiymiş la, wod + prepaid minimum 150TL ediyor. 2 aylık alıyorum ben 180, karakter boostlar oynardım asdfsda neyse hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bu ilanı hatırlıyorum yaaa :D Hatta o dönem ben alacaktım yine..Vazcaydım son an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bune la elden ele gezmiş hesap saflkajsklfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar