Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Biraz önce show haberi izliyordum.Turistler kızlar yılbasını kutluyorlar.Bizimkilerde taciz ediyor.Bu millet'den hiçbişi olmaz.Bide avrupa birligi diyorlar.İşallah almazlar bole şey olmaz.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player [Bu mesaj Neronn tarafından 01 Ocak 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Türk evladı olduğumdan utandım ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 böyle hayvan herifler herzaman mecvut ve ab ye girip girmememiz bunu değiştirmeyecek malesef.. Allah belalarını versin ne diyelim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tek kelimeyle rezillik abi...[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çeçenden canını,Azeriden paranı,Türkten Karını sakınacaksın... İplikçi Nedim...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evet insallah giremeyiz avrupa birligine..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 :)[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayvan oğlu hayvanlar. ulan insanın içinde küçücük bi haysiyet kırıntısı olsa bunu yapmaz be.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: voic3, 01 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: başlık çok güzel oturmuş gerçekten sinirim geçtikten sonra topic açtım o an açsaydım şuan yörünge dışıydım.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 turist dedinmi herkes uçkurunda.abazan bi toplum.cinsellik yok denecek kadar az.hadi kaliteli bi tip yaklaşsa hatunlar kesin farklı gözle bakar.yurt dışında yaşadım 4 sene biliyorum.yaklaşanlar ayı olunca durum farklı oluyor.ulan ayı oğlu ayı önce git bi aynaya bak sonra bi düşün bakalım karşı cinsin ilgisini ben ne kadar çekerim diye.eğitimsiz ve beyinsiz olunca bu ayrıntıyı da düşünmessin gerçi sen ayı olarak kal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 archie...ayı olupta jole ile ayılıktan kurtulmaya çalışanları çok görüyoruz sokaklarda...zaten paso bunlarla kaynıyo...önce jole sonra cep telefonu...acaba başka neyi ele geçircekler...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bizim millet'den bi yol olmaz.isallah almazlar bu hayvanlar duzelmezde boyle gelmiş boyle geçer.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Mandooo, 01 Ocak 2005 19:37 tarihinde demiş ki: ben hep diyorum sabun yapıcaksın bunları Türkiyeye bi faydaları dokunucak... o sabunlarla elimizi yıkasak kir çıkmaz daha çoğalır..[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ayıp...[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dun taksım nısantası besıktas fln derken baya eğlendım bazı notlar: bızım mıllette hanzolar olduu kadar ıı ınsanlarda var bence tv kotu seylere daha fazla ağırlık vermek ıstıyor dun nısantasında cok gusel yardımlasmalardsa oldu kargasada bayanlar ezılmesın dıe baya bı el bırlığı sağlandı tabıkı ordakı hayvan ınsanlar dıcem hayvanlara yazık devletımızın ıcıne edıolar saolsunlar.bıde turıstlerın bazıları acık secık gıyınıolar bısıler yapıolar bızımkıler zaten abaza dırek atlıo ustune :( nese bende dıorumkı yazık cok yazık----EĞİTİM SART----[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: magecy, 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 01 Ocak 2005 19:37 tarihinde demiş ki: ben hep diyorum sabun yapıcaksın bunları Türkiyeye bi faydaları dokunucak... o sabunlarla elimizi yıkasak kir çıkmaz daha çoğalır.. güzel söz.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 abaza bi toplum yukarıda bi arkadaşın dediği gibi[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bakıyorum ki Show Haber yine kaliteli ve objektif habercilik ile gündemi değiştirmeyi başarımış. Millet bir anda tacize uğrayan turist kızlar nedeniyle "AB'ye giremeyiz inşallah!" görüşünü benimsemiş. Tabi arada "Acaba Show TV'nin yayınlayacak haberi yok da o yüzden mi böyle kolpa kolpa ne olduğu belirsiz haberler yayınlamakta?" sorusu da akıllara geliyor. Bunlar bi yana, üç beş tane lavuk turist kızları taciz edince acaba neden AB üyeliğimiz bir anda referanduma sunulup veto ediliyor? Yabancı memleketlerde yok mu tacizci, abaza vs? Show Haber reklamlardan sonra devam edecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 AB bizi niye almasınki onlar özellikle bu tipleri seviyoki Türkiye ye geldiğinde başka yer kalmamış gibi hep doğu illerini ziyaret ediyolar umarım bizi alırlar o ayılar gider analarını bacılarını pariste böyle taciz eder Krolara kafam girsin![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eğitimsiz adamı AB napsın ?[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Eğitimsiziz diye mi almıyorlar?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Allah akıl, fikir ihsan eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 konu nerden nereye geldi...üç beş kro için değmez...bırakın krodur kro...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Son zamanlarda otu boku gösterip "Böyle AB'ye nasıl girecez? Ayıp ayıp" deme furyası başladı. Ne alakası var canım? Tamam onlar hayvan olabilir. İçgüdülerine göre hareket ediyorlar. Peki buna karşı ne yapılabilir? Eğitim. Artık ağızlara sakız olmuş bir laf olsa da doğrudur. Ama maalesef Eğitim de bizim elimizde değil. Eğitimde en önemli olan Aile Kurumudur kanımca. Ama "aile gibi kutsal bir kavramın nasıl içine sıçılır" diye kitap yazılsa örnek amaçlı "Biz Evleniyoruz", "Size anne diyebilir miyim?", "Gelinim Olur musun?" gibi programlar gösterilebilir. İnsanı eğitmede aileden önemli bir kurum var mıdır ki? Bence yoktur. İnsan iç güdüsünü bastırmalıdır, bu da eğitimle olur, terbiyeyle olur. İnsan içgüdüsünü bastırmayı öğrenmediği sürece insan değildir ki zaten?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu arada AB 70 milyon işsizi naapsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar