paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aman sevgili patiler siz siz olun eglenin gezin tozun...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 peki.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evim evim güzel evim istiklal - nevizade tatilya çocukluğuma geri dönmeyi planlıyorum monitor almayı planlıyorum web cam almayı planlıyorum ram takviyesi yapmayı planlıyorum telefonumun tuş takımı kırıldı 3 aydır böyle kullanıyorum tus takımı almayı planlıyorum yazıcıma kartus almam gerek[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ooo desene sana tatil yok...:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 somestırd ane yapcam eee dusunıım heeee bılgisayar,internet dunyası ve taxım arasaı gıdıp gelcem[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 son haftası tam bır zulum olucak orası kesın de 2 hafta naparım daha planlamadım.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 geazceem:p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sömestr tatilim yok çalıştığım için böhüh[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1 ay babalar gibi tatil yapıcam yan gelip yatıcam su 2 haftadır ne çektiğimi bir ben bilirim.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Volfied, 14 Ocak 2005 15:57 tarihinde demiş ki: sömestr tatilim yok çalıştığım için böhüh benim de yok ama bakalim gençlik ne yapiyo diye merak ettim. Benim zamanimda 15 tatillerde haliçte sandalla gezilirdi bee, ne günlerdi ya yaaa...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tatilmi? o da ne? ühühü[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ıyhh halicmi temizmiydi o zamanlar :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yok be nerde bok götürüyodu yine:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nese temizleniyor bakalım.temizlensin de sandalla gezelim :p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tam olarak kesin değil , ancak pek de ilginç bişey olmayacak :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hızlandırma öss çalışması bilgisayar.arada sırada çıkarız arkadaşlarla.tabi bi aksilik olmazsa.(şehir dışınaçıkmak gibi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 uni'ye yarım dönem ara verip wow oynamayı düşünüyorum 9 ay kadar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende dusundum kopyadan yakalanıp 6 ay uzaklastırılsammı diye :D.ara vermek olmuyorda bu guzel bahane iste[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kampa girip öss ye yoğunlaşmak istiyorum[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Haftanın başında dişimden ameliyat olacağım.Millet kavurma yerken ben tahminen puding manyağı olacağım:).Bayramı atlattıktan sonra ver elini İstanbul gibi gözüküyor:)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla hızlandırılmış öss çalışmalarının yanında bir kç gün kız arkadaşıma ve bir günde frp ye ayrımak istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Öss için kampa giriyorum.8 saat uyku 8 saat ders 8 saat kendime ayiricam...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bol bol uyuyacam :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kendimi kasıp 20 günlük bi ders kampına girecem... öss için başka yol yok maalesef.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 test yapıcam.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar