BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paranız varsa sağlam Gagennau, Küppersbusch veya Miele alın hacılar. Bir ankastre set+çamaşır mak+buz dolabını ortalama 15-20 bin tl bandında tamamlarsınız ama kafanız rahat eder, servis problemleri falan da yok özellikle Miele'nin
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 15-20k ya tamamlıyorsam bir zahmet servis sorunu olmasın zaten sajdajk
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 mevcut beyaz eşyalarımızın çoğu Bosch ve memnunum. ama 30 yıllık Miele'ler de duruyor ve halen mis gibi çalışıyorlar. yeni beyaz eşya alçağım zaman Miele almayı düşünüyorum, tasarımları pek modern değil ama gayet sağlam aletler.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Miele'nin güzel ya tasarımları. Hatta hipster beyaz eşyası diyen var bunun sadece tasarımı iyi yea diye. Ama işin bir diğer boyutu ömür boyu garanti veriyorlar Almanya'da mesela üst modellerinde. Bizim Beyaz Türkler nasıl keşfedemedi hala bilmiyorum Siemens'in ayda 1 hata veren fırınlarıyla, çamaşır makineleriyle takılıyorlar Onun dışında çok sağlam değil diyorlar materyal olarak ama tasarım açısından Gagennau süper. Endüstriyel mutfak biraz konsept, mantı bükücü ev hanımlarımıza gelmez ama chick magnet bir mutfak yaratabilirsiniz hasdf
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 410 tl verdik bakalım bozdolabına. Çaışıyor ama aman bozulur diyerek kapısını yavaş kapatıyorum, fazla açmıyorum ve buzluğun yarısından fazlası boş ve %70 ni aşmamayı planlıyorum en bol koyduğum zamanlarda
Öne çıkan mesajlar