Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psu problemi çözüldü, su soğutma patladı

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

Eyvallah

AtlaraFisildayan said:

Nessa saolsun hakkatten de amerikaya ups ile çalışmayan anakartı ve su soğutmayı gönderdim 3 gün önce.

en başta her ne kadar inanmak istemesem de yurt dışındaki müşteri memnuniyeti algısı çok değişik.

Rica ederim ne demek lafı bile olmaz :))

Ürün gümrüklemeden bugün ya da yarın geçip hafta içi Corsair'e ulaşmış olacak.

Bunu bütün firmalar için söylemek doğru değil aslında. Elbette gerek rma gerek tech support anlamında birçok firmanın üst düzey hizmet verdiğini söyleyebiliriz ama yurt dışında bizim ülkemizdeki leşlikte iş yapan firmalar da yok değil. Burada biraz da markanın önemi söz konusu. Corsair ile beraber Evga bu noktada rakiplerinden daha farklı bir konuma sahip.

Piyasada onlarca kapalı devre sıvı soğutma ürünü var (Cooler Master, Nzxt, Thermaltake, Zalman vs...) fakat sadece Corsair kullanıcı hatası hariç ürünün kendinden kaynaklı sıvı sızması sebebiyle oluşan hasarı giderme garantisi sunuyor. Bu da firmanın ürününe olan güveninin ve müşteriye olan tutumunun bir göstergesi. Ayrıca bu sorun çok sık rastlanan bir durum değil. Toplam satışı yapılana ürün üzerinden %0.1 ya da daha altı gibi bir rakam söz konusu olmalı geçen yılın verilerine göre.

İşlemler neticelendikten sonra tekrar burada güncelleme yapıp durumu ve neticeyi adım adım aktararak sıvı soğutmadan çekinen insanlara faydalı bir paylaşım sunabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi yurtdışında güzel bu işler ya.

UK deyim, DinoPC diye bir internet sitesine PC toplattım, adamlar gönderdi ama PC yolda haşat olmuş, ekran kartı yerinden çıkmış kasanın yan camını kırmış falan. Ekran ayrı geldi, ölü piksel var - nasıl moralim bozuldu belli değil.

Adamlar advance replacement yaptı, ben göndermeden eski kasayı yenisini hazırlamaya başladılar ve ellerine ulaştığı dakika kargoya verdiler, 2 günde halloldu bütün işlem.

Monitör de kendi firması üzerinden halloldu, fotoğrafları gönderdim ölü pikselin, 3-4 gün sonra üniversite posta odasından bildirim geldi paketiniz var diye, yeni monitör gelmiş. Sonra telefon geldi şimdi eskisini sizden alıcaz diye, onu da kapımdan aldırdılar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Lab incelemesi sonrası sorunun soğutucu kaynaklı yaşandığı ve bunun da anakartı bozduğu saptandıktan sonra değişim ve masrafların karşılanması kararı çıktı bir süre önce.

Bozulan soğutucu yerine yeni soğutucu ve zarar gören parça olan anakartın bedeli arkadaşımızın hesabına gönderildi, geçmiş olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eve su sogutmanin bire bir aynisi kargolandi.

Adamlar yeni anakart alip almadigimi sorup, istersem simdiki islemcinin soketine uygun kart yollayabilceklerini soylediler. Gerek yok diyince de swift masraflarini dahi odeyerek 90 dolar para yolladilar.

Corsair forumlarinda goruyordum, demekki turkiyeden dahi gelip aliyorlarmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...