AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 alkol? kolonya ya da viski filan olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 değiştirmezlerse yurt dışından alacağım ya. skerler 400 liraya canavar gibi kartlar var. 700 tl ye 4790k da var. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: Kuruduysa alkolle veya temizleyiciyle silerek temizleyebilirsin, dis fircasi falan kullanarak. abi alkole filan bulasmıyorum ozaman şimdilik. şimbi benim anakart da cortlamış mıdır? arkadaşın ekran kartını taksam o da mı gider? (benim maineye) ya d benım ekran kartını onunkıne taksak onun donanıma bir şey olur mu? bilgisi olan varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Islanan herseye ayni muameleyi cekip servise gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: Sicak hava kaynaginda kullanilan, kaynak makinasiyla, sac kurutma makinasini nasil ayni kefeye koyabiliyorsun ? pratiğini söyledim mantık aynı adama git sıcak hava kaynak makinesi bul kaynakla mı diyeydik ki çoğu servis böyle iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: Islanan herseye ayni muameleyi cekip servise gonder. anakartın vesaire garantisi yok yalnız. sadece ekran kartının garantisi var. zaten 2-3 hafta oluyor alalı. şu an bne kendı bılgısarcıa gıdıp olayı anlatacağım, zaten o birşey yapılması gerkeiyorsa yapıcaktır da benım merak ettiğim ekran kartı mı gitti sadece, anakart filan da gitmiş midir? yani benim max zararım anakart + ekran kartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ashes2ashes said: Bright said: Sicak hava kaynaginda kullanilan, kaynak makinasiyla, sac kurutma makinasini nasil ayni kefeye koyabiliyorsun ? pratiğini söyledim mantık aynı adama git sıcak hava kaynak makinesi bul kaynakla mı diyeydik ki çoğu servis böyle iş yapıyor hacı sen benım son mesajlarımı okuyup bir yön verebilir misin? yetkili birisine benziyorsun dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 üstünde sıvı teması olmayan hiçbirşeye elleme garantisi varsa direk gönder büyük ihtimal sıfırı gelir sıvı teması olanı da alkolle temizleyip kurutucaksın işte ama gene anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ashes2ashes said: üstünde sıvı teması olmayan hiçbirşeye elleme garantisi varsa direk gönder büyük ihtimal sıfırı gelir sıvı teması olanı da alkolle temizleyip kurutucaksın işte ama gene anlarlar Nasi anliyorlar abi madem bu teknoloji var boyle gtten uydima birseye ne diye yanar bu kartlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Abi alkol sürüp fırçayla temizledikten sonra o alkol kuruyunca şeffaf bi iz bırakıyo gözle veya mikroskop altında şu üstteki resimdeki gibi kabak gibi çıkıyo ortaya, benim tavsiyem alkol sürmeden kurut gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 beyler iyi haberleri var sadece anakart gg. onu da bi 10-15 gün sora deneyebilrim ekran kartı calısıyor, işlemci ve ramlerı deneyemedim ama ekran kartını kurtarmam baya baya iyi oldu. yeni almıştım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Abi öncelikle geçmiş olsun, ayrıca sıvı soğutmalı cpu soğutucu almadığıma da bir kez daha şükrettim sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sivi sogutma nasil patlamis la? Kendin mi kurdun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Marka nedir ? Corsair dersin umarım ben de sana güzel haberler veririm :) Nasıl patladı kendin bir şey mi yaptın ? Kapalı devre sıvı soğutmaların sorun çıkardığı çok nadir görülmüştür, detaylı bilgi verir misin ? Buraya fotolar vs çekip atmanı bekliyorum detaylıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Nessaftw said: Marka nedir ? Corsair dersin umarım ben de sana güzel haberler veririm :) Nasıl patladı kendin bir şey mi yaptın ? Kapalı devre sıvı soğutmaların sorun çıkardığı çok nadir görülmüştür, detaylı bilgi verir misin ? Buraya fotolar vs çekip atmanı bekliyorum detaylıca. corsahir h70, resimleri koyarım. bildiğin su akıttı filan ağzıma sıçtı benim birsürü zarar açtı. edit; şöyle söylim. powerı değiştirildi, bir baktım o sırada kuzey köprüsüne su damlıyor şapır şupur. içinden akıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dert etmene gerek yok. Eğer ki senin hatan değilse bir darbe sonucu yaşanmamışsa, fanları monte ederken vidayı sonuna kadar sıkıp radyatörü delmediysen kendi kendine bir sızıntı meydana geldiyse Corsair bu şartlar altında oluşacak en ufak sorunda zararı karşılıyor. Ön ödemeli kargo koduyla beraber soğutucun dahil bütün sistemini senden alıp zarar gören parçaları yenileriyle (piyasada yoksa muadili ürünlerle...) değiştiriyor. Resimleri attıktan sonra bana ürüne ait fatura örneğini pm olarak at akabinde seni yönlendirip gerekli işlemleri başlatmak konusunda yardımcı olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oha, kasayla beraber alıp zarar gören tüm ürünleri değiştirmek, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 normali o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Her firmanın yaptığı bir şey değil bu sadece Corsair bu güvenceyi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ben de salladim zaten normali o diye, insan babasina yapmaz bu kiyagi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 babasına yapar bence. baban sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 valla değiştirilirse süper olur :) özel mesaj attım, sınavlarım bitsin ayrıntılı resim vesaire de çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Nessaftw said: Dert etmene gerek yok. Eğer ki senin hatan değilse bir darbe sonucu yaşanmamışsa, fanları monte ederken vidayı sonuna kadar sıkıp radyatörü delmediysen kendi kendine bir sızıntı meydana geldiyse Corsair bu şartlar altında oluşacak en ufak sorunda zararı karşılıyor. Ön ödemeli kargo koduyla beraber soğutucun dahil bütün sistemini senden alıp zarar gören parçaları yenileriyle (piyasada yoksa muadili ürünlerle...) değiştiriyor. Resimleri attıktan sonra bana ürüne ait fatura örneğini pm olarak at akabinde seni yönlendirip gerekli işlemleri başlatmak konusunda yardımcı olacağım. Nessa saolsun hakkatten de amerikaya ups ile çalışmayan anakartı ve su soğutmayı gönderdim 3 gün önce. en başta her ne kadar inanmak istemesem de yurt dışındaki müşteri memnuniyeti algısı çok değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar