Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psu problemi çözüldü, su soğutma patladı

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Kuruduysa alkolle veya temizleyiciyle silerek temizleyebilirsin, dis fircasi falan kullanarak.

abi alkole filan bulasmıyorum ozaman şimdilik.

şimbi benim anakart da cortlamış mıdır?

arkadaşın ekran kartını taksam o da mı gider? (benim maineye)

ya d benım ekran kartını onunkıne taksak onun donanıma bir şey olur mu?

bilgisi olan varsa sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Islanan herseye ayni muameleyi cekip servise gonder.

anakartın vesaire garantisi yok yalnız. sadece ekran kartının garantisi var. zaten 2-3 hafta oluyor alalı.

şu an bne kendı bılgısarcıa gıdıp olayı anlatacağım, zaten o birşey yapılması gerkeiyorsa yapıcaktır da benım merak ettiğim ekran kartı mı gitti sadece, anakart filan da gitmiş midir?

yani benim max zararım anakart + ekran kartı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:

Bright said:

Sicak hava kaynaginda kullanilan, kaynak makinasiyla, sac kurutma makinasini nasil ayni kefeye koyabiliyorsun ?

pratiğini söyledim
mantık aynı
adama git sıcak hava kaynak makinesi bul kaynakla mı diyeydik

ki çoğu servis böyle iş yapıyor

hacı sen benım son mesajlarımı okuyup bir yön verebilir misin? yetkili birisine benziyorsun dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:

üstünde sıvı teması olmayan hiçbirşeye elleme garantisi varsa

direk gönder büyük ihtimal sıfırı gelir

sıvı teması olanı da alkolle temizleyip kurutucaksın işte
ama gene anlarlar

Nasi anliyorlar abi madem bu teknoloji var boyle gtten uydima birseye ne diye yanar bu kartlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Marka nedir ? Corsair dersin umarım ben de sana güzel haberler veririm :)

Nasıl patladı kendin bir şey mi yaptın ? Kapalı devre sıvı soğutmaların sorun çıkardığı çok nadir görülmüştür, detaylı bilgi verir misin ?

Buraya fotolar vs çekip atmanı bekliyorum detaylıca.

corsahir h70, resimleri koyarım. bildiğin su akıttı filan ağzıma sıçtı benim birsürü zarar açtı.

edit;

şöyle söylim. powerı değiştirildi, bir baktım o sırada kuzey köprüsüne su damlıyor şapır şupur.

içinden akıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Dert etmene gerek yok.

Eğer ki senin hatan değilse bir darbe sonucu yaşanmamışsa, fanları monte ederken vidayı sonuna kadar sıkıp radyatörü delmediysen kendi kendine bir sızıntı meydana geldiyse Corsair bu şartlar altında oluşacak en ufak sorunda zararı karşılıyor. Ön ödemeli kargo koduyla beraber soğutucun dahil bütün sistemini senden alıp zarar gören parçaları yenileriyle (piyasada yoksa muadili ürünlerle...) değiştiriyor.

Resimleri attıktan sonra bana ürüne ait fatura örneğini pm olarak at akabinde seni yönlendirip gerekli işlemleri başlatmak konusunda yardımcı olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Nessaftw said:

Dert etmene gerek yok.

Eğer ki senin hatan değilse bir darbe sonucu yaşanmamışsa, fanları monte ederken vidayı sonuna kadar sıkıp radyatörü delmediysen kendi kendine bir sızıntı meydana geldiyse Corsair bu şartlar altında oluşacak en ufak sorunda zararı karşılıyor. Ön ödemeli kargo koduyla beraber soğutucun dahil bütün sistemini senden alıp zarar gören parçaları yenileriyle (piyasada yoksa muadili ürünlerle...) değiştiriyor.

Resimleri attıktan sonra bana ürüne ait fatura örneğini pm olarak at akabinde seni yönlendirip gerekli işlemleri başlatmak konusunda yardımcı olacağım.

Nessa saolsun hakkatten de amerikaya ups ile çalışmayan anakartı ve su soğutmayı gönderdim 3 gün önce.

en başta her ne kadar inanmak istemesem de yurt dışındaki müşteri memnuniyeti algısı çok değişik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...