Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silah ve armor fiyatları

Zed

Öne çıkan mesajlar

efendim bendeniz net bağlantısı gitmeden önce hevesimi almak için bi kaç runic hammer satın alıp kendimce denemeler yapmıştım. elimde çoğu dandik, bi kaç tane de güzel armor ve silah var. bi de geçenlerde bi yerlere vendor koydum, o da iyi iş yapıyo, ne koysam satılıyo. ama henüz fiyatlardan falan hiç anlamadığım için elimdeki armorları silahları satamıyorum, ucuza gitmelerini istemiyorum, pahalı koysam boş yere vendor parası vericem. ne ne kadar eder, fiyatları nasıl belirliyim? birileri anlatabilir mi?

(magical özellikleri kavradım, orda sorun yok. sorun neler bi arada çok değerlidir, neler çok işe yarar, nelere az rastlanır, işte kısaca nasıl fiyat koyıyım yahu)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 27 May 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
...1-2 gununu brit bankte gecirsen, vendor gezsen...

önce şu cezayir/fas bağlantı davasının çözülmesi lazım. bugün brit bankın bir ucundan diğer ucuna 17 dakikada gittim.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

sen en azından yürüyebilmişsin, ben girdiğimde 5 adım atıp düşüyorum, buna rağmen azimliyim, gece saat 3'e kadar bekliyorum, sonra girip bod'larımı alıyorum :)
ama onda da aksilikler olabiliyor, mesela dün gece erken yatıyım dedim, saat 1 sularında bod almaya karar verdim, girdim satıyorum satıyorum adam bod vermiyor. bir kontrol ediyim dedim, bi de ne göriyim!!!
bir sonraki bod offer 6 saat sonra demez mi!!!
meğer o lagda bana teklif ettiği bod'u cancel etmişim :(
Sosyal ağlarda paylaş

nukem kesinlikle katılıyorum, sanrey'in verdiği fiyattan satarsa kesin kısa zamanda zengin olur :)
ama cidden sanrey bir çeşit armor-weapon kataloğu gibi, ne sorsanız cevap veriyo, yani bu durumda kafasının büyük olması gerek, ama diil, nereye sığıyo o kadar bilgi, hala onu anlamıyorum :p
şaka bir yana, ondan iyi bilenini bulamazsınız.
bi de çok ballı ya, kıskanmıyorum desem yalan olur, hangi bodu arasa buluyo, nerde bende o şans...
ay neyse, sağlam çekiştirdim, çaktırmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

şuradan yazıvereyim dedim
tam bağlantı kopmadan önce şunu çıkarmıştım
Bracelet
+11 Tactics
%15 Lower Reagent Cost........
ne eder bu?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 28 May 2003 01:32 tarihinde demiş ki:
said:
Dharma, 27 May 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
bi de çok ballı ya, kıskanmıyorum desem yalan olur, hangi bodu arasa buluyo, nerde bende o şans...

ehe bayezidle tanış bide :)[hline] FORZA REAL SOCIEDAD!!

valla beyazid saolsun onun eksikligini aratmicam ben de elimden geleni yapiorum. vendorlarini bos birakmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dharma, 27 May 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
nukem kesinlikle katılıyorum, sanrey'in verdiği fiyattan satarsa kesin kısa zamanda zengin olur :)
ama cidden sanrey bir çeşit armor-weapon kataloğu gibi, ne sorsanız cevap veriyo, yani bu durumda kafasının büyük olması gerek, ama diil, nereye sığıyo o kadar bilgi, hala onu anlamıyorum :p
ay neyse, sağlam çekiştirdim, çaktırmayın :)

cok cekistirdin kulaklarim cinladi geldim gordum falla cit cit cit :) Hem ne kiskanion super bi ikili olduk iste sen de aradigini hemen buluon vendordan eheheh. Bilgi var iste sen uzumu ye bagi ve bagciyi ne karistirion ki ;)
neyse msg saatini goruosun ben cikiorum ve senin dediklerini yapmaya gidiom cnm dhaa gece cok uzun eheheh byeee
Sosyal ağlarda paylaş

OHA! millet 20 Mil e felan para demes olmuş :)
Ben en son oyundan çıkarken Nukemle ortaklaşa aldığımız bir evimiz vardı birde 14k felan civarı paramla bir yığın +3 cennetim vardı :D
oh...
20 mil i ben 1 saatte kazansam tırlatırım...

*!düşünür*

mmmmmm gidip bir tane keep alıyım
sora bir tane F23 Raptor
sora bir tane Bless deed

vs vs..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 27 May 2003 23:54 tarihinde demiş ki:
çok iyi eder[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

çok derken kaçki?
satıcamda o yüzden yani kaç vereyim?
bide keklemeyin sakın beni ben alıcam 5 k iyi fiyat veriyom bak diye :D
yok cnm yapmazsınız siz...........................dimi?......... ......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

heh hemen ekliyim burayada
% 10un üzerinde hit chance inc ve defense chance inc. itemlara talibim ( ring ve bracelet sadece ve bu iki özellik aynı itemda olmalı )

hele bide o itemda damage inc falanda varsa zengin ederim sizi :P[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

ver nukeme o satsın onu 129301239 mil e.arkadaş uber zekidir.zaten ondan mal alıcak adamda uber aptal dır o yüzden 129301239 mil e de satabilir.hatta deli ingilizcesiyle malas da/tram de istediğin bi ev le trade de yapabilir.biz türkler olarak zaten bütün mallarımızı nukeme verip onun satması için bişeyler yapmak istiyoruz.çünkü genelde biz ineğiz çok ucuza satarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Katanayla darkı alman zor :)
hele hele bu resist skillinin armoru etkilemesinden sonra baya bi zor :)

poisonsız kolay ölmüyo deyyus
ehe yada 10-20 pingle dalıcan o zamanda ölüyo :P
[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i

[Bu mesaj Popeye tarafından 31 May 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman poisonlu kryssla girişirsin bide silahın %20 faster swing i olsun :)

yavaş silahla çok zor oluyo hatta olmuyo,ancak double axe le one hit kill yaparsan ki oda iyi armorda çalışmıyo,bide dark a baltayla anca 3.cü sallayışta filan vurabiliyosun o zamana kadar da ölüyon :)[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...