madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 envy sert basladı. 5 6 round alır umarım na'vi t de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 fnatic-nv'de hangisi mantıklı karar veremedim.fnatic'in pek galibiyete ihtiyacı yok, 2 eksiği varken pek sallamayabilir.nv'de de ddos yiyor adam, sıkılmış olabilirler 2 maç kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 NV yine ucu ucuna kaybetti. 3. macta cok kararsızım nv basmıstım fnatic te olof ve krimz yok diye ama suan emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 geçen maçlarda scneider iyi oynadı olof'un yerine ama diğer eleman ne yapar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 nv'nin gruptan çıkma şansı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 yedeklerden şınaydır(tam nickini bilmiyorum) fena değil, kötü oynamıyor bence ama 2 yedekle nasıl olur acaba hiç tahmin edemiyorum. nv üst üste 2 yenilgi aldı, hırs mı yaptırır yoksa iyice çökerler mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 1 ila 2 kisi degistirmek arasında buyuk fark var bence. orta sahadaki herkesi cıkartıp yeni bi dortlu koymak gibi bisey. Ama NV bu moral bozuklugu ile kazanabilir mi bilmiyorum Tabi diger bir bakıs acısı da. Adamlar TSM i infernoda uzatmaya goturduler sonra Na'viye ddos yuzunden ucu ucuna kaybettiler de diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 shotcaller kim acaba fnaticte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Envy de bırakmıstım bet'imi 16-4 aldı envy temiz. Bugun guzel bir gun oldu TSM ve Na'vi gerdi ama onlar da aldılar. TSM in 2 gun once bana attıgı kazıgı toparlamıs oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 2 kere üst üste türklerle oynadım. ruslar'ın da altına bi tier haline gelmişiz. ruslar bile bu kadar kötü insan değil abi ya. bizimiler direk beyin özürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Baya guzel ESL macları var hala eklemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tsm-titan, evi arabayı tsm basarım.fnatic-vp var, olof ve krimz oynayacak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 olof yok. kulagından ameliyat olmus daha bi sure daha olof u gormeyecegiz gibi. ama krimz varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 olof 2 hafta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 envy-vp maçı var. ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 kfish vs x6 - low kfish vp vs nv - low-mid vp(aslında oranlara baglı bu. eger nv %40 ın altına duserse nv e ceviririm) dig vs nv - high nv Dun nv tum istedigim sonucları aldı bugun de kendilerine guveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 envyus in macina high girmek asiri buyuk risk. Adamlar cook fazla mac throwluyor. Birde nbk ddos yiyecek %99 yine. dignitas cok kotu oynuyor son zamanlar ama oynarlarsa da tier1 takimlari zorlayabiliyorlar. nv infernoda iyi baya ama ibneler satarsa belli olmaz. S-H said: envy-vp maçı var. ne diyorsunuz ? map d2 hic belli olmaz skip yada vp. orani daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://www.csgonuts.com/history?t1=EnVyUs&t2=dignitas&map=inferno&view=full#fullview benim hesabıma gore %75-%25 cıkıyo nv vs dig. Ama tabi highdan ne anladıgına baglı. ben high diye %10 inv betliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 madcow said: kfish vs x6 - low kfish vp vs nv - low-mid vp(aslında oranlara baglı bu. eger nv %40 ın altına duserse nv e ceviririm) dig vs nv - high nv Dun nv tum istedigim sonucları aldı bugun de kendilerine guveniyorum. killerfish ve vp ben de aktım, NV'ye akmayı planlıyorum da bakalım. vp maçına göre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 nv iyi oynuyor vp'ye karşı 12-7 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 shox acayip oynuyo bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 asıl fnatic-nv maçı var bo3, kazanan lan final finaline gidecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu arada nv iyi oynuyo da. vp de wow yani 13-8 olan roundda 4 kisi ct de kalabilecek kadar kotu nası dagılmıs olabilirsin. kazandılar falan ama bala resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 adamlar kaybetmeye başladı, 2dk övmeye gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ya nv nin kjazandıgı roundlar nv den mi vp den mi o belli degil problem orda. mesela bu roundu da vp verdi. bombayı dusur fazla adam ol bomba alıncak bi yerde olmasın ama yine de 20 hp adama triple verip kaybet. meh bu cok kotu oldu hem vp betimi kaybettim hem dig oranları suruncek simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar