madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://csgobackpack.net/lounge.php buraya bakıp alayım diyecem skinleri ama 1 haftada degişir heralde valueların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 1 haftada eski skinlerde çok fazla değişim olmaz herhalde ama ben bu olayı bilmediğim için yeni çıkan ak-47 skinlerini aldım, onların değeri muhtemelen daha faza azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ben bi sure izliycem ilk 10 da duzenli duran bir silah var mı profitabiltiy acısından diye. yoksa zaten key/sticker box alırım. onların fiyatı sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 en çok kâr edenler genelde düşüyor. millet yüklendiği için ve lounge da fiyatı 1 haftada güncellediği için ben birkaç hafta önce 10 tane falan griffin aldım mesela. 1.5 dolar fark vardı marketle lounge arasında da trade kalkana kadar denklenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 eh be, ben satın alırken lounge fiyatlarına da bakmadım, oranın piyasası steam market ile farklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ozellikle yeni silahlarda market bi yukarı bi asagı oynayıp duruyor. csgolounge okadar oynayamayacagı gibi. bir de oynadıgın sıradaki fiyatı lockluyor sanırım (emin degilim). nip eziliyor cok agır ct de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 tsm güzel eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 diğer maçı fnatic alır.fnatic-tsm finali izleriz, tsm kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 tsm fnatic'i elemedi mi zaten ? fnatic 3.lük maçı oynuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yenilenler lower bracket'e gidiyor.oranın 1. si ile, upper bracket'in 1. si final oynuyor. şurda var turnuva şemaası. http://www.gosugamers.net/counterstrike/events/298-pgl-championship-series-kick-off-season Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 nip in ct korkunc iki mactır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 nip senin ... ust uste 4. betimi kaybetti herifler lan oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sırada fnatic-nip var, fnatic'e bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://store.donanimhaber.com/cd/6f/41/CD6F41271EE4CC20DA2FDC2CD39928A3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 nip disband! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 betlenemeyen key var mı ya cs go loungeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 key alındığında onun trade'i için de 1 hafta bekletiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 olm uyanık olsaydım, daha doğrusu yeni maçlar olacağını bilseydim fnatic girerdim bende :( neyse yarın tsm akar yine. bu sefer all in yapacağım. zaten 1 map advantage da var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ya o kadar fnatic dedim, gittim ben nip'e bastım son dk'da orana aldanıp.neyse yarın tsm all-in, fnatic fanboyları yüzünden oranı güzel gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ne zamandir basmiyordum finale fnatice verdim bi 5 papel. Tsm her ne kadar 1-0 baslasa da yine chokelar 3-2 gibi alir fnatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 S-H said: key alındığında onun trade'i için de 1 hafta bekletiyor mu ?evet bekletiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Tsm kazandigi icin 2 chose/veto hakki varmis. Fnatic in tek ban i var. BO3 olsa kesin tsm derdim de bo5 fnatic alir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 YA BEYLER FNATIC'IN KOCASI TSM DİYORUM. NEREYE ALIYOR BO3'LERDE KAÇ MAÇ ALABİLDİ EN SON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 12 mapte 7 win TSM'den, aslında durumlar eşit dsfasd bo3 iki maçta tsm almış. bo5 tek maçta fnatic almış. bo1'lerde tsm komple almış. bir tek ilk kuruldukları maçta tsm ilk maçlarında mağlup olmuş fnatic'e karşı. map avantajına güveniyorum valla. tamamen anlık performansla ilk mapi vs. alırlarsa bayağı bayağı rahat olacak çünkü. TSM'in kötü oynadığı map yok. Her mapte iyi adamlar hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tds eski dignitas, her majorda grupta perfect çekip, yarı finalde karşısına gelen her takıma 2-0 yenilen elemanlar, aralıksız her turnuvada asd. bu sefer choke'suz geçtiler gibi finale ama belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar