THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: zlorwf, 06 Ocak 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Kimse de yenilmiyor kimseye sadece "zorlanıyor". Duymuşsunuz biryerden warrior güçsüz diye. Warriordan kaçıp heal atarım diyenler, warrior size direk hiç stil kullanmadan mı dalıyor, ne yapıyor anlamadım ben.. valla benim warriorlarin ne yaptigi hakkinda bir bilgim yok ama hakkaten ne shamanlara ne caster classlara ne paladinlere karsi pek bir sanslari yok ara sira dibime girip saglam bir iki vurus yaptiklari oluyor ama bilemiyorum. bu arada Topici anlayan duzgun mesaj atanalra tesekurler farkindaysaniz sadece hangi class hangi classi yener sorusunu soruyorum siz kimleri hangi levelda nasil aldinizdiye sormuyorum oyle osla warlocklarla duel yaparken ben uberim ben ezerim warlock beni yenemez derdim heh ne demisim orda iyi olan kazaniyyor demisim alan yetkilisi olacak arkadasa soyluyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Lvl 50 shamanim; warlock: genelde uzun suruyor, 48'den sonra aldiklari soul fire cok can yakabiliyor scubbiyle.. isini bilen olursa cok can yakiyor, ama karsida da isini bilen biri olursa cok cani yaniyor.. %50 diyebilirim.. mage: cok savastim mage'lerle, %90 aliyorum ama arada bazi sivriler cikiyor.. Hatta bir mage'le 10 kere duel yaptigimi, hepsinde de aldigini bilirim.. druid: guzel bir talent varsa kafa kafaya gidiyor, nature's swiftness cok sinir bozuyor..%60-70 rogue: %90 aliyorum bu class'ida.. priest: iki cesit var bildiginiz gibi, zamanla kendini heal eden yada buyuk bir spell'le heal eden.. ilki daha cok sinir bozuyor ama oynadiginiz taktige bagli.. shadow spec. bir priest'se diger classlara gore cok iyi savasabilirken shamana karsi cok zayif kaliyor cunku cok kisa surede cok dmg veriyoruz dolayisiyla fazla yasayamiyor.. savastiklarimda biraz kusur olsa gerek %80 kesiyorum.. paladin: bu class'ida %70-80 aliyorum.. simdi herkes tepki gosterecek ama taktigini bilirseniz paladinler cok kolay oluyorlar.. tabii ki x2 healthbar goturmeniz gerekiyor yinede.. warrior: en kolay aldigim sinif.. 45'ten sonra hicbir warrior'a kaybetmedim.. hunter: bu class biraz zorluyor, ama yakinina geldinizmi sorun kalmiyor tabii ki.. %60-70 aliyorum.. Evet farkettiginiz gibi %50'nin altina dusen bir oran yok, ve kimseyede "kesin" kaybetmiyorum.. Sunu soyleyeyim, genelde gordugum shamanlar oynamasini kesinlikle bilmiyorlar, ve o halleriyle bile bircok insani kesiyorlar.. Gercekten oynamasini bilen bir shamanin kaybedecegini cok az goreceksiniz, yada onu cok az yeneceksiniz.Aklinizin bir kosesinde dursun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla ben lvl28 paladinim kendi seviyemdeki hiçbir mage sınıfına daha yenilmedim sadece beni gene benle aynı seviyeye sahip bi paladin tokatladı o savaşta baya uzun sürdü paladinler worrior ları zaten eziyo rouge larıda özelliklerini ii kullanırsan tokat manyağı yaparsın paladinle ama takım halinde isen rouge çok büyük destek bide paladinlerin öğrendiği meslekler çok önemli mesela paladinin en büyük zahafı range atak yapamaması onuda ben Engineering öğrenerek giderdim bana bi shaman frost shock yapınca elbombası yağdırdım kafasına neolduğunu şaşırdı ve yenildi yani olay karakterin özelliklerini ii bilmek ve nerde ne yapılır onubilmek bence [Bu mesaj BloodMaster tarafından 06 Ocak 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 El bombası atabilmenin engineering train etmekle bi alakası var mı ? yani ben eningeering bilmesemde saın aldıgım el bombasını atamaz mıyımki ?[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Levent, 06 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: El bombası atabilmenin engineering train etmekle bi alakası var mı ? yani ben eningeering bilmesemde saın aldıgım el bombasını atamaz mıyımki ? Atarsin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Benim charim 38 rogue su an.. Su zamana kadar PvP ve PvE'de gozlemlediklerime gore.. Paladin: Yenmek bana gore cok zor, heallarla 3-4 kere bastan oldurmek gerek buda imkansiza yakin birsey.. Warrior: Hic duel yapma sansim olmadi ama level 34 ken level 33 bir warrior a hillsbrad'da daldim onu indirdim hizli bir sekilde. Ama level 40'tan sonra plate armor aldiklarinda cok disli bir rakip olacaklarini dusunmekteyim.. Shaman: Cok zorlu rakipler. Birebir karsilasma firsatim olmadi ama cogu zaman yenilecegimi dusunuyorum eger karsidaki olaya hakimse.. Mage: Ortada. 2 kez duel yaptim biriyle. Benden 5 level yuksekti, yakinina sokulursam sansi pek yok. Ilk el ben aldim, ikinci elde nerdeyse guc vermeden oldurdu. Ama cokta birsey yapabileceklerini sanmiyorum bana karsi.. Warlock: Cok hizli olmadigim surece ve critlerim yaver gitmezse oldurmek kasiyo. Fear spam bayiyo zaten.. Hunter: Belirsizlik abidesi. Gecen gun birine daldim. Cheap shot edip 2 sinister ustune eviscrete caktim, gucu cok azaldi sonra wing clip atip etrafimda kosturmaya basladi, pette arkamda. Cok az gucum varken zar zor oldurdum. Isini bilen hunter rogue u alabilir. Priest: Zaten fazla yok karsilasma firsatim daha olmadi.. Druid: Ayni sekilde daha teke tek karsilasma firsatim olmadi ama oldurmenin zor olacagina inaniyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Levent, 06 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: El bombası atabilmenin engineering train etmekle bi alakası var mı ? yani ben eningeering bilmesemde saın aldıgım el bombasını atamaz mıyımki ? engineer ların ürettigi bazı bombaları v.s. yi kullanabilmek için belli bir eng point ister, ama bazı üretilenlerde istemez ama bu istemiyenler daha yüksek lvl larda üretilip kullanaılabiliyor die biliyorum.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaşlar bu bahsettiklerinizin çoğu duel deneyimleriniz kanımca ama aslında pvp'de durum biraz farklı olabiliyor. Mesela hunter oynayan biri duel'de rakibin hızını yavaşlatıp uzaklaşmaya çalışınca duel'den çıkıyorsunuz diye uyarı geliyor ne yapıyorsunuz mecburen dönüyorsunuz, rakip bazen frost trap'e yakalanmış oluyor hunter'ın range'i 41 yard olmasına rağmen duelden çıkmamak için uzaklaşamıyor. Bu nedenle dönüp ok sallıyor ama mesafe nispeten kısa olduğundan dolayı rakip daha hızlı ve az dmg almış durumda yetişebiliyor. Rogue içinse açıkca söyleyeyim lvl 35'den önce yendiğiniz rogue'ları kale almayın çünkü rogue'un en büyük silahı olan cheap shot lvl 26'da ve kidney shot+blind ise lvl 30-35 arasında açılıyor. Bunlar olmadan sizi uzun süre stun halinde tutması imkansız. Birde şöyle düşünün duel esnasında arkadan gelecek rogue saldırısını bekliyorsunuz ve hazırlıklısınız mesela bir priest koruma kalkanını(dmg absorb'ünü) açmış oluyor yada bir mage veya warlock kendi üstüne sürekli blizzard yada rain of fire yağdırıyor manası azalınca da sürekli zıplıyor ve hareket ediyor oysa rogue saldırdığında bunları yapma fırsatınız olmayacak. Aksini iddia etmeden önce lütfen lvl 35 veya üstü bir rogue ile duel yapın ve size stealth halinde saldırmasına izin verin, bakalım kim kazanacak. Bazı classların en önemli kozları ileriki lvl'larda açılıyor ve bu durumda o zamana kadar duelde ezmiş olduğunuz bir class'ı ileriki lvllarda ezemeyebilirsiniz mesela blink'i olan veya olmayan bir mage arasında muhakkak çok önemli farklılıklar var yada succubus'u olan ve olmayan bir warlock. Kısacası her ne kadar dueller çok eğlenceli ve deneyim kazandırmada yardımcı olsada grup savaşlarında etkileri değişecek mesela soloda çok başarılı olan warlocklar bence grup savaşlarında o derece başarılı olamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 33 mage hunter:yuzde60 aliyorun warlock:yeniliyorum rogue :arkadan bam diye vurup baslamassak warrior:aliyorum genelde shaman:dovuyor paladin:dovuyor priest:kapismadim druid:kapismadim[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Deadmarine, 06 Ocak 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Kısacası her ne kadar dueller çok eğlenceli ve deneyim kazandırmada yardımcı olsada grup savaşlarında etkileri değişecek Burası kesinlikle çok doğru. Shaman ve Warlock sanırım grupta etkisi en azalan classlar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 warlock un impi var o grupta ise yarar mesela.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Lvl 33 Druid Warrior, Mage, Hunter, Priest genelde kazanıyorum... Rogue, Shaman, Warlock genelde kazanıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Grup savaşlarında tek bir class in cok etkili veya etkisiz olmasını beklemek bence yanlış Çünkü grup pvp ortadadir ki grup elemanlarının uyumu ile doğru orantılı olarak değişen bir savaştır. Şimdi örnek olarak verildiğinden Warlock dan bahsedeyim. Warlock un debufflarindan biri hedefin Shadow ve Fire ressitance ini 45 kadar indiriyor. Bu direk Fire Mage lerin işine gelen bir özellik. Ayrıca Fear, Mana drain, Life drain, Succubus un rakibi paralize etmesi gibi özellikleri üst üste koyarsanız. Bence hiçte etkisiz kalmayacaktır. Grup savaşları en çok dmg i veren adam sayesinde değil, birbirini destekleyen grup elemanları sayesinde kazanılır. (Son cümle atasözü gibi oldu ama anlatmak istediğimi sanırım yazabildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 beyler inşallah unutmadınız beni uzun zamandır yoktum EU yu beklediğimi de bilen biliyodur oyunun sadece US-open inda oynayabilmiş olsamda ve çok az PvP tecrübesine sahip olsamda kesin söyleyebileceğim tek şey şudur adam mal değilse karakterini su gibi içmişse ve angut bi lag olayı yoksa her türlü alır önemli olan her zaman hazırlıklı olmak çünkü burda herkes duel den bahsetmiş bunlar PvP için asla kıstas olamaz zamanında bi tane video izlemiştim kim koymuştu hatırlamıyorum ama 2 tane rogue laylaylooom diye gezen bi grup caster i 14 veya 15 sn de harcadı yani 2 ye 7 siz hesaplayın olay oyunu bilmek shamanlar da overpowered ama yerler nurf ü mrk etmeyin[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 duo rogues videosu sanırım o dediğin orda kesilenlerin level i düşüktü baya bence ölçü olamaz o video.bu arada hoşgeldin ucunbiri uzun süredir yoktun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arada 10-12 lvl farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam, rogue oynayan biri olarak aynı lvl 7 kişiyi 2 rogue'un yenmesi imkansız yada şöyle söyleyelim hiç kimsenin yenmesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Deadmarine ben 1vs7 alırım bilirsim ;) über olmak zor be azizim[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bilirim bilirim sonra yataktan düşersin rüyaymış anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 herkez herşeyi aliyor işte negzel demekki oyun balanslı, yada türkler balanssız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: herhavzindibayni, 07 Ocak 2005 02:18 tarihinde demiş ki: herkez herşeyi aliyor işte negzel demekki oyun balanslı, yada türkler balanssız :lol: koptum gece gece..[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Olay kesinlikle oyundaki bütün sınıfları tanımaktan geçiyor.Egerki kendi karakterinin üstün yönlerini ve zaaflarını biliyorsan,karşındaki sınıfında nerede ne yapabilecegini kestirebiliyorsan kaybetmen çok zor gibi gözüküyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lvl 47 Troll Rogue : Paladin ve Shaman disinda butun charlar fasa fiso warlocklarda fear la kurtuluyorlar...[signature][hline]45 Troll Rogue US Server = Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 41 warrior diger warriorlar ve roguelar dısında hiç bi classı simdilik kesemiyorum. paladinleri iki kere sıfıra yaklastırabiliyorum ama daha hiç olduremedim. bazen warlockları kesebiliyorum ama revive olup işimi bitiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 32 shaman esit sartlarda baslarsak genelde indiriyorum, en cok zorlandiklarim paladin ve priestler. lvl 40 dan sonra zaten shaman shaman oluyo, o zaman dahada rahat edecegimi dusunuyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Levent, 06 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: El bombası atabilmenin engineering train etmekle bi alakası var mı ? yani ben eningeering bilmesemde saın aldıgım el bombasını atamaz mıyımki ? atarsın ama yapamazsın vede heryerden alabileceğin bi malzeme deil elbombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar