Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem Tavsiyesi

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ADSL modeme ihtiyacım var, en büyük kriterim çekim kalitesi. modem bilgisayar arası uzak biraz o yüzden şu anki modemde ara ara sıkıntı çekiyorum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/tp-link-td-w8970-300mbps-n-kablosuz-4-port-gigabit-3x5dbi-fiyati,52928.html aklımda bu var ama şu anda da tp-link kullanıyorum ve modemin kendi kendine malware yemesi problemi sanırım hala çözülememiş tplink'te. modem bir süre sonra reset atmadan arayüze erişilemez oluyor. yılda birkaç kez de dnsini değiştiriyor ve google dahil reklamlı çıkıyor. silmek uğraşmak gerekiyor. bunları tekrar yaşamamak için tplink almak istemiyorum pek ama alternatif de bulamadım.

ana caddeye 1 yıldan fazla oldu ttnet fiber hattı çekildi. yıl sonunda ttnet satılacak yatırımlar tekrar başlayacak deniyor, öyle bir durumda yıl sonunda fiber hat sokağa gelir herhalde diye umudumuz var. hem adsl hem de o ttnet fiberi destekleyecek bişey olursa dadından yenmez.

yardımlarınızı bekler saygılar sunarım.

:*
Sosyal ağlarda paylaş

Otelde cekmesi icin 3 antenli bi tp link almistim, ayni zamanda harici router olarak kullanilabiliyor.

Acik alandaki cekim gucunden memnundum da, kapali alan icin kac watt vericisinin oldugu inemli.

Antenin desibeli cekme mesafesini, cikis gucu ise engelleri asip asamayacagini belirler.

Atiyorum ev icin gereksiz ama 1 watt cikisli 2db antenli bi alet 0.5w cikisli 8 db aletten daha verimli calisabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Sana uyarmı bilmiyorum ama bu fiyata bu özellikte bulamayacağın kesin.

Huawie HG556A 300mbps, 3G, 3 tane usb giriş, 4 port. Kargo dahil 39TL. (Sepeti 50tl ye tamamlayıp paypal ile ödeme yaparsan 11tl indirim veriyor)

http://www.n11.com/huawei-hg556a-300mbps-4-port-kablosuz-modem-3g-destekli-P32704600

Zaten arada çok fazla duvar varsa o 160tl tplinkte kurtarmaz seni. Araya bir tane 30tl lik acces point alırsın. O tplinkin verdiği sinyalin 3 katını alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...