Tim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Vt3O93jPfWg Ulan ne eglendik :D Custom game, herkes Reinhardt. Speed abarti, jump abarti, sadece charge ve shield acik. Amac birbirini duvara pinlemece. Ben, Dragonfire, Esh, Gladmir, Rahan + 3 random eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Tim said: Kimseye hesabi vermedim “haci beni bi yukari tasisana” diye muarrem. KISKANMA BİLADER VER BTC SENINDE OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Yok anlamadin, senin beceremedim diye para vererek yaptirdigini ben eglenirken yapiyorum zaten. Ihtiyacim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 dedi prinç-lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ay vallahi ugrasamicam seninle hurdaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 yalniz btc ler hala gecmemis walleta? biraz dusureyim ranki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Esh said: yalniz btc ler hala gecmemis walleta? biraz dusureyim ranki Bronze'a dusur Muarrem'i, senin siteyi halledelim sonra. kips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 60 confirmation olmadı geçer yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Şu oyunu bi beceremedim. Bana hava atabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=FsNsUZ2SZ7I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 hadi yeter bu kadar. btclerimi 1GAY e yollarsan sevinirim. var mi baska pompa isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Cumartesi ve pazar günü girmiş olduğum complar genel anlamda iyi geçti. Benim açımdan bazı kanser durumlar yaşadm ama şu komik olayı anlatmaz isem içimde kalır abi. Chat banı yedim 3 gün boyunca nedeni de şu laf idi. Dude you are suck as a dps lafından dolayı. Ama adam berbattı o kadar berbat ki kill bile aldığını göremedim. Mcree oynayan bir adam vardı 23 yaşında gerçekten attığını vuruyordu ama bu mal öküz soldier vuramadı ve beni reportlamış arkadaşlarıyla. Mercy ve zarya kankisi.( Ban bitti ) Comp girdim tekrardan map eichenwalde abi şimdi karşı da bir junk var adam varya efsane oynuyor. Junk main 40 saati var sadece bu sezon. Bizde de var ama bir b.ka yaramıyordu. Geç pharah veya soldier hit-scan ol dedim şu junk öldürelim. Adam tüm maç junkrat oynadı attack ve defansta maçı kaybettik junkrat ulti attı hepimizi öldürdü son pointte. Sadece anlayamadığım veya anlamakta zorluk çektiğim olay hala söylüyorum neden yani. WTF yani. Soruyorum sonra yazıyorum you are suck as a dps. Bi bakıyorum gene ban yedim dün. Ne iş lan bu blizzard. Fransızı ayrı dert, Türkü ayrı dert, Rus bile daha zeki ya. Nedir aga bu dert çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yine fransız'dan sonrasını okumadım dicektim ama en sona yazmışsın, baya okudum bu sefer -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darkageman gramerden ban yemis olabilir misin acaba sdgdsfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bi de yolla hesabi cilene son veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Kendim çıkamadıktan sonra oynamanın ne anlamı var abi. Ben olayı öyle görüyorum. Tank mainim bunu saklamıyorum zaten ama aptal insanlar geldiği sürece tank oynamak daha da ağır verici oluyor. Sen işini yapıyorsun takımını koruyorsun önde basıyorum hatta pick alıp efsane ulti atıyorsun ama aptal adamlar gelip genji oynayacağım işte mcree oynayacağım deyip alıp bir bok yapamayınca bende işte olay kopuyor. Abi s.kayım gramerime be ya. Suck işte suck yani berbat bok gibi you are playing like a sh.t mi diyeyim adama ne diyeyim. Kibarca söylüyorum olmuyor. Ragegasm geçiriyorum ya bir gün girelim abi sizle denk gelirse oynayalım hani söyleyin hatalı mıyım değil miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sr kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://www.overbuff.com/players/pc/Darkageman-2431?mode=competitive bakarsın abi. Zarya bayadır oynamıyorum düzgün rein sardım gidiyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 baktim hatalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darkageman said: Cumartesi ve pazar günü girmiş olduğum complar genel anlamda iyi geçti. Benim açımdan bazı kanser durumlar yaşadm ama şu komik olayı anlatmaz isem içimde kalır abi. Chat banı yedim 3 gün boyunca nedeni de şu laf idi. Dude you are suck as a dps lafından dolayı. Ama adam berbattı o kadar berbat ki kill bile aldığını göremedim. Mcree oynayan bir adam vardı 23 yaşında gerçekten attığını vuruyordu ama bu mal öküz soldier vuramadı ve beni reportlamış arkadaşlarıyla. Mercy ve zarya kankisi.( Ban bitti ) Comp girdim tekrardan map eichenwalde abi şimdi karşı da bir junk var adam varya efsane oynuyor. Junk main 40 saati var sadece bu sezon. Bizde de var ama bir b.ka yaramıyordu. Geç pharah veya soldier hit-scan ol dedim şu junk öldürelim. Adam tüm maç junkrat oynadı attack ve defansta maçı kaybettik junkrat ulti attı hepimizi öldürdü son pointte. Sadece anlayamadığım veya anlamakta zorluk çektiğim olay hala söylüyorum neden yani. WTF yani. Soruyorum sonra yazıyorum you are suck as a dps. Bi bakıyorum gene ban yedim dün. Ne iş lan bu blizzard. Fransızı ayrı dert, Türkü ayrı dert, Rus bile daha zeki ya. Nedir aga bu dert çile. Quick play'de Pharah'la karsidaki Widowmaker'i resmen taciz ettim oyunda. Hayatinda gormedigi cileyi cektirdim, bizim takim bile artik `yazik laaan, vurma` dedi, bir sonraki oyun ayni takima dustuk elemanla. `Going widow again? kips` yapinca dokuldu, ya cok agzima vurdun, ustune takimdakiler de bik bik edince inat ettim degismedim diye. Ayni sey olmustur. Bu arada sen cok normal sordugunu zannediyorsundur ama karsidakiler seni oyle anlamiyor olabilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Neyim hatalı abi ne yapayım yani öleyim mi be ya. Yeminle içime oturdu abi https://www.youtube.com/watch?v=gOg2HgKyfhg :( Üzdün beni. Bu arada sen ve Tim atsın bakayım bende sizin profillere abi. Mesneviden dersimi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Tim said: darkageman said: Cumartesi ve pazar günü girmiş olduğum complar genel anlamda iyi geçti. Benim açımdan bazı kanser durumlar yaşadm ama şu komik olayı anlatmaz isem içimde kalır abi. Chat banı yedim 3 gün boyunca nedeni de şu laf idi. Dude you are suck as a dps lafından dolayı. Ama adam berbattı o kadar berbat ki kill bile aldığını göremedim. Mcree oynayan bir adam vardı 23 yaşında gerçekten attığını vuruyordu ama bu mal öküz soldier vuramadı ve beni reportlamış arkadaşlarıyla. Mercy ve zarya kankisi.( Ban bitti ) Comp girdim tekrardan map eichenwalde abi şimdi karşı da bir junk var adam varya efsane oynuyor. Junk main 40 saati var sadece bu sezon. Bizde de var ama bir b.ka yaramıyordu. Geç pharah veya soldier hit-scan ol dedim şu junk öldürelim. Adam tüm maç junkrat oynadı attack ve defansta maçı kaybettik junkrat ulti attı hepimizi öldürdü son pointte. Sadece anlayamadığım veya anlamakta zorluk çektiğim olay hala söylüyorum neden yani. WTF yani. Soruyorum sonra yazıyorum you are suck as a dps. Bi bakıyorum gene ban yedim dün. Ne iş lan bu blizzard. Fransızı ayrı dert, Türkü ayrı dert, Rus bile daha zeki ya. Nedir aga bu dert çile. Quick play'de Pharah'la karsidaki Widowmaker'i resmen taciz ettim oyunda. Hayatinda gormedigi cileyi cektirdim, bizim takim bile artik `yazik laaan, vurma` dedi, bir sonraki oyun ayni takima dustuk elemanla. `Going widow again? kips` yapinca dokuldu, ya cok agzima vurdun, ustune takimdakiler de bik bik edince inat ettim degismedim diye. Ayni sey olmustur. Bu arada sen cok normal sordugunu zannediyorsundur ama karsidakiler seni oyle anlamiyor olabilir mi? :) Abi sen edebiliyorsun işte bana senin gibi böyle dominate edecek adam 1-2 maç geliyor ondan sonra gelen öküzler diyorum bir bok yapamıyor. Çıldırıyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bence sen 2700den sonra acilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bu kazmanin ekantiyla oynadim iste, seninkiyle karsilastiriyorum simdi cok da fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar