Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 blizz ve matchmaking (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Benim anlatmak istediğim işte tam olarak buydu abi çok güzel özetlemişsin ellerine sağlık öncelikle. Troll pick olayını bazı arkadaşlara anlatamıyorsun veya anlamak istemiyorlar. Hani diamond vs oldukları için mi yoksa hani gold veya plat olan adam low dur mantalitesi mi ben sadece onu çözemedim gitti. Troll pick aynı oranda bana da denk geliyor adam symetra alıyor ilk pointi kaybediyorsun karşıda pharah var sende genji ve tracer var e haliyle abi olmuyor işte bu adam sym oynamaya devam ediyor hello hello hello yapıyor tüm oyun boyunca e seni tilt ediyor. Ben ona kızıyorum abi insanlar neden bu kadar aptal olabiliyorlar. Takım oyunu mantalitesi bu eleman kızmış birine ben throwlayacağım işte ulan g.t banane git quick oyna git 8v8 at ranked da ne işin var senin. Son zamanlarda şu başladı tankları da autopick yapıyor mercy mainler abi şaka mı bu nedir yani. Tank mainim adama diyorum let me play tank ses yok neden adam throwlamak istiyor kızmış yenile yenile. Hadi onu da geçtim dps mainim deyip de 1 pharah vuramayadan adamlar bana geliyor. Sonra bende tilt olup kızıp mcree alıyorum vuruyorum sonra diyorum böyle yapacaksın adam hala soldier devam tank da almıyor ondan sonra loss. Sonra diyorsunuz abi senden kaynaklı sen işini yapmıyorsun bu ileri zekalı arkadaşlar ile sadece 3 oyun atın ondan sonra mouse klavye kalıyor mu görün abi. Ben sinirden kulaklık kırdım abi sırf communication ve aptal insanlar yüzünden. Sokmuşum SR'ına yani. Pazar günü şu olayla karşılaştım abi, 1 tane genji, soldier main geldi adama dedim karşı da tracer var mcree al flashla tek at. Adam dedi ben mcree oynayamıyorum aimim kötü ama soldier genji oynuyor siz anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Cok uzun yazmissin ilk kismi okumadim ama yanlis bisey dememis eleman. Aim’i kotu olan icin cok zir mccree ile kill almak, hele hele tracer’a karsi. Soldier oyle degil, burst fire, %30 a yaklassa weapon accuracy kurtariyosun. Genjide %20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Bone said: sezon 1'de Platinum oynuyordum, şimdi Bronze'a düşmek üzerindeyim. bir cevap aradığımda "demek ki o ranki hakediyorsun", "git gud", "kerileyemiyorsan senin beceriksizliğin" gibi gerizekalı insanların gerizekalı cevapları dışında hiç bir şeye ulaşamıyorum. "o kadar da kötü" oyuncu olduğumu düşünmüyorum, CSGO'da solo MGE-DMG arasında rahatlıkla takılabilen birisiyim. GeT_RiGhT olma gibi bir iddiam yok tabii ki, ama Roadhog, Genji, Soldier, Junkrat gibi damage manyağı karakterlerle birlikte oynarken, tek healer olarak 5 gold medal'da takılabiliyorsam, "yeterince iyi oynamıyorsun" argümanı aptalca kalıyor. Argumanlarin sana gore "aptalca" ya da "gerizekali" olmasi dogru olmadigini gostermiyor ama. Muhtemelen hakli onu soyleyenler cunku sorunun tamami diger rank oyuncularinin kotu oynamasinda degil. Aim'in ne kadar iyi olursa olsun, positioning'in kotuyse kaybediyosun ki OW'da positioning > aim bence zira aim'im cok kotu ama %40 weapon accuracy'si olan soldier'lari, baya saglam widow'lari falan pitir pitir avliyorum Pharah ile. Ayni sekilde sorun yine o rank'in team build'larinda olsaydi, Esh'in ya da benim kimseyi gold'a, plat'e tasiyamama gerekirdi ama aha bak adam resmen tasimacilik isine giristi can sikintisindan. O yuzden git gud. Istiyosan bir iki oyun falan kaydet koy, elestiriverelim `lan o oyle mi yapilir` diye. Ya da daha kolayi, asina oldugun karakterleri oynayan top 500 video'larini izle, neyi nasil counter'liyorlar ona bi dikkat et. Valkia sagolsun baya degistirdi benim gameplay'i. Ha bir de Moira ya. Moira'nin calismadigi oyun yok resmen. Hele hele bronz diyosun, silver diyosun. Icinden gecmen lazim bu rank'de adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 mcree tamamen alisma herosu =) 50 saat oynuycan ortalamanin ustu olursun hersekilde. troll pick geldimide yenilgiyi kabul edip sonraki oyuna gececen =) yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Evet. Bak mesela Miraul'a. Adam bizle bi kere girdi, o zamandan beri offline. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 =) eshle 2-3 gun oynadik mesela baya ustunden geciyorduk milletin, arada agir troll falan gelirse kaybettik sadece https://masteroverwatch.com/profile/pc/global/Kebabmeister-21514 buda account =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 abi çok dps e dayalı konuşuyorsunuz ama. Sen 10 maç mercy oynarsın yanına adamlar gelir carryler, veya nerede duracağını bilir heallersin vs. Veya karşı tarafta seni flankleyecek adam olmaz yaylım yaylım oynarsın. Ben mercy alırım tracer üzerime yapışır, kimse bişi vuramaz, tank alır başını gider vs. sonra sen 3k sr çıkarsın ben 1800sr. Hani bunun skill vs ilgisi var ama totalde oyun kurtaran hero değilsen, lethal bir ultin yoksa oyun o türlü işlemiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Kacamayan Mercy, dusman arasinda 10 saniye res yapicam diye kasan Mercy silver kalmaya mahkum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 yukarda birisi yazmiş seviyenden 500-1000 altini rahat carryliosun diye baya dogru bencede.esh ben falan 3k ya falan rahat carryliyoruz, arkadasim var 4kya carrylio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 bone sen dun mesajlamissin bombilonun ekanti da, arada 1200 sr farki var abi birlikte oynayamayiz. sen bana yaz username pass, ben bi 2800 yapayim onu 2 gune, oyle girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 YETER LAN! DUSUK RANK ADAM KALMADI FORUMDA! ARTIZLIK YAPAMIYORUZ! dur atiyorum seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 isteyen varsa ben 1k'ya indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Ya bu arada cidden iyilik yapmiyosunuz su adamlara cunku alip beraber oynayip tasimaktan farkli olarak bu isi sen yapinca karsiya da ona gore adam gelmeye basliyo, sonra ayni takima dusunce hesabin esas sahibiyle gg no rmk. Ama beraber girip oynayalim, ayni takimda tasiyalim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 aquila said: isteyen varsa ben 1k'ya indiririm. Sukru Esh'in cikardiklarina bi el atsana sana zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 SR'a dengeyi getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Dengele bizi başgan sakjdasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 bu aralar junkrat ogreniyorum ya. cok salak op yani. karsida 3-3,5k lik one shot adam yoksa direk faceroll gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Tim said: YETER LAN! DUSUK RANK ADAM KALMADI FORUMDA! ARTIZLIK YAPAMIYORUZ! dur atiyorum seni... dedi bronze starter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Kimseye hesabi vermedim “haci beni bi yukari tasisana” diye muarrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu arada mercy nerfi biraz fantastik olmus top500 streamerlar aninda 300-400 sr falan kaybetti lol. ki mercy oynamayan adamlar bunlar. kim bilir top500 mercy lere ne oldu calvin falan isyanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu baglamda moiranin hala ayni kalmis olmasiyla direk defans moira-zen atak ana-moira olarak guncellenir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 gerci zen her turlu must have ya. bilemedim. ama ana mercy gibi pocketlayamayacagindan ne genji ultisi kalir ne mcree ninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 mainim mercy idi. artik moira'dan baska healer oynamak anlamsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar