orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 simdi oncelikle geyigi bir tarafa koyalim. bizimkiler asagi yukari 12 senedir ayrilar. ben 30 yasindayim. simdi annem yeni bir evlilik yapmayi dusunuyor, evlenecegi kisi isvicre vatandasi. eger kendisi bir evlilik yaparsa benim de annemden dolayi ab pasaportum olur mu? gerci artik resitiz ama bilemedim.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 30 yaşında olup reşit olduğunu düşünmen güzel. olmazsın.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ama arastirdigim kadariyla bir seyler ayarlanabiliyormus?
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Zikko said: oo işvec geyiği en sevdiğim isviçre.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bende okuyorum sonunda mağdurum çıkacak diye, meğer çayır çimen kurnazıymış
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bence annengil orada ikamet ettiği için kolaylık yaparlar.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 isviçre vatandaşları ab içerisinde kimlik kullanarak seyahat edebilirler. sen vatandaş olmadığın için vizesiz seyahat edemezsin. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/Visa_requirements_for_Swiss_citizens.png/1280px-Visa_requirements_for_Swiss_citizens.png
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Feamer said: bende okuyorum sonunda mağdurum çıkacak diye, meğer çayır çimen kurnazıymış ee artik oyle dfsfsdfsdf
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Anne kurtarmis kendini, sen patlamissin. =) Ulkeden ulkeye degisiyo ama bisey ayarlaniyo durumu genellikle birinci dereceden bakima muhtac yakinlar icin gecerli. Annen derseki benim oglanin rahatsizligi var, benimle kalicak yalniz kalamaz, o durumda olabiliyo cogu ulkede. Yine de bi arastirmak lazim ama sanmiyorum bisey cikacagini.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 genel müdür de geldi. harbiden deli taklidi falan yapıp kapağı atabiliyorsan at. zaten geldiğin ülke belli, yerler.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 di said: Anne kurtarmis kendini, sen patlamissin. =) Ulkeden ulkeye degisiyo ama bisey ayarlaniyo durumu genellikle birinci dereceden bakima muhtac yakinlar icin gecerli. Annen derseki benim oglanin rahatsizligi var, benimle kalicak yalniz kalamaz, o durumda olabiliyo cogu ulkede. Yine de bi arastirmak lazim ama sanmiyorum bisey cikacagini. hani en olmadi uzun sureli yanlarinda kalabilirim. belki ondan sikinti olmaz.
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Onur'a (Korax) bi sormak lazim aslinda. O bilir muhtemelen. edit : gerci Isvec'te miydi, Isvicre'de miydi bilmiyorum, boyuna karistiriyorum ikisini.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 di said: Onur'a (Korax) bi sormak lazim aslinda. O bilir muhtemelen. edit : gerci Isvec'te miydi, Isvicre'de miydi bilmiyorum, boyuna karistiriyorum ikisini. ulasayim bari buradan konuya yonlendireyim.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 30 yaşında insansın, annen evlenmiş; cici babanla işleri güçleri olacak. Bence İsviçre'den önce annen istemez seni.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 deadwoll said: 30 yaşında insansın, annen evlenmiş; cici babanla işleri güçleri olacak. Bence İsviçre'den önce annen istemez seni. yok yahu onlarla ne isim olur! ab pasaportum olsun gerisini bana birakin.
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Adam 12 sene sonra annesinin evlenmesini değilde nasıl benide yanına alır ı sorun etmiş kendine :D
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 annesinin evlenmesini neden sorun etsin ki?
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 orionlogic said: deadwoll said: 30 yaşında insansın, annen evlenmiş; cici babanla işleri güçleri olacak. Bence İsviçre'den önce annen istemez seni. yok yahu onlarla ne isim olur! ab pasaportum olsun gerisini bana birakin. Hehe. Zor o. Orada calisma ve oturma iznin olarak belli bi sure yasican ki anca oyle. Oyle turist olarak gidip kalinca saymiyolar. Yine de ulkeye gore degisiyo tabi de farkli olsa simdiye tum Turkiye orda olurdu heralde. Ha sen de oradan bi hatun yaparsan o ayri.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 di said: orionlogic said: deadwoll said: 30 yaşında insansın, annen evlenmiş; cici babanla işleri güçleri olacak. Bence İsviçre'den önce annen istemez seni. yok yahu onlarla ne isim olur! ab pasaportum olsun gerisini bana birakin. Hehe. Zor o. Orada calisma ve oturma iznin olarak belli bi sure yasican ki anca oyle. Oyle turist olarak gidip kalinca saymiyolar. Yine de ulkeye gore degisiyo tabi de farkli olsa simdiye tum Turkiye orda olurdu heralde. Ha sen de oradan bi hatun yaparsan o ayri. yok yok saka bir yana uzun soluklu orada barinma hakkim olursa gerisini ben kurarim zaten. demek istedigim annemden dolayi turist olarak olsa bile uzunca sure kalma hakkim olur sanirim?
Öne çıkan mesajlar