Mix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 selam Nero kullanıyorum. .avi uzantili bir film 650 mb olmasına ragmen "add" dedigim zaman 1048 mba cıkıyor. dogal olarak yazamiyorum. ayrıca cdnin icine altyazıyı nasıl atabilirim?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 vcd olarak yapıyorsan öyle oluyordur. data cd olarak kaydetmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 VCD kaydederken olay boyuta degil sureye baktigi icin oyle oluyordur, Bone'un da dedigi gibi, hem o sekilde altyaziyi koyamazsin. Data CD yap Video CD yerine. (Zaten sure tutsa bile Divx'den MPEG'e encode etmeye kalkar haliyle VCD yapmak icin, iki saat beklersin cdnin yazilmasini sonra :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tamam birde oyle deneyeyim :) tesekkurler yardımcı oldugunuz icin[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet bu şekilde yapabildim :) nero da olmuyor sanırım. yada olurya ve ben bulamadım: ağdaki başka bir bilgisayarda kayıtlı filmler. kendi bilgisayarıma geçirmeden direk yazabilir miyim? (yani add dediginizde ne ekliceksin bul tıkla ekle diyorya. orda ağ bağlantılarım olmadıgı için yapamıyorum başka bir yolu var mıdır )[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! [Bu mesaj -Mix- tarafından 14 Ocak 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 My Computer * Tools * Map Network Drive dersen networkdeki bir klasoru ayri bir harddisk gibi tanitabilirsin, Nero'dan da gorebilirsin o zaman. (Tahmindir, garantisi yok, denemeye deger ama.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar