LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 http://www.sclegacy.com/encyclopedia/planet_index.php burada en altlardaki Settlements- baslıgında Turkey - Earth nation yazıyor ?! Neden yazmıslar anlamadım bi türkiye bi amerika çin bide rusya var ? Ne oluyor bu şimdi Terranların soyu TÜRK mü yoksa ? :rock:[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 greece var arada bi yerde. okumaya üşendim.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Elbetteki Terranlarda Türk kanı var :) kanıtmı istiyosun? kolay Starcraft'ta zergin 3. görevinden sonraki ara demoda ( heralde buydu yanlış hatırlamıyorsam, hani terranların zerglerin istila ettiği gemiyi havaya uçurdukları ara demo) bi tane marine başlığının içinde sigara içiyordu söylesene bunu dünyada bir TÜRK'ten başka kim yapar :)[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 firebatler kesin Türk zaten adamların arkasında gaz tübü var, bunlar sigara içiyor. SCV'lerin de Türk olma ihtimali var. burunlarını felan karıştırıyorlar savaşın ortasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 settlement = kurulum dunyada kurulmus terran kolonileri yani :D Terranlarin dunyadaki temsilcileri. Burada bizi asagiliyorlar. Hani cem yilmazin bir esprisi vardi hani yakinda dunya turkliern olacak cunku digerleri uzaya cikacak diye. Aha ayni o hesap. Turkiye dunyada kalmis digerleri komple mars jupiter doldurmus. :D Yani ben boyle anladim da sizi bilemem...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 America - Earth nation China - Earth nation Greece - Earth nation Russia - Earth nation Turkey - Earth nation Venice - Earth city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oha süper :-D earth nation diyo sadece us rusya çin bide biz kalmışız ehue, venice için sadece dünya şehri dio mesela. gelecekteki atalarımız zerglerle savaşıyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 13 Ocak 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İyiymişde kesin arada biri vardır türk o koydurmuştur =) Ha bide terranların Earthle ilgisi yok Terranlar dunyadan "kovulmuş" koloniler, hatta ued gelip o yuzden dövüyo terran'ı. Ama Dunya halki diye 3 büyükler + Greece le birlikte kalmışsak iyi yanı =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 UED- united earth directory veya Domination mi ne mi ne[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ŞOK ŞOK ŞOK!!!! StarCraft dünyasında Turancılık akımı boy gösteriyor "En çok kullandığımız taktik Hilal taktiğidir.." -Duke Nomad[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lol terran da zaten turan'ın uyarlanmış hali. olabilir valla korkulur bizden.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sorry beyler amerikayi rusyayi falan gormemisim, onlara da earth nation diyosa, demek ki son dunya neslini anlatmaya calisiyo bu blizzard. Bi de suna cok guldum :D : said: Norak, 13 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki: gelecekteki atalarımız Abi torun olur o torun...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yalan bunlar biz den anca Infested Terran olur :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: ARaCHNoPHoBiA, 13 Ocak 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Bi de suna cok guldum :D : said: Norak, 13 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki: gelecekteki atalarımız Abi torun olur o torun... muhahhahaa[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lol akrabalarımız olcaktı o aslında :) atalarımız nedir be ehe torun da olur gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ne alakasi var sigara ile türkün alooo ben android uzun süredir sc oynamiyorum ama oynarsam çok kişiyi üzecem hadi öss ayaagina kurtardiniz gene kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İyiki söledin bende korkudan ölüyodum yine gelip dçvüceksin beni diye, of be sonunda rahat rahat nefes alabılıyorum. Neydi o ole her neferse kaybetme korkusu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bizim torunlarımız olsa olsa siege tank olur yada marine-firebat ikilisinde biri. Allah Allah diye giden başka süper zeki ünit biliyorsanız ekleyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 corsairlerde türk.. ufolarca kaçırılınıp deney yapılanlardan. :D[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar