Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Starcraft Tarihinde ??

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

http://www.sclegacy.com/encyclopedia/planet_index.php

burada en altlardaki Settlements- baslıgında Turkey - Earth nation yazıyor ?! Neden yazmıslar anlamadım bi türkiye bi amerika çin bide rusya var ?

Ne oluyor bu şimdi Terranların soyu TÜRK mü yoksa ? :rock:[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı
Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Strenght , Pride, Discipline
Sosyal ağlarda paylaş

Elbetteki Terranlarda Türk kanı var :) kanıtmı istiyosun? kolay

Starcraft'ta zergin 3. görevinden sonraki ara demoda ( heralde buydu yanlış hatırlamıyorsam, hani terranların zerglerin istila ettiği gemiyi havaya uçurdukları ara demo) bi tane marine başlığının içinde sigara içiyordu söylesene bunu dünyada bir TÜRK'ten başka kim yapar :)[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

settlement = kurulum

dunyada kurulmus terran kolonileri yani :D Terranlarin dunyadaki temsilcileri. Burada bizi asagiliyorlar. Hani cem yilmazin bir esprisi vardi hani yakinda dunya turkliern olacak cunku digerleri uzaya cikacak diye. Aha ayni o hesap. Turkiye dunyada kalmis digerleri komple mars jupiter doldurmus. :D

Yani ben boyle anladim da sizi bilemem...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

oha süper :-D

earth nation diyo sadece us rusya çin bide biz kalmışız ehue, venice için sadece dünya şehri dio mesela.

gelecekteki atalarımız zerglerle savaşıyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 13 Ocak 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyiymişde kesin arada biri vardır türk o koydurmuştur =)

Ha bide terranların Earthle ilgisi yok Terranlar dunyadan "kovulmuş" koloniler, hatta ued gelip o yuzden dövüyo terran'ı.

Ama Dunya halki diye 3 büyükler + Greece le birlikte kalmışsak iyi yanı =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Sorry beyler amerikayi rusyayi falan gormemisim, onlara da earth nation diyosa, demek ki son dunya neslini anlatmaya calisiyo bu blizzard.

Bi de suna cok guldum :D :

said:
Norak, 13 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
gelecekteki atalarımız

Abi torun olur o torun...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...