Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transfer Kazanı

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

Dün de Kanal D'deki Spor Programında Fenerbahçe yorumcusu 19. yaşında Ronaldo Fenerbahçe'nin altyapısına geldi, beğenilmeyip gönderildi diye bombaladı. Ronaldo 18. yaşındayken Brezilya'nın gözbebeğiydi fln diye adamla kafa buldular program boyunca :)

PS: Pinto da diğer isimler gibi yetenekli olsaydı zaten kapışılırdı merak etme, ilk izleyen takım GS değildir.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

e brezilya 17 yaş altı takımında ronaldinho'nun partneri olduğu dönem[o listeye yazıldığı dönem] kendisi dünya 17 yaş altı gol kralı oldu

Doğum Tarihi: 09.08.1980

fatih terim'in onu çok hızlı olmasından dolayı ve sağ kanatta futbolcu bulamamasından dolayı sağda oynatması verimsizliğinin baş sebebi bence ama zaten şuan oynadığı kadarı ile tekniği çok iyi vede türkiye liginde en hızlı koşan 3 futbolcudan biri

forvette çok verimli olabilir eğer oynatılırsa[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

pinto'yu ben bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla çok yetenekliymiş. 5 sene evvel svenn goran erikkson ile röportaj yapılıyor ve geleceğin yıldızlarını soruyorlar:

saviola, bizim emre, owen, aimar, riquelme falan diye saymaya başlıyor ve bombalıyor: pinto (başka pinto diil şu an gs'dekini diyor eminim). valla ben hiç de öle bi yetenek görmedim pinto'da ama inşallah iyidir olur ilerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten o listede ama listedeki tek hata olmuş :P

Gerçi bir iki maçta gördüğüm birkaç hareketi her futbolcu yapamaz ama ne istikrar var ne süreklilik var nede yaptığı hareketden sonra iyi bir orta veya şut var :=)

Nese bu sene gönderilmezde forvet oynatılırsa o zaman görürüz ne olucağını , kendisi zaten sağ kanat değil...
Sosyal ağlarda paylaş

geçtilerse geçtiler
onun üstüne şampiyon olsaydık o maçın hiçbi önemi kalmayacaktı ..
onlar da 6-0 ın havasına fazla girdiler ve şimdi uefa'da bile değiller
sevinsinler bakalım 6-0'a ?
sevinebiliyolar mı hala .. tabi ki hayır
şu an rezil ötesi bi durumdalar

demek ki bi maçın önemi yokmuş
ama 6 tane atmadılar mı dersen evet attılar
ee ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere 6-0'in havasina girip ligi bir takim bu derece kotu bitirmez.
6-0'a neden sevinmim ? dunya'nin en buyuk derbilerinden birisi ve galip gelen takim kendi takimim,hala da sevinirim istersem.
1. mi olmak istersin gs'yi 6-0 mi yenmek istersin dersen 1. olmayi tercih ederim ama ortada 6-0'lik bir galibiyetimiz varsa bunu arada bir soylemenin gs'yi yendik sampiyon olmadik ama olsun o bize yeter anlamina neden getirilmeye calisildigini anlamadim,boyle dusunen fenerbahce taraftarida varsa ciksin nedenleriyle soylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...