Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 pek oyle buyuk bir yetenek gibi gorunmuyor , bu kadar zamanda uyum saglardi heralde.kac yasinda pinto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Dün de Kanal D'deki Spor Programında Fenerbahçe yorumcusu 19. yaşında Ronaldo Fenerbahçe'nin altyapısına geldi, beğenilmeyip gönderildi diye bombaladı. Ronaldo 18. yaşındayken Brezilya'nın gözbebeğiydi fln diye adamla kafa buldular program boyunca :) PS: Pinto da diğer isimler gibi yetenekli olsaydı zaten kapışılırdı merak etme, ilk izleyen takım GS değildir.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 e brezilya 17 yaş altı takımında ronaldinho'nun partneri olduğu dönem[o listeye yazıldığı dönem] kendisi dünya 17 yaş altı gol kralı oldu Doğum Tarihi: 09.08.1980 fatih terim'in onu çok hızlı olmasından dolayı ve sağ kanatta futbolcu bulamamasından dolayı sağda oynatması verimsizliğinin baş sebebi bence ama zaten şuan oynadığı kadarı ile tekniği çok iyi vede türkiye liginde en hızlı koşan 3 futbolcudan biri forvette çok verimli olabilir eğer oynatılırsa[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 neyse bekleyelim gorelim ama ben pinto'nun yetenek filan oldugunu dusunmuyorum,degil buyuk yetenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 pinto'yu ben bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla çok yetenekliymiş. 5 sene evvel svenn goran erikkson ile röportaj yapılıyor ve geleceğin yıldızlarını soruyorlar: saviola, bizim emre, owen, aimar, riquelme falan diye saymaya başlıyor ve bombalıyor: pinto (başka pinto diil şu an gs'dekini diyor eminim). valla ben hiç de öle bi yetenek görmedim pinto'da ama inşallah iyidir olur ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Evet gerçekten o listede ama listedeki tek hata olmuş :P Gerçi bir iki maçta gördüğüm birkaç hareketi her futbolcu yapamaz ama ne istikrar var ne süreklilik var nede yaptığı hareketden sonra iyi bir orta veya şut var :=) Nese bu sene gönderilmezde forvet oynatılırsa o zaman görürüz ne olucağını , kendisi zaten sağ kanat değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bu mantıkla gittiği sürece asla genç bir yetenek çıkaramaz bir takım emre belözoğlu çok korkak oynuyordu diye fatih terim oynatmasa onu bugünkü emre olabilir miydi ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 tartışmaya gerek yok bence, sonuçta adamın geleceğini sadece tahmin edebiliriz bana kalırsa bu adam iyi futbolcu olucak eğer şansı yakalarsa[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Adanaspor lu Necati ve Ümit te kustal beşiktaş formasını giyebilecek şanslı isimlerden olmuşlar. -bjkhaber-[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ahmet y. - ümit davala takası konuşuluyor her yerde kafayı yicem ben ahmet y. a yazık yav bir oraya bir buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ahmet Yıldırım'ı vermez Luce yalan onLar.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Zaten gitmeleri için bi sebep yok. Ahmet Dursun'un 4 senelik kontratı var. Ahmet Yıldırım'ı da luçe göndermez.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bjk için daha iyi olur, açıkçası serhat gs'ye gelse sevinirim. herif iyi çünkü ve de genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Fenerden gelıcek futbolcu sızın ısınıze yaramaz,cunku 25 mılyon kısının bedduasını alıyor ve balıc,revıvo gıbı futbol hayatları bıtıyor.Hadı serhatım sende gıt su 6s ye.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aaaa bunlar hala 6s yazıyor leayn. yarılmak had safhada, tabi şampiyonun 34 puan mı ne gerisinde bitirince sezonu başka bi başarı kalmıyor övünülücek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 dıkkat edıyorumda sen herseye yarılıyorsun, benım klavyede yok 6 harfı(bak yıne 6 yazıyor).Sanırım tum fenerlılerde de ve bjk lılerde de aynı klavye vardır.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 :) diğer topicteki iddiayı buraya taşıyayım da bütünlük olsun bulunsun. redondo kallon perez bjk yolundaymış. inandırıcı değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 o 6, ligdeki sıralamalarını ifade ettiği için var bildiğim kadarı ile[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 geçtilerse geçtiler onun üstüne şampiyon olsaydık o maçın hiçbi önemi kalmayacaktı .. onlar da 6-0 ın havasına fazla girdiler ve şimdi uefa'da bile değiller sevinsinler bakalım 6-0'a ? sevinebiliyolar mı hala .. tabi ki hayır şu an rezil ötesi bi durumdalar demek ki bi maçın önemi yokmuş ama 6 tane atmadılar mı dersen evet attılar ee ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 açıkçası benim takımım fener'e değil, real'e bile 6 atsa o sezon ligi 1. bitiremedikçe sevinemem[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bi kere 6-0'in havasina girip ligi bir takim bu derece kotu bitirmez. 6-0'a neden sevinmim ? dunya'nin en buyuk derbilerinden birisi ve galip gelen takim kendi takimim,hala da sevinirim istersem. 1. mi olmak istersin gs'yi 6-0 mi yenmek istersin dersen 1. olmayi tercih ederim ama ortada 6-0'lik bir galibiyetimiz varsa bunu arada bir soylemenin gs'yi yendik sampiyon olmadik ama olsun o bize yeter anlamina neden getirilmeye calisildigini anlamadim,boyle dusunen fenerbahce taraftarida varsa ciksin nedenleriyle soylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 daha geçen ay biri real'e 5 çekti, şampiyon olma şansı yok ne iş ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 . [Bu mesaj -Apex- tarafından 05 June 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 benim mesaj nukem'e hitaben yanlış anlamışın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ha tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar