chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 olm ofisimin karşısında dans okulu var. 3 erkek kayıtlı şu anki derse bakıyorum şu an pencereden. dans ettikleri kızların hepsi de russian tier. süper şehir olm izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 orada russian tier burada rusların kendisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 chrome said: olm ofisimin karşısında dans okulu var. 3 erkek kayıtlı şu anki derse bakıyorum şu an pencereden. dans ettikleri kızların hepsi de russian tier. süper şehir olm izmir Lan olm yapma şunu bak yapma diyorum Chrome yapma diyom lanaananannnnnn, ilk uçak ne zaman laayynn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Testis mi geçiyonuz la 10k (üst düzey yönetici değilse) alan kimya müh mü var ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Rasmon said: ben 5k alıyorum havuzlu sitede oturuyorum yazları alaçatıdayım yemeklerimi kendi restoranımda yiyorum. İzmir cogzel. oo nere panpa orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 havuzli site dediği ayrancılar'da falan oturuyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 RamsesII said: quixef said: Izmirde is var is var haci Ege kimya muhendisligi mezunu arkadas philip morris e girdi 10k++ aliyo onun adı neymiş hele bi sen söyle, bende aynı yerden mezunum. Sıkıp durmayın lan 1999 mezunu, üsluptan anladığım kadarıyla sen ilkokuldaydın o mezun olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sanki her ordan mezun olan icin standard o asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 1k alan mühendislere dert mi oldu lan gene yüksek maaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1k alan mühendis mi olur lan alıyorsa kendi salakligindan aliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Llama said: 25 liraya ben karıya giderim orda bi hata var, o baska birseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ben x, y kadar maaş alıyor a gelmiş konu. Türklük yerine getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kimya muhendisi maasla calisacagina hap toz isine girse ya..para cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Marty said: Llama said: 25 liraya ben karıya giderim orda bi hata var, o baska birseydir cevabını verdim bir önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 biz bunlari kitaplarimizda yazdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 @quixef, Üslubumu beğenmeydiysen cevap vermeseydin, o yaşta lisedeydim yavrum şov yaptırma bana burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Llama said: 1888 kapı giriş ücreti ne var olm 1888'de geçen hafta girdim ben o seni gördüğüm akşam. bu kadar leş bi yer olamaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dana22 said: kimya muhendisi maasla calisacagina hap toz isine girse ya..para cok olur. BUnu tee seneler önce istanbul'da bir üniversitede kimya müh. bölümünde doçent-prof(tam hatırlayamadım) olan biri yapıp yakalanmıştı.Ne oldu akibeti bilmiyorum. Haberleri çıkmıştı herif seri üretim yapıyormuş doğudan gelen ham malı işliyomuş vs diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 en guzeli iste..ha ot olmasin toz olmasin ama otur kendini uretime ver. eczacilar da ayni..simdi onlar da aglayip duruyor eskisi gibi ayda 100 000 kazanamiyoruz diye. otur hemoroid ilaci yap majistral akne ilaci ver piyasaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 allah kahretmesin. mekanin adi 1888'mis. giris ucreti 1888 + 25 sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Madcat said: Llama said: 1888 kapı giriş ücreti ne var olm 1888'de geçen hafta girdim ben o seni gördüğüm akşam. bu kadar leş bi yer olamaz lan. nesi leş lan 88in gazi kadınlarda enişteye falan mı takılalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko said: ya bakınca öyle ama istanbulda nedense bi şekilde adım attıkça para gidiyor nasıl nereye niçin ne amaçla gidiyor bilmiyorum ama feci para gidiyor her gittiğin yerde bir serzeniş ne ayıp =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Theridone said: Guzel hamburger burda 20 lira lan patates ve icecek ile. etten anlamiyonuz suranin hamborgeri guzel diye geziyonuz. dekorasyona soslara check-in lere para veriyosunuz. nerde o güzel hamburger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 2 said: çünkü izmirde nessa var... vay arkadaş kldaslşdsa adam şu an izmirde mi emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Black-ice said: Madcat said: Llama said: 1888 kapı giriş ücreti ne var olm 1888'de geçen hafta girdim ben o seni gördüğüm akşam. bu kadar leş bi yer olamaz lan. nesi leş lan 88in gazi kadınlarda enişteye falan mı takılalım asdf gayet b.ktandı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar