Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bizim maçın saati değişmiş nedendir bu bilenv ar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yayıncı kuruluş o saatte kimse izlemez, para kazanamayız diye işte saat değiştirtti. ayrıca; https://pbs.twimg.com/media/B5E4H1EIcAI0Jw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 13.30 da kim izler abi herkes işte güçte ha tamam 1 den sekize almışlar tamam iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ya öyle de çıkıp maçtan bir gün önce de saat değiştirilmez. plansızlık, programsızlık rezalet düzeyinde cidden artık... yayıncı kuruluşun doğrultusunda tak diye maç saati değişebiliyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 zaaaa cok komik takim bu bjkspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 federasyonun tırtlığı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 şu valequenta nasıl bu forumda barınabiliyor hala acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Önder Özen gidince onun istediği adam diye alınmayan Musa Muhammed, City ile imza atmak üzereymiş. teşekkürler fiko ve yancıları şu yönetimdekiler ne kadar başarılı olursa olsun yıllardır kinci hareketleri yüzünden de kulüpler dibe çakılmaya devam ediyor. Yeni gelen eski yönetimin aşçılarını bile işten atıyor vs. gibi saçma sapan bir ton şey oluyor. Kaçan balık umarım çok büyük olmaz da bizde çok üzülmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 City ile imza atıyosa almamış değil alamamışlardır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam sizle antremana çıktı 1 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 city abi bu, adamlar en son 40 stadlı spor kompleksi falan yaptılar adamın götünden donunu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam sizle antremana çıktı 1 yıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hele şükür 3 tane alt yapı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 stadda 200 kişi falan varmış : ) son dk da bilet satarsan bu akdar adam gelir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 2014 te bjk li kalmadi zaten artik. iste llama var darkrider var, hakemler var, demiroren var bi de zekeriya alp bi de stadda 200 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 serdar ın muhteşem sol ayağı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Serdardan oyle bir sut beklemiyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 DarKRideR said: Önder Özen gidince onun istediği adam diye kaynagin neresi bilmiyorum da o zaman istedigi ucret fazla bulundugu icin alinmadi. Bu tartisilabilir ama onder ozen ile bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 oktayla bitmez bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 rize takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bu arada bence penaltı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 arcane said: DarKRideR said: Önder Özen gidince onun istediği adam diye kaynagin neresi bilmiyorum da o zaman istedigi ucret fazla bulundugu icin alinmadi. Bu tartisilabilir ama onder ozen ile bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Önder Özen onu almayı geldiği günden beri istiyordu ve İstanbul'a getirdi. 1 sene biz de idmana çıktı, Dikilitaş'ta amatör olarak oynadı. Kontrat imzalatamıyorduk, 18 yaşını doldurması gerekiyordu. 18 doldurulunca pilot takıma gönderilecekti. Roeselare diye bir Belçika ikinci lig takımıyla Önder Özen pilot takım anlaşması imzalamak üzereydi. Yaptığımız anlaşma doğrultusunda da işte Musa gibi adamları pilot takıma gönderecektik ve bonservisleri onlarda olacaktı ama belirli bir fiyat aralığında Beşiktaş'ın öncelikli olarak istediği zaman satın alma hakkı olacaktı. Ayrıca Beşiktaş o takımdan bir oyuncu kiralamak isterse red hakkı olmayacaktı. Önder Özen gönderilince pilot takım anlaşması askıya alındı ve yapılmadı. Musa açıkta kaldı ve buna rağmen 1 ay İstanbul da anlaşma yapılsın diye bekledi. Geçen ay Almanya'ya gitti ve takım aramaya başladı. Hamburg, Wolfsburg falan antremanlara çıktı benim bildiğim, daha nicesi vardır. Kasım başından beri Almanya da takım takım dolanıyor ki elbet diğer ülkelere de gitmiştir. Odegaard mesela menejeri şuan her hafta bir takımda denemeye aldırıyor vs... Yani öyle City'nin elden kapması, önceden oltalaması vs. yok. Beşiktaş yönetiminin basiretsiz, kinci yapısından kaynaklı bir oltadaki balığı tekneye çekememe durumu var. Benim tek derdim işte inşallah kaçan balık beklentilerde olduğu kadar büyük değildir. Önder Özen'in bu takıma katacağı çok şey vardı. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Llama said: bu arada bence penaltı değil Temas yokta o hareket net penaltı gibi bir şey ya, Tolga'nın çıkışı zaten direkt yarım penaltı. Nerede olursa olsun çalarlar onu, hakemler o tip çıkışlarda genelde çoktan düdüğü ağızlarına götürmüş oluyorlar. Normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Darkrider ben onu simdi okursam 2. Yari kacar :p Ben penalti diye gordum, tartisilir. Yalniz tolganin hamlesi cok acemiyceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar