Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sarı bir toz vardı ondan serpiyor muydunuz dasfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Frostbite said: valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı.. hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye.. sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla.. iyi yırtmışsın cidden. http://www.evrimagaci.org/fotograf/73/3238 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Herşeyiniz bir travma, herşeyden nem kapmaya ne meyillisiniz arkadaş. Nasıl bir özgüvensizliktir bu aklım almıyor. Yok karıymış yok travmaymış. Biz de sünnet olduk zamanında. Vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 aquila said: bende bandaj yuzunden yara izi gibi bisey var, toplum icine cikmaya utaniyorum. arkadaslar scar dick diyor. sıkar dick? vot? çüksıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hayır kendininkini sıkta elaleminkini neden sıkıyorsun güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sen ne diyon ya degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Gizli said: Frostbite said: valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı.. hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye.. sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla.. iyi yırtmışsın cidden. http://www.evrimagaci.org/fotograf/73/3238 abaw okurken içim gitti yeminlen.bende hafif erken boşalma haricinde (6 ay dan fazla sürekli partnerim olmadı ki ühü) kardeşim gayet mikici konumunda şu anda..sünnet komple gereksiz bi iş.adı üstünde sünnet,yapılması farz mı? emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bizimkiler hastanede tanidik bir profesore kestirmisler. Dogdugumun 4. gunu almislar, Amerikadan ozel bi aletle miymis neymis iste. Yarisi yok gibi geliyor bana. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Aranızda fenni sünnetçi var mı? Ben de kıllandım şimdi, benimkine bir baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar