Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Burası uygun konu için sanırım. http://www.skyscraperlive.com/turkey/wired-in.html Yaklaşık 40 dakika sonra Nick Wallande adlı abimiz iki gökdelen arasında gözleri bağlı bir şekilde yürüyecek. Güvenlik önlemleri vs. tabii var ama herhangi bir yere bağlı olmadan, destek vs. almadan yukarıda tek başına olacak. Discovery falan sponsoru, bayağı sağlam bir organizasyon. Wallande zaten dünyanın ilk ip cambazı ailesinin bir üyesiymiş. Torununun torunu vs. olsa gerek. Linkten canlı izleniyor. TVsinde olanlarda oradan izlesin işte, Caner Eler vs. spiker olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 sorum çok salak olacak ama sormazsam içimde kalacak eğer adam düşerse güvenlik önlemine rağmen ölme şansı var mı? o zaman beklenti ve keyif olur. 100% güvenliyse pek bir anlamı yok bence. full loot mu kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Dedesi düşüp ölmüş galiba zaten. İp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 sene 2014 hala ipte yürüme cambazlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Yani mutlaka vardır ağ falan da ben de mesela şeyi düşündüm. Kenara yakın düştü, düşerken de gökdelene sürttü kafayı pekmez gg ya da ağ kısmına vs. düşmedi, ya da başka bir şey oldu Ağ falan vardır kesin sonuçta Chicago'nun işlek caddelerinden birinin üstü bu yanılmıyorsam. Yüreyeceği gökdelenlerden biri de ABD'nin ilk gökdeleniymiş zaten vs. anlamı var diye oraya çıkıyor. Yani bilmiyorum. Merak ediyorum ben de işte başladı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Organizasyon The Wind City lakaplı Chicago'da gerçekleştiriliyor. Bu arada adam Leo Burnett Building'den Marina City'e geçecekmiş ki pek severim o binayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bingildak said: sorum çok salak olacak ama sormazsam içimde kalacak eğer adam düşerse güvenlik önlemine rağmen ölme şansı var mı? o zaman beklenti ve keyif olur. 100% güvenliyse pek bir anlamı yok bence. full loot mu kısaca? kyif diyor ya adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 hadi abi yürüsün uyuyacağız daha iş güç var sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 1 saat 21 dakikadır goygoy ya... başlayınca yürümeye söyleyin açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 YÜRÜYO LAN KOŞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar