Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bingildak said: twisting nether hangi realmler ile alışveriş yapabiliyor? bazı realmler arası trade var anladığım kadarıyla. kendim buldum, English Realms PvE Kul Tiras / Alonsus / Anachronos Bronzebeard / Aerie Peak Blade's Edge / Vek'nilash / Eonar Wildhammer / Thunderhorn Kilrogg / Runetotem / Nagrand Aggramar / Hellscream Hellfire / Arathor Kor’gall / Bloodfeather / Executus / Burning Steppes / Shattered Hand Azjol-Nerub / Quel'Thalas Ghostlands / Dragonblight Darkspear / Terokkar / Saurfang Aszune / Shadowsong Khadgar / Bloodhoof Bronze Dragonflight / Nordrassil Lightbringer / Mazrigos Azuremyst / Stormrage Doomhammer / Turalyon Emerald Dream / Terenas PvP Shattered Halls / Balnazzar / Ahn'Qiraj / Trollbane / Talnivarr / Chromaggus / Boulderfist / Daggerspine / Laughing Skull / Sunstrider Emeriss / Agamaggan / Hakkar / Crushridge / Bloodscalp / Twilight's Hammer Grim Batol / Aggra Karazhan / Lightning’s Blade / Deathwing / The Maelstrom Auchindoun / Dunemaul / Jaedenar Dragonmaw / Spinebreaker / Haomarush / Vashj / Stormreaver Zenedar / Bladefist / Frostwhisper Xavius / Skullcrusher / Al'Akir Darksorrow / Genjuros / Neptulon Drak’thul / Burning Blade Dentarg / Tarren Mill RP Moonglade / The Sha'tar / Steamwheedle Cartel Darkmoon Faire / Earthen Ring RP PvP Scarshield Legion / Ravenholdt / The Venture Co / Sporeggar / Defias Brotherhood French Realms PvE Chants éternels / Vol'jin Elune / Varimathras Marécage de Zangar / Dalaran Eitrigg / Krasus Suramar / Medivh Uldaman / Drek'Thar PvP Arak-arahm / Throk’Feroth / Rashgarroth / Kael'Thas Naxxramas / Arathi / Temple Noir / Illidan Sargeras / Garona / Ner’zhul Eldre’Thalas / Cho'gall / Sinstralis RP Confrerie du Thorium / Les Clairvoyants / Les Sentinelles RP PvP La Croisade écarlate / Culte de la Rive noire / Conseil des Ombres German Realms PvE Gilneas / Ulduar Garrosh / Shattrath / Nozdormu Nethersturm / Alexstrasza Un’Goro / Area 52 / Sen'jin Ambossar / Kargath Ysera / Malorne Malygos / Malfurion Tichondrius / Lordaeron Arygos / Khaz'goroth Teldrassil / Perenolde Durotan / Tirion Lothar / Baelgun Norgannon / Dun Morogh Rexxar / Alleria Proudmoore / Madmortem PvP Nazjatar / Dalvengyr / Frostmourne / Zuluhed / Anub'arak Arthas / Vek’lor / Blutkessel / Kel'Thuzad / Wrathbringer Dethecus / Terrordar / Mug’thol / Theradras / Onyxia Echsenkessel / Taerar / Mal’Ganis Anetheron / Festung der Stürme / Rajaxx / Gul'dan / Nathrezim / Kil'Jaeden Nefarian / Nera'thor / Mannoroth / Destromath / Gorgonnash Azshara / Krag'jin RP Die ewige Wacht / Die Silberne Hand Todeswache / Zirkel des Cenarius Der Mithrilorden / Der Rat von Dalaran Forscherliga / Die Nachtwache RP PvP Die Arguswacht / Die Todeskrallen / Das Syndikat / Der Abyssische Rat / Kult der Verdammten / Das Konsortium Spanish Realms PvE Exodar / Minahonda Colinas Pardas / Tyrande / Los Errantes PvP Zul’jin / Sanguino / Shen'dralar / Uldum bunlar trade yapabildiği serverlar mı?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 evet ama sizinki listede yok anlamadım listede gruplar var işte kendi içinde
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Fransuxa said: barbu said: xaviusa atsana karakterini. alırım 100k direk. ravencrestte değilmiydiniz ya siz :P Hem ravencretten, hem twistingden free migrate oldu. Karakterleri birlestirebildik xaviusta.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 twisting nether tek sanırım, connected realm yok.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 diğerlerinin popülasyonu yetmediği için trade olayında da crossrealm yaptılar heralde. TN nin pop u yetiyo tek başına.
Skywalker_ET Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tavsiye ediyorum. Uyarmasa, yanlışlıkla fazla para verip az gold alacaktım. haeheah :) Teşekkürler.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Güncel beyler. @Sky Dürüst esnafız hacı biz :P
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 30/11/14 ' e kadar 1k = 0.90 KRŞ. Ön sipariş, stok bilgisi veya detaylı bilgi için öm atabilirsiniz.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dün boe epic düştü 70k'ya okuttum yoksa bugun 50k'yı senden alacaktım :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 allah bereket versin şef :P
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ya bu gold isi iyiyse bende giriyim bu aralar issiz sapsiz bi adamim wow ada baslayayim diyodum..
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sıkıntısız tertemiz 60k aldım, tavsiye ederim :p
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yakalanma derdi falan yok mu ya bunda? benim de alasim var ama :P
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Abi bazı matları 50k gold a fln görüyorum ah de. fiyatlar mı uçmuş nolmuş.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Stok var beyler. ÖM dan ulaşabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar