Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bingildak said: twisting nether hangi realmler ile alışveriş yapabiliyor? bazı realmler arası trade var anladığım kadarıyla. kendim buldum, English Realms PvE Kul Tiras / Alonsus / Anachronos Bronzebeard / Aerie Peak Blade's Edge / Vek'nilash / Eonar Wildhammer / Thunderhorn Kilrogg / Runetotem / Nagrand Aggramar / Hellscream Hellfire / Arathor Kor’gall / Bloodfeather / Executus / Burning Steppes / Shattered Hand Azjol-Nerub / Quel'Thalas Ghostlands / Dragonblight Darkspear / Terokkar / Saurfang Aszune / Shadowsong Khadgar / Bloodhoof Bronze Dragonflight / Nordrassil Lightbringer / Mazrigos Azuremyst / Stormrage Doomhammer / Turalyon Emerald Dream / Terenas PvP Shattered Halls / Balnazzar / Ahn'Qiraj / Trollbane / Talnivarr / Chromaggus / Boulderfist / Daggerspine / Laughing Skull / Sunstrider Emeriss / Agamaggan / Hakkar / Crushridge / Bloodscalp / Twilight's Hammer Grim Batol / Aggra Karazhan / Lightning’s Blade / Deathwing / The Maelstrom Auchindoun / Dunemaul / Jaedenar Dragonmaw / Spinebreaker / Haomarush / Vashj / Stormreaver Zenedar / Bladefist / Frostwhisper Xavius / Skullcrusher / Al'Akir Darksorrow / Genjuros / Neptulon Drak’thul / Burning Blade Dentarg / Tarren Mill RP Moonglade / The Sha'tar / Steamwheedle Cartel Darkmoon Faire / Earthen Ring RP PvP Scarshield Legion / Ravenholdt / The Venture Co / Sporeggar / Defias Brotherhood French Realms PvE Chants éternels / Vol'jin Elune / Varimathras Marécage de Zangar / Dalaran Eitrigg / Krasus Suramar / Medivh Uldaman / Drek'Thar PvP Arak-arahm / Throk’Feroth / Rashgarroth / Kael'Thas Naxxramas / Arathi / Temple Noir / Illidan Sargeras / Garona / Ner’zhul Eldre’Thalas / Cho'gall / Sinstralis RP Confrerie du Thorium / Les Clairvoyants / Les Sentinelles RP PvP La Croisade écarlate / Culte de la Rive noire / Conseil des Ombres German Realms PvE Gilneas / Ulduar Garrosh / Shattrath / Nozdormu Nethersturm / Alexstrasza Un’Goro / Area 52 / Sen'jin Ambossar / Kargath Ysera / Malorne Malygos / Malfurion Tichondrius / Lordaeron Arygos / Khaz'goroth Teldrassil / Perenolde Durotan / Tirion Lothar / Baelgun Norgannon / Dun Morogh Rexxar / Alleria Proudmoore / Madmortem PvP Nazjatar / Dalvengyr / Frostmourne / Zuluhed / Anub'arak Arthas / Vek’lor / Blutkessel / Kel'Thuzad / Wrathbringer Dethecus / Terrordar / Mug’thol / Theradras / Onyxia Echsenkessel / Taerar / Mal’Ganis Anetheron / Festung der Stürme / Rajaxx / Gul'dan / Nathrezim / Kil'Jaeden Nefarian / Nera'thor / Mannoroth / Destromath / Gorgonnash Azshara / Krag'jin RP Die ewige Wacht / Die Silberne Hand Todeswache / Zirkel des Cenarius Der Mithrilorden / Der Rat von Dalaran Forscherliga / Die Nachtwache RP PvP Die Arguswacht / Die Todeskrallen / Das Syndikat / Der Abyssische Rat / Kult der Verdammten / Das Konsortium Spanish Realms PvE Exodar / Minahonda Colinas Pardas / Tyrande / Los Errantes PvP Zul’jin / Sanguino / Shen'dralar / Uldum bunlar trade yapabildiği serverlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 evet ama sizinki listede yok anlamadım listede gruplar var işte kendi içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Fransuxa said: barbu said: xaviusa atsana karakterini. alırım 100k direk. ravencrestte değilmiydiniz ya siz :P Hem ravencretten, hem twistingden free migrate oldu. Karakterleri birlestirebildik xaviusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 twisting nether tek sanırım, connected realm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 diğerlerinin popülasyonu yetmediği için trade olayında da crossrealm yaptılar heralde. TN nin pop u yetiyo tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Güncel beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ÜP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skywalker_ET Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tavsiye ediyorum. Uyarmasa, yanlışlıkla fazla para verip az gold alacaktım. haeheah :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Güncel beyler. @Sky Dürüst esnafız hacı biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 30/11/14 ' e kadar 1k = 0.90 KRŞ. Ön sipariş, stok bilgisi veya detaylı bilgi için öm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 UP 1K = 1TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dün boe epic düştü 70k'ya okuttum yoksa bugun 50k'yı senden alacaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 allah bereket versin şef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ya bu gold isi iyiyse bende giriyim bu aralar issiz sapsiz bi adamim wow ada baslayayim diyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sıkıntısız tertemiz 60k aldım, tavsiye ederim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Günceldir beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yakalanma derdi falan yok mu ya bunda? benim de alasim var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Abi bazı matları 50k gold a fln görüyorum ah de. fiyatlar mı uçmuş nolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Güncel beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Stok var beyler. ÖM dan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar