sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Çıkmış. İyi bari 1-2 hafta izlicek bişeyimiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben yarıladım sdf. İlk sezon gibi aksiyonlu değil yalnız, daha fazla politika var. Birden patlayacak diye ümit ediyorum. Bir de ilk sezonu unutmuşum toparlayamadım ilk başta kimin kim olduğunu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bitirdim sezonu saçma geldi bütün sezonun bir olaydan çıkması canımı sıktı bi de bazı tutarsızlıklar var sanki Kokochin midir mavi prenses midir hizmetçi midir ne şeyimse gebereydi iyiydi Ahmad tam k*rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 böyle çin prensesi olsun gelsin benim ülkemi de yıksın ya. atalarımız haklıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 abi keske herkesin suratinda ismi yaziyor olsa ya. su dizide hangi cekik gozlu kimdi cikartana kadar dizi bitiyor. yok haci iste de cekiklerle ayni sorunu yasiyorum. 3-5tane farkli surati olani haric hicbirinin suratini digerinden ayiramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 kadın erkek diye ayır. kadınları da güzel güzel değil diye ayır. basitleşiyo takip etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 spoiler veriyorum ahmad vurduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 kadin erkek sonrasi hepsi ayni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bu ne aq Eeeeeeee Sonunda prestor john geldi herkesi kesti Hristiyanlık kazandı he mi Vay arkadaş 10 bölümü boşa izlemişim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bu 2. sezonun posteri de cok iyimis: http://www.tvwise.co.uk/wp-content/uploads/2016/06/Marco-Polo-S2-Poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 4 Bölüm izledim, Jia Sidao ve Sidu(varda yok ak) olmadan birşeye benzemiyor. Şu marko polo'yu oynuyan adam ne kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bu dizinin adi niye Marco Polo Dizideki en onemsiz karakter adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 quixef said: bu ne aq Eeeeeeee Sonunda prestor john geldi herkesi kesti Hristiyanlık kazandı he mi Vay arkadaş 10 bölümü boşa izlemişim resmen kesseler ortalık ceset kaynar. kaçmışlar elemanlar gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 huun said: quixef said: bu ne aq Eeeeeeee Sonunda prestor john geldi herkesi kesti Hristiyanlık kazandı he mi Vay arkadaş 10 bölümü boşa izlemişim resmen kesseler ortalık ceset kaynar. kaçmışlar elemanlar gelmeden. O haç niye kanlıydı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Thousand Eyes Bu adam senaristlerden birinin RPG karakteri falan heralde. Diziye hicbirsey katmayan, sacma bir sekilde her elini attigi seyde galip gelen, hikaye geregi kaybetmesi gereken yerde (eski sevgilisi ile savasi) kor oldugu halde kaybetmeyen, bikkinlik veren bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 nigger of sand ile ergenlik saatinde bugun; begenilenleri begenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Evet ergenler hep mainstreame aykiri giden, bu ugurda surekli arastirip alternatifler ureten insanlar cunku genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Nigger_of_the_sand said: Thousand Eyes Bu adam senaristlerden birinin RPG karakteri falan heralde. Diziye hicbirsey katmayan, sacma bir sekilde her elini attigi seyde galip gelen, hikaye geregi kaybetmesi gereken yerde (eski sevgilisi ile savasi) kor oldugu halde kaybetmeyen, bikkinlik veren bir karakter. Biri tekniğin master i, diğeri yazılı kaynaktan kendi kendine öğrenmiş. Böyle izleyeceksen hiç izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 son bölüme geldim şimdi.ilk sezonun baya gerisinde kalmış,ama izletti hertürlü.bide asyalı kadınları hiç beyenmem ama khutulun acayip bişey ya.khutur khutur buarada jingim bıyıkla idoya dönmüş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 quixef said: Nigger_of_the_sand said: Thousand Eyes Bu adam senaristlerden birinin RPG karakteri falan heralde. Diziye hicbirsey katmayan, sacma bir sekilde her elini attigi seyde galip gelen, hikaye geregi kaybetmesi gereken yerde (eski sevgilisi ile savasi) kor oldugu halde kaybetmeyen, bikkinlik veren bir karakter. Biri tekniğin master i, diğeri yazılı kaynaktan kendi kendine öğrenmiş. Böyle izleyeceksen hiç izleme Ayni zamanda fucking kor. Adam eski hali kadar iyi dovusebiliyorsa keza diger kadin da zaman icinde gelistirmis olabilir kendini. Ozellikle hikaye akisi thousand eyesin downfalli gibi sunulduktan sonra onu da ezerek kazanmasi gina getirici artik. Ek olarak da artistlik yapmayin kardesim. Kimseye izleme dersi verecek kadar derinligi yok su karakterin. Burada aykiri olan ben degil, sizler ergen fanboilarsiniz esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ya shaolin rahipleri, kungfu üstatları teranesi vardır tek kollu savaşçı, kör dövüşçü vs. çin, budist folkloründe ya da efsanelerinde var sanırım böyle tipler. öyle bir karakter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Nigger_of_the_sand said: Ayni zamanda fucking kor. Adam eski hali kadar iyi dovusebiliyorsa keza diger kadin da zaman icinde gelistirmis olabilir kendini. Ozellikle hikaye akisi thousand eyesin downfalli gibi sunulduktan sonra onu da ezerek kazanmasi gina getirici artik. Ek olarak da artistlik yapmayin kardesim. Kimseye izleme dersi verecek kadar derinligi yok su karakterin. Burada aykiri olan ben degil, sizler ergen fanboilarsiniz esas. Böyle izleyeceksin derken tam olarak bunu kastediyorum. Kör adam dövdü uuuu demekle David Copperfield uçtuğunda kesin ip var demek arasında hiç bir fark yok. Kaldı ki o encounterin sonu farklı bağlandı, ölüm dövüşü yapmadılar nihayetinde. En sonda çocuğa bakmak için ben de gidicem demesine dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Berbat bir sezondu. Kodugumun kokaçin'ini bile marco polo'dan fazla oynadı. Şu kubilay han'da ölseydi içimin yağları erirdi ama tam o arada basiretsiz polo yine fırladı ortaya. Kubilay'ın ne 100 eyes,ne de Marco Polo umrunda ama ikisi de kıcını yalayıp duruyorlar. Hele 100'i anlamak mümkün degil bişeyler zırvaladı ama niye kendi halkına öldürülmesine yardım ediyor, niye sevgilisine, ülkesine dönmüyor anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Abi sen 100 eyes'in short story'sini izledin miydi sezondan once? Kisa bi bolum cekmislerdi. Orada adamin olayini bayagi acikladilar. Spo Kubilay ozetle adami tehdit ediyor, eger kacar ya da baska bir sey yaparsan tapinagindan ve korudugun bilgiden geriye kalan her seyi yok ederim diye. Bir de 100 eyes Jingim'i bayagi oglu gibi seviyor. Marco Polo da muhtemelen Kubilay'in greater good mantigini cok iyi anliyor. Kubilay keza dizide bencil bir diktator olarak gorunse de bayagi bayagi selfless bir adam. Sezon boyu defalarca islediler Kubilay'in olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ben ara filmi izlemedim, s2'yi direkt izlesem patlar mıyım? Kopuksa izliyim o filmi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar