Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marco Polo (2014) - Netflix

Norak

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Thousand Eyes

Bu adam senaristlerden birinin RPG karakteri falan heralde. Diziye hicbirsey katmayan, sacma bir sekilde her elini attigi seyde galip gelen, hikaye geregi kaybetmesi gereken yerde (eski sevgilisi ile savasi) kor oldugu halde kaybetmeyen, bikkinlik veren bir karakter.

Biri tekniğin master i, diğeri yazılı kaynaktan kendi kendine öğrenmiş. Böyle izleyeceksen hiç izleme
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Nigger_of_the_sand said:

Thousand Eyes

Bu adam senaristlerden birinin RPG karakteri falan heralde. Diziye hicbirsey katmayan, sacma bir sekilde her elini attigi seyde galip gelen, hikaye geregi kaybetmesi gereken yerde (eski sevgilisi ile savasi) kor oldugu halde kaybetmeyen, bikkinlik veren bir karakter.

Biri tekniğin master i, diğeri yazılı kaynaktan kendi kendine öğrenmiş. Böyle izleyeceksen hiç izleme

Ayni zamanda fucking kor. Adam eski hali kadar iyi dovusebiliyorsa keza diger kadin da zaman icinde gelistirmis olabilir kendini. Ozellikle hikaye akisi thousand eyesin downfalli gibi sunulduktan sonra onu da ezerek kazanmasi gina getirici artik.

Ek olarak da artistlik yapmayin kardesim. Kimseye izleme dersi verecek kadar derinligi yok su karakterin. Burada aykiri olan ben degil, sizler ergen fanboilarsiniz esas.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Ayni zamanda fucking kor. Adam eski hali kadar iyi dovusebiliyorsa keza diger kadin da zaman icinde gelistirmis olabilir kendini. Ozellikle hikaye akisi thousand eyesin downfalli gibi sunulduktan sonra onu da ezerek kazanmasi gina getirici artik.

Ek olarak da artistlik yapmayin kardesim. Kimseye izleme dersi verecek kadar derinligi yok su karakterin. Burada aykiri olan ben degil, sizler ergen fanboilarsiniz esas.

Böyle izleyeceksin derken tam olarak bunu kastediyorum. Kör adam dövdü uuuu demekle David Copperfield uçtuğunda kesin ip var demek arasında hiç bir fark yok. Kaldı ki o encounterin sonu farklı bağlandı, ölüm dövüşü yapmadılar nihayetinde. En sonda çocuğa bakmak için ben de gidicem demesine dikkat
Sosyal ağlarda paylaş

Berbat bir sezondu.

Kodugumun kokaçin'ini bile marco polo'dan fazla oynadı. Şu kubilay han'da ölseydi içimin yağları erirdi ama tam o arada basiretsiz polo yine fırladı ortaya. Kubilay'ın ne 100 eyes,ne de Marco Polo umrunda ama ikisi de kıcını yalayıp duruyorlar. Hele 100'i anlamak mümkün degil bişeyler zırvaladı ama niye kendi halkına öldürülmesine yardım ediyor, niye sevgilisine, ülkesine dönmüyor anlamadım...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen 100 eyes'in short story'sini izledin miydi sezondan once? Kisa bi bolum cekmislerdi. Orada adamin olayini bayagi acikladilar.

Spo

Kubilay ozetle adami tehdit ediyor, eger kacar ya da baska bir sey yaparsan tapinagindan ve korudugun bilgiden geriye kalan her seyi yok ederim diye. Bir de 100 eyes Jingim'i bayagi oglu gibi seviyor. Marco Polo da muhtemelen Kubilay'in greater good mantigini cok iyi anliyor. Kubilay keza dizide bencil bir diktator olarak gorunse de bayagi bayagi selfless bir adam. Sezon boyu defalarca islediler Kubilay'in olayini.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...