2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Masticore said: oha koca sezon mu verildi bir anda. Turk sitelerine konmamıştır daha. Nereden izliyorsunuz ? ing. altyazılı stream varsa akar... Benim media centerda var istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 watchseries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 6. bölüme geldim. 2-3 fln. cok bayıktı ama güzelleşti dizi. Bu çin şansöyle mi ne asdasf yani vezir olan adami kim oynuyor diye sorucaktım ama baktım Chin Han'miş. Daha önce görmüştüm ama ismini bilmiyordum, adam döktürüyor. marco polo'yu oynuyan adam (td) mlsf olmamış vasat oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben de 6. bölümdeyim, baya hoşuma gitti ya kublai khan çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Oturup bütün haftasonu bunu izledim. Bayağı güzel bir dizi. Nasıl kenarda kalmış anlamadım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tüm sezon birden çıktığı için hepsini izleyip bitirince her bölüm şöle böle oldu diye geyik olmuyor ondan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ahmad falan ne iş ya koskoca mogolhanı arap artıklarına mı bırakmış yönetimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 final böyle bitmemeliydi ya... Chin Han (Jia Sidao) ölmemeliydi abi muhtemelen böyle bir oyuncuyu 1 seneden fazla tutamıyacakları için öldürdüler. Marco Polo'ya gicik oldum, Kubi'ye daha gıcık oldum :D burnunudan hımm hıım diyip duruyor. Jia Sidao & Hundred Eyes (reis) kapışması süperdi. CCC http://assets1.ignimgs.com/2014/11/20/hundredeyeskeyartusjpg-89c3f7_960w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Cengiz Han yok bu arada dizide. Görünmeyen adama nasıl gıcık oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hep karıştırıyorum dede ile torunu ya kusura kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Güzeldi ya 2. sezon ne zaman gelir acep, izlerken bir yandan da böyle girip moğol imparatorluğu vs. ile ilgili bir şeyler okudum. MARCO POLO ONLINE yapsınlar DAS hahaha ismi marco polo olacak oyunun ama Yalnız son sahne neydi öyle ya? Ahmad evinin içine, tüm niyetini planını rahat rahat resm edecek kadar aptal mı? Nasıl yani ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Mortis said: Güzeldi ya 2. sezon ne zaman gelir acep, izlerken bir yandan da böyle girip moğol imparatorluğu vs. ile ilgili bir şeyler okudum. MARCO POLO ONLINE yapsınlar DAS hahaha ismi marco polo olacak oyunun ama Yalnız son sahne neydi öyle ya? Ahmad evinin içine, tüm niyetini planını rahat rahat resm edecek kadar aptal mı? Nasıl yani ya. rehine kadını kafalamak için hazırlatıyor işte, bi bakmak lazım o resimleri ilk kaçıncı bölümde göstermeye başladılar diye de kim uğraşıcak şimdi. GoT'taki littlefinger'dan aşa kalır bi yanı yok zaten herifin whoremaster check treasurer check sürekli bi ali cengiz oyunları empress ile konuşmalar spy'lık falan Kubilay han ve çinli şansolye'yi oynayanlar karakterlere efsane uymuşlar. Rispekt kör monk, he ayrıca house ogeday'ın savaşçı prensesi bariz :3 daha komple çin fethedilcek, japanya seferi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 deadwoll said: Oturup bütün haftasonu bunu izledim. Bayağı güzel bir dizi. Nasıl kenarda kalmış anlamadım cidden. dizi daha yeni geldi zaten yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 1 sezon 5 bölüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 10 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 polo, da vinci derken değişik bir konsept oldu bu gerçek kişiler üzerine fantastik kurgular. benim hoşuma gidiyor iki dizi de ama korkarım genç nesiller çok mal yetişecek bunları izleyerek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 zaten mal yetişiyorlar, muhteşem sülü yerine bunu izlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ilk 3 bolum izledim ben de, hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 davinci dizisi dandik ya bu iyi, vikings falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 nerf hundred eyes pls super dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 huun said: polo, da vinci derken değişik bir konsept oldu bu gerçek kişiler üzerine fantastik kurgular. benim hoşuma gidiyor iki dizi de ama korkarım genç nesiller çok mal yetişecek bunları izleyerek hehe davinciyi bilmiyorum izlemedim. Ancak hikayenin esin kaynagi dogru. Marco Polo Kubilayin sarayinda kaliyor ve bunu da bir hatirat olarak yaziyor. Bu kadar etkilimiydi bilemiycem, ancak karakterlerin hemen hemen hepsinden bahsediyor hatiratinda. Bu arada Khutulun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bir senedir hiç bir diziyi izlemiyorum ama bunu izlerim. Gayet güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 baya iyiymiş bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yBCDt39qEVc 7. bölüm bitti demin. Çok güzelmiş. Kuzen diyordu izle izle diye, dediği kadar varmış. said: Marco Polo has been met with mixed to negative reviews from critics. On Rotten Tomatoes the show holds a rating of 30%, based on 27 reviews, with an average rating of 4.7/10. The site's critical consensus reads, "An all-around disappointment, Marco Polo is less entertaining than a round of the game that shares its name."[13] On Metacritic, the show has a score of 48 out of 100 based on 21 reviews by critics, indicating "mixed reviews".[14] Fucking elitist homoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2. sezon gelse de izlesek... çekilecek mi bilmiyorum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar