Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marco Polo (2014) - Netflix

Norak

Öne çıkan mesajlar

final böyle bitmemeliydi ya...

Chin Han (Jia Sidao) ölmemeliydi abi muhtemelen böyle bir oyuncuyu 1 seneden fazla tutamıyacakları için öldürdüler.

Marco Polo'ya gicik oldum, Kubi'ye daha gıcık oldum :D burnunudan hımm hıım diyip duruyor. Jia Sidao & Hundred Eyes (reis) kapışması süperdi.

CCC
http://assets1.ignimgs.com/2014/11/20/hundredeyeskeyartusjpg-89c3f7_960w.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Güzeldi ya 2. sezon ne zaman gelir acep, izlerken bir yandan da böyle girip moğol imparatorluğu vs. ile ilgili bir şeyler okudum.

MARCO POLO ONLINE yapsınlar DAS hahaha ismi marco polo olacak oyunun ama

Yalnız son sahne neydi öyle ya? Ahmad evinin içine, tüm niyetini planını rahat rahat resm edecek kadar aptal mı? Nasıl yani ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Güzeldi ya 2. sezon ne zaman gelir acep, izlerken bir yandan da böyle girip moğol imparatorluğu vs. ile ilgili bir şeyler okudum.

MARCO POLO ONLINE yapsınlar DAS hahaha ismi marco polo olacak oyunun ama

Yalnız son sahne neydi öyle ya? Ahmad evinin içine, tüm niyetini planını rahat rahat resm edecek kadar aptal mı? Nasıl yani ya.

rehine kadını kafalamak için hazırlatıyor işte, bi bakmak lazım o resimleri ilk kaçıncı bölümde göstermeye başladılar diye de kim uğraşıcak şimdi.
GoT'taki littlefinger'dan aşa kalır bi yanı yok zaten herifin
whoremaster check
treasurer check
sürekli bi ali cengiz oyunları empress ile konuşmalar spy'lık falan

Kubilay han ve çinli şansolye'yi oynayanlar karakterlere efsane uymuşlar. Rispekt kör monk, he ayrıca house ogeday'ın savaşçı prensesi bariz :3
daha komple çin fethedilcek, japanya seferi falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
huun said:

polo, da vinci derken değişik bir konsept oldu bu gerçek kişiler üzerine fantastik kurgular. benim hoşuma gidiyor iki dizi de ama korkarım genç nesiller çok mal yetişecek bunları izleyerek hehe

davinciyi bilmiyorum izlemedim. Ancak hikayenin esin kaynagi dogru. Marco Polo Kubilayin sarayinda kaliyor ve bunu da bir hatirat olarak yaziyor. Bu kadar etkilimiydi bilemiycem, ancak karakterlerin hemen hemen hepsinden bahsediyor hatiratinda.

Bu arada Khutulun <3
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=yBCDt39qEVc

7. bölüm bitti demin. Çok güzelmiş. Kuzen diyordu izle izle diye, dediği kadar varmış.

said:
Marco Polo has been met with mixed to negative reviews from critics. On Rotten Tomatoes the show holds a rating of 30%, based on 27 reviews, with an average rating of 4.7/10. The site's critical consensus reads, "An all-around disappointment, Marco Polo is less entertaining than a round of the game that shares its name."[13] On Metacritic, the show has a score of 48 out of 100 based on 21 reviews by critics, indicating "mixed reviews".[14]

Fucking elitist homoz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...