Eternal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 clive baker's undying[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kesinlikle nba ve tekken türü dövüş oyunları. çok sinir olursun yenemezsen vuramassan falan bi de başlarlar durmazlar..bugün ps2yi camdan atıcaktım :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 silent hill 3 te hastanede bir odaya giripte cikamayasimiz ve aynadaki yansimamizin yaptigi seyler bir omur aklimdan cikmayacak ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 baldurs gate serisi nwn fallout silent hill legacy of kain(kac kere kendimi vampir olarak gordum bi ben bilirim) undying su aralar en son ruyama giren oyun half life 2 nin we dont go revanholm bolumu oldu(resmen tum bolumu ruyamda oynadım) bi ara uo oynarken dragon kesmeye gidiyodum ruyam da bi de en son vampire bloodlines da ocean hotel bolumu koridorda yururken onumden hayaletin kosarak gecmesi beni baya etkiledi galba hatırlamadıgım seyler varsa eklerim sora simdilik bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sanitarium+half-life 1+fallout+undying=GG[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benim psikolojim bozulmaz[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ha bide planescape var tabi[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Sanitarium'dur tektir[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Rüyama kabus olarak giren oyunlar Undying , Uo , Bg , Diablo ve Alice[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sizde ne oynasaniz aksam ruyasini goruyorsunuz[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Video Strippoker in rüyama girdiğini hatırlamıyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benım daha hıch biri girmedi be.teyy teyy...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ultima online[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Sanitarium. Sebep belirmeye gerek bile yok. fallout.Göndermelerle dolu çünkü.Alien Versus Predator'lar. kişisel ilgi alanlarımı fazlasıyla tatmin ettiği için :D Halflife'lar. Çoğu anda ha..ktir çekiyodum ve gün onun verdiği adrenalin ile geçiyor. Doom'lar. özellikle de doom1 :). Amcam, ben daha çok çok küçükken alıp oynuyodu. Gecenin birinde 6 7 yaşındaki çocuk için bi oyun değildi o yüzden anormal ürpertiyordu beni. amcamın arkasına saklanıp seyrediyordum yine de :D. O yaşta psikopatlaşmamın ve şimdi korkusuz biri haline gelip korku manyağı olmamın sebebi de budur. ... gider bu daha[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 26 Aralık 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tabi birde herhalde bilmezseiniz nightmare creatures var eski bir oyun orta2demi ne oynadığımı düşünürsek baya bir bozmuştu psikolojimi hatta açtım biraz oynayıp kapattım ve 1 yıl sonra geri döndüm oyuna okadar.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hmm onun ikincisi mi ne vardı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anormal_Eraser Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Resident evil 3:Nemesis derim ama bunun nedeni koca villada arkadaslarlan yanlız olmamız olabilir ve zorlan oyunu bana oynatmaları olabilir. Başlarda cok korkmazken beni de paranoyak yapmıslardı eheh...[signature][hline]Be Different from others... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 nemesis takip ederken çalan müzik beni resmen yusuflatırdı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 En fazla psıkolojı bozan oyunalar nemesıs ve uo seçıldı heralde :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Benim psikolojimi en çok bozan oyun carmageddondu. O oyundan soora ciddi ciddi yolda gördüüm herkesi arabayla giderken ezmek istedim, cidden zar zor engelliyodum kendimi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ehlıyet warmıydı o zaman *!Sol şeride geçer*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Vampire:Bloodlines.. Ocean Hotel bölümünü mutlaka oynamanız lazım. Düşündükçe psikolojim bozuluyor..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ni-mh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Phantasmagoria:A Puzzle of Flesh Gabriel Knight 3 bunlar benim oynadığım en güzel ve psikoloji bozan oyunlar :).[signature][hline]Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız eleştirin, Basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız övün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 phantasmagoria 2 : a puzzle of flesh mutlaka oynanmali ilk 3 cd inanilmaz guzel gidiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 silent hill + fantasmagorya çok fena yapmıştır hala etkileri görülür ::)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar