Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-motoryat-firsat%2Cacil%2Cdoktordan-lux-12-metre-tam-donanimli-68086090/detay baltalamak gibi olmasın ama vatan bilgisayar da sıfırıyla aynı fiyat yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 WoodsOfYpres said: Hmm sen 2003 kayıtlısın, ben 2005ten beri buradyım merak etme. Herneyse vulcana daha çok versin allah ama burda satmak için başlık açmak komik yani sen de bunun bilincindesin ama işte, laf sokayım cool gözükeyim tavrıyla hareket ettiğin için. Main yorungede heralde. 2003 de olsan noobsun. Ben sequodan bahsetmiyordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 1990 yılındadaki tekne linki vermişin ben doğmamıştım daha o tekne varken adsadadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Hazir havalar son demlerini yasiyorken bir tur gezdirsene beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 paticikten tekne alabilcek en az 4 kisiyi bizzat taniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 patıcıkten sunu bırının alıp alamaması konusunu tartısmak bıle garıp gercekten...bunu bılemezsınız..ben sadece sansımı denedım,denemek zorundayım cunku...sattıgımız sey cpu veya ram degıl gordugunuz uzere ama burada emınım kı bunun da talıbı cıkabılır ama cıkamaz dıyemezsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 fiyat baya iyi, 220.000 euro da bu moto-katamaran moto-yat için ucuz. 2008 fountaine pajot'ların usd fiyatı $500.000. burda satamayacak olsanız da, 250.000 eurodan aşağı satmayın diyorum. ps: ufak hesap: 2008'de euro 2.0 tl idi şu an euro 2.78 tl 2008'de usd 1.5 tl idi şu an usd 2.20 tl hesaplamadım ama yine de istediğiniz fiyat ucuz (makul demiyorum, zararına satıyorsunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Buradan biri almasa bile almak isteyen başkasına haber verebilir illa foruma kayıtlı biri alacak diye bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bu fiyattan en az 100.000 euro kadar zararınız olur, sezon sonu diye mi bu kadar fiyat kırdınız? -bakım gördüğü yerler ve seneleri -aktif seyir mili gibi detaylar da önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rerore said: aktif seyir süresi bilgi var mı bir de ben 2 oda filan göremdim resimlerden kapton odasını filanda mı sayıyorsun bir de 3 yatak üste üste sanırım tum detaylar burda 2 oda gorebıldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Goering said: bu fiyattan en az 100.000 euro kadar zararınız olur, sezon sonu diye mi bu kadar fiyat kırdınız? -bakım gördüğü yerler ve seneleri -aktif seyir mili gibi detaylar da önemli... amerikan bayraklı o yuzden fiyat ucuz.. bakımları hep burada yapıldı makınalar sorunsuz sıfır gıbı,sezon sonu olması ucuz olmasında etken evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 vergisi çalgısı masrafı ne bunun senelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 WoodsOfYpres said: Vulcan showoff için açtın sanırım başlığı, paticikte 600-700k tekneye verecek birisinin çıkmıcağını biliyorsun. Steam salede çıldıran bir topluluk zira. sen nerden bılıyosun cıkmayacagını pekı? burası kac senelık forum teker teker tanıyomusun uyelerını?Ben mesela uyeyım ve boyle bır teknem var? benım gıbı baska uyeler olmadıgını nerden bılıyosun? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bu üyeliğim 2004'den beri, asıl üyeliğim pepelek, karakedi zamanları 2001-2002 olması gerekiyor. o parayı vericek veya verebilecek çok adam var bu forumlarda, sadece dijital taraftan: iki tane dijital ajans sahibi / alexa TR top20'de sitesi olan 1 kişi vb. reallife tanıyorum. kanyon residence'da 4+1 dublexte oturan adam da var üsttekiler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Fistan said: vergisi çalgısı masrafı ne bunun senelik ? marına baglama + kıslama + devlet = senelık yaklasık 30k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Üstüne düzenli bakımlarınıda eklemek lazım,ortalama 45bin diyelim,zehirli boyası vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 eni geniş yalnız.d marinlerde ağlatırlar. bi de motoryatta o tür masrafa bakılmaz. zaten bi güneye inişi 10-15k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bu arada sunu da eklıyeyım,teknemız pendık marına da baglı ve daha marına tam hızmete acılmadan anlasma yapılarak ucuz fıyattan baglanmıs ve sozlesme yapılmıstır,alan kısıye sozlesme devredılecektır.Fıyat neredeyse yenı baglama ucretınden yarı yarıya daha ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 aktıf calısma saatı falan sorulmus tum detaylar ılanda var zaten ama buraya da yazayım , aktıf calısma saatı sadece 250... evet gayet yenı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rerore said: su deposu kaç litre 2X300LT SU VE 2X400 LT MAZOT İLE 300 LT LİK PİS SU TANKLARI diye yazıyor ilanda bi baksaydın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 haci tamam, bi tekne ugruna milleti ifsa etme asdf. Goering said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 neyse hacı böyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rerore said: su deposu kaç litre Rerore said: aktif seyir süresi bilgi var mı bir de ben 2 oda filan göremdim resimlerden kapton odasını filanda mı sayıyorsun bir de 3 yatak üste üste sanırım Alacan mı bilader? Var mı o kadar paran? Almayacaksan tükkanın önünü kapama hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Goering said: bu üyeliğim 2004'den beri, asıl üyeliğim pepelek, karakedi zamanları 2001-2002 olması gerekiyor. o parayı vericek veya verebilecek çok adam var bu forumlarda, sadece dijital taraftan: iki tane dijital ajans sahibi / alexa TR top20'de sitesi olan 1 kişi vb. reallife tanıyorum. kanyon residence'da 4+1 dublexte oturan adam da var üsttekiler hariç. top 20deki site onedio mu : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Birisi forumda GeziParkında içilen ayranın kapağını satmaya çalışır diğeri Katamaran satmaya çalışır, ne uçlarda bir forumuz lan biz. forumun en fakiri benim ama en rare item bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar