Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: NBG YALÇIN TRANS http://www.yalcintrans.com/ Burası mı? Trans falan pek tekin değil ama seviyorsan git konuş tabii, senin seçimin sdf NBG= National Bank of Greece = Finansbankı aldılar %95 hisse çokluğuyla işte. finans=enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Biyik said: lan adam bankacı olmak için dua istiyor. bence biri beddua etti sana. bence sen tuvaletten sonra parmaklatmıyorsun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hadi ben dua ediyorum bak senin için. inşallah bankacı olursun da tersten görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Liebe said: g noluyo noktasi var g nin..ordan sonrasini hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi adam papazlara tetikci olacak he mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tişikkirler sipirmen. yalandan insanların yüzüne gülmek istiyorum, akşam eve gelince rahatlamak istiyorum, bir işe böyle yıllarımı verip karşılığını almak istiyorum. sakin bir hayat istiyorum anasını satim. memuriyet çok bayar. ha bide şey, kfc mi, adanacı mı, mcdonalds mı, pideci mi? 2 kişi bi söylesinde yemek isteyecem, hazır bulmuşum böyle ortamı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yunanlara çalışcak diye seviniyo lan adam !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 de esas merak ettigim simdi duayi orthodox ca mi yapmamiz gerek ise yaramasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ahahahah dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 adanaci.. bunun serefine lahmacunun icine adana sar da ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 panpa senin komşu var mıydı bi tane gurbette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Zikko said: yunanlara çalışcak diye seviniyo lan adam !1 Γεια σου , εγώ θα γαμήσω ολόκληρο το έθνος ur επάνω . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sensin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sekerim bu arada mumkunse bankacilik sektorunu cok buyutme gozunde..genelde cikis saatin 8 civaridir her ay ekstralari vardir ..belirledikleri kotanin altinda gidiyorsan acimazlar..is ilanlarinda seri halde adam alan sektorlerin hepsi kiyma makinasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 nerde calıscakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 memuriyete bayar yazmış, bankada her akşam parti yapıyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 dana22 said: sekerim bu arada mumkunse bankacilik sektorunu cok buyutme gozunde..genelde cikis saatin 8 civaridir her ay ekstralari vardir ..belirledikleri kotanin altinda gidiyorsan acimazlar..is ilanlarinda seri halde adam alan sektorlerin hepsi kiyma makinasidir. ilandan girmedim görüşmeye, ta tabi haklısın, eski yaptığım işten iyidir telekomünikasyon sektöründeydim. seviyorum ben bankaları ya, ileridede düşünüyorum ciddi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Lectre said: yalandan insanların yüzüne gülmek istiyorum, akşam eve gelince rahatlamak istiyorum, bir işe böyle yıllarımı verip karşılığını almak istiyorum. sakin bir hayat istiyorum Polyanna gibi lan ne güzel azla yetinirim diyor, iyi madem İNŞALLAH GİRERSİN NBGye, AMİNNN! sdf bi de tok gözlü kız bak şubeden, bankalar güzel kız kaynar malum hadi göriim seni goççumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yunanistan batmadi mi ya, nasil banka aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi o guzel kizlar aptal degil..tanidigim 2 tane ole musteri temsilcisi vardi bankada..elemanlar tabi butun hesap hareketlerini goruyor..1 i bir eczaci kafaladi kendinden 20 yas buyuk adam bosandi evlendiler..oteki de bir mutahitle yasiyor 2. es olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Şube mi, GM mi, Bölge mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 aquila said: yunanistan batmadi mi ya, nasil banka aliyo. yok bu kilisenin parasi ..harbi papaz parasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 başlığı açan kim bakmadım, banlistimde muhtemelen gözükmüyor o yüzden inşallah almazlar işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cacodemon said: Şube mi, GM mi, Bölge mi? enpara gezici takım işte, kart teslimatı vs, komşu illere falanda gidiyormuşuz arada otelde kalıyormuşuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 dana22 said: aquila said: yunanistan batmadi mi ya, nasil banka aliyo. yok bu kilisenin parasi ..harbi papaz parasi.. yatırımcılar kardan herhangi bir şekilde temettü çekmedi yunanistan batarken, öylece bıraktılar. yönetime bırakıyorlar yani bankayı sadece, ömer arasın röportajında okumuştum. kermit: go fap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar