Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bone'un söylediklerine ilaveten, tatlı olarak reçel falan yiyebilirsin hem tatlı hem fruktozu glikozu bol enerji verir falan. Süt de tek başına yeter çoğu zaman. Geçmiş olsun[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmm evet süt+şeker, süt+bal, süt+nesquik felan da iyi gider. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ocak 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sütlaç ye[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 üşenmessen cok basit bir enfes tatlı tarifi yazayım: petitbeure leri bir borcama diziyorsun ıslanması için üzerine cok az ılık süt döküyorsun petit beurre lerin uzerine bir kat sıcak puddıng dokuyorsun sonra tekrar bir kat petit beurre diziyorsun süt ile ıslatıyorsun... pudding döküyorsun Vs Vs VS minimum 4-5 kat olması iyidir. sonra bunu buzdolabına atıyorsun 1 saat içinde servis edebilirsin.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Walla künefe der susarım =)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 diab. ın dediği tatlıyı taviye diyorum ama kontrollü ye çünkü o tatlıyı yedikçe yiyosun yedikçe yiyosun ve sonunda tatlı bitince çok kötü oluyo...öööö[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Çok çok geçmiş olsun... Hatırlıyorum ben de 20likleri çektirince (bi de ben gaza gelip 1 haftada 3ünü birden aldırmıştım) puding manyağı olmuştum :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar