MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hay allahım ne hale getirmişler oyunu yok kötü olmuş demiyorum ama deli action hal almış oyunda 2. zorluk seviyesinde oynadığımdanmıdır nedir adamlar 3 nagant mermisinde ölüyorlar ya. zaten bi şarjör 8 mermi alıyor öhhe. şu an 3. bölümün başında bıraktım oyunu (biraz uyumam gerekir diye düşündüm niyeyse:)) oyunun non-action kısmı yok zaten habire bi yerlerden bi tarafınıza mermi girebilme olasılığı kendine bağlıyor oyun. herkesin denemesi gerek. normal Call Of Duty'i çok değiştiren bi oyun. DENEYİĞĞNNNNN!!!! Edit: Bi ek paket olarak %91 veriyorum nokta.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 10 Ekim 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dün aldım sas görevlerinin ilerleyen aşamalarındayım,çok güzel bir ek paket olmuş.hmm notum %90[signature][hline]shinsetsu desu..
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Grom_Hellscream, 08 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: bi bölüm var foley fln var tankların üstündesin askerler var 2 takıma ayrılıosun orda ben takıldım tankın üstündesin ve hareket edemiosun foley go go go dio ama kimse hareket etmio bug mu evet,normalinde go go go dan sonra yere atlıyorsun.[signature][hline]shinsetsu desu..
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya aldım oyunu 3üncü bölüme geldim hiç oynamak istemiyor canım nedense güzelim oyunu... yardım et dohtorcum[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben cabuk bitirmemek için yavaş yavaş oynuyorum kharkov dayım suan oraya kadar yardım ederim[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oyun bittide biraz kasıntı olmuş sanki özellikle son bölümü bitirene kadar 1 saat ugrastım 2. seviyede yani veteran falan oynasan ne olur son bölümde bilemiycem[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 oyun bitti.uzun zamandır oyun oynarken bu kadar keyif almamıştım.kesinlikle kaçırılmayacak bir oyundu.[signature][hline]shinsetsu desu..
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Son bölümle sondan önceki kasış tam adamlar bitmiyor artı 4-5 mermi yersen ölüyosun direk. Ama siperlerin arkasına direk atlamak kadar zevkli bişi yok tank veya uçak bomba atarken.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 son bölüme krize giriyorsun,az kafayı uzatınca yediriyorlar mermiyi.[signature][hline]shinsetsu desu..
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ek paketi oynayabilmek için ilk oyun gerekiyormu?
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ilk oyun + CoD 1.4 patch olması lasım patch united offensive cdsinde var ..
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ekip çok salak olmuş, yanındaki adama ateş edemiyor her şeyle sen ilgileniyorsun. Can sıkıcı bir durum, illa makineli tüfek bataryasını sen kullanacan, illa sniper sen olucan, illa bazukayı sen ateşleyecen. Birde düz bitli piyade olucan. Birazda diğerleri yapsın bu ne ya!
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 valla eskiden bazı bölümlerde sosuz adam gelme vardı şimdi heryerde sosuz adam geliyor bu konuda olmamış onun dışında süper bi oyun.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya yardım edin :p köprüyü geçemiyorum bi tavsiyeniz var mı hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hangi bölümdeki köprü?amerikalılardakini mi diyorsun?yoksa ingilizlerdeki tren köprüsümü?[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya oynayalı baya oldu :) şimdi köprüyü tankla uçuruyoalr falan o köprü mü? oysa nası geçtim hatırlamıyom da baya bi kastırmıştı :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla ben pmden yardımcı oldum sly'a...orada sniper+smg ikilisiyle fazla kastırmadan geçilebilir yani...bi köprünün sonunda direk sağdaki siperlere atlamak lazım , yoksa karşıya geçer geçmez delik teşik oluyosun, almanlar oraya varana kadar sürekli spawn oldukları için çok hızlı hareket etmek gerekiyo yoksa adamın aklını alıyorlar :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Oyun çek keyifli ama cooooook kısa ya hoş kensidide kısaydı, ama expsi daha kısa olmuş bitti heemn elimde kaldı resmen.[signature][hline]Beş Hececiler
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben valla cod uo yu hiç single oynamadım desem yeridir en fazla 30 dk fln bakmışımdır single a :) paso multiplayer oynarım hergun oynarım ama multiplayerda oyun çok daha zevkli tavsiye ederim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Astarmos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oyun çok güzel hemen iki-üç günde bitti. ben fazla oyun sevmem ama bu oyun beni bayağı sardı. tavsiye ederim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tekrar yüklüyorum şu an yine oynııcam =)
Öne çıkan mesajlar