Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty : United Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CoD ek paketi çıktı.
Harika olan CoD a harika bi ek paket olmuş.
Süper görevler var.Özellikle bomber görevi müthiş...
Ayrıca oyun biraz daha zorlaşmış
efektler flm güzelleşmiş
oynanabirlikte pek değişiklik yok.
Ayrıntılı Bilgi için...

CoD u sevmeyenler bile hastası olucaktır sanırım.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
sırf senaryosu icin bir ek paket alamam (gerci ben cok dandirik olsa bile her oyunu alırım), oynanışa yeni eklentiler yapmalı bence bir ek paket.[signature][hline]= O =
Mesaj tarihi:
Ben aldığım gün bitirdim çok hoşuma gitti. Görev paketi olmuş biraz fazla bi değişiklik yok. Zorlaşmış bide. Eskisindeki gibi sıkıcı tek başına görevlerden ziyade toplu savaşlar daha çok. Esas onlar için oynanır CoD. En sevdiğim özelliklerinden biri arada fonda müzik çalıyo böyle bide top yiyince slow motiondan sonra ıslık sesi süper.

Eklemeden edemicem son bölüm süperdi gerçekten. Siperlerin arkasına resmen can hali atlıyodum. Bi yerin çıksa 50 mermi yiyodun arada :) [signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Eylül 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yeni senaryo çıkarmaya devam etsinler
10 tane daha ek paket alırım.
oynanabilirliğinde birşey deişmesine gerek yok.
hı stuka falan kullandırtabilirler :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
ben ole ek pakete ek paket demem o zaman. Beni yeni stratejiler geliştirtmeye teşvik etmeli.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army...
Mesaj tarihi:
ayrıca adamlar daha zor ölüyor

ulan sarjor boşaltıyorum bakıyorum sürünüyor arkamdan kalkmış bana sallıyor.
tanklar çok zeki olmuş elinde bazuka varsa senı ilk hedef alıyor
ben 3-4 bölüm oynadım.

sıkılmadım ama şu an için sıkıldım yarın oynarım =)
cod çok kısaydı zaten 13 saatte bitmişti ii oldu
görevler harika ama...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Birazdan gidip alıcam oyunu torrentten okadar uğraştım anca 200mb indi çok dolmuş . Ayrıca CoD nin cdleride lazım galiba 2 cd o United Offensive 2 cdde bu galiba. Valla CoD kulaklıklarla baya güzel oluyor müzikler aynı galiba CoD ile en azından demosunda öyleydi United Offensive in . Oyunun atmosferi bence çok güzel bundada güzel olacağını umuyorum

*!Giyicek bir şeyler aramaya başlar*[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok ısrar ettiniz alıcam :)

*!para aramaya başlar *[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bitirdim ama son bölüm kursk savaşındaki bölümler resmen kasıntı canım çıktı. regular da oynuyorum bide.

şu cod tek uyuz olduğum nokta askerlerimin salak olması.Aı sadece rakip açısından iyi.Takımım çok salak oluyor.[signature][hline]tuana...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk blumu bitirdim goruslerim bence ek paket oyle super degil zorlamıslar oyunu resmen yani hicbisey yapamadık bari zorlastiralim diye ama aksiyon superdi yani zırt pırt olmesek daha iyi olacak ama yine de fena degil bi ek paket icin multi modları da guzel diye duydum hayırlı olsun herkese.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
bi bölüm var foley fln var tankların üstündesin askerler var 2 takıma ayrılıosun orda ben takıldım tankın üstündesin ve hareket edemiosun foley go go go dio ama kimse hareket etmio bug mu
Mesaj tarihi:
Bak kafana top atmıyor aslında.
Sen görev dışına çıkınca öyle ölüyorsun. Mesela ileriye doğru git bişey olmuyor çünkü görev oralarda geçicek
ama başka yerlere gidince ölüyorsun =)

Orada alıcaksın cal30 u adamın yanına geliceksin sonra onu koruyacaksın.

Ben bitirdim sormak istediğiniz varsa sorun hatırladığım kadarıyla yardım ederim[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ya orda yanındaki dallama senı korumuyormu ? sen tek bi yöne bakıcaksın

cal30 u kurup sallamaya başlıyorsun hepsi ölüyor yanındakide seni koruyor.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
leviee orda bi adam sana takip et beni diyo. Adama yakın ve nereye basıyosa oralara bas bi yerden sonra siperlere atlıyosun zaten.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
  • Yeni Oluştur...