bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 CoD ek paketi çıktı. Harika olan CoD a harika bi ek paket olmuş. Süper görevler var.Özellikle bomber görevi müthiş... Ayrıca oyun biraz daha zorlaşmış efektler flm güzelleşmiş oynanabirlikte pek değişiklik yok. Ayrıntılı Bilgi için... CoD u sevmeyenler bile hastası olucaktır sanırım.[signature][hline]tuana...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 OBAAAAAAAA demekten başka birşey diyemiyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sırf senaryosu icin bir ek paket alamam (gerci ben cok dandirik olsa bile her oyunu alırım), oynanışa yeni eklentiler yapmalı bence bir ek paket.[signature][hline]= O =
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben aldığım gün bitirdim çok hoşuma gitti. Görev paketi olmuş biraz fazla bi değişiklik yok. Zorlaşmış bide. Eskisindeki gibi sıkıcı tek başına görevlerden ziyade toplu savaşlar daha çok. Esas onlar için oynanır CoD. En sevdiğim özelliklerinden biri arada fonda müzik çalıyo böyle bide top yiyince slow motiondan sonra ıslık sesi süper. Eklemeden edemicem son bölüm süperdi gerçekten. Siperlerin arkasına resmen can hali atlıyodum. Bi yerin çıksa 50 mermi yiyodun arada :) [signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa [Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Eylül 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 multi modlarında bi yenilik var mı peki?[signature][hline]= O =
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yeni senaryo çıkarmaya devam etsinler 10 tane daha ek paket alırım. oynanabilirliğinde birşey deişmesine gerek yok. hı stuka falan kullandırtabilirler :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben ole ek pakete ek paket demem o zaman. Beni yeni stratejiler geliştirtmeye teşvik etmeli.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ayrıca adamlar daha zor ölüyor ulan sarjor boşaltıyorum bakıyorum sürünüyor arkamdan kalkmış bana sallıyor. tanklar çok zeki olmuş elinde bazuka varsa senı ilk hedef alıyor ben 3-4 bölüm oynadım. sıkılmadım ama şu an için sıkıldım yarın oynarım =) cod çok kısaydı zaten 13 saatte bitmişti ii oldu görevler harika ama...[signature][hline]tuana...
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Birazdan gidip alıcam oyunu torrentten okadar uğraştım anca 200mb indi çok dolmuş . Ayrıca CoD nin cdleride lazım galiba 2 cd o United Offensive 2 cdde bu galiba. Valla CoD kulaklıklarla baya güzel oluyor müzikler aynı galiba CoD ile en azından demosunda öyleydi United Offensive in . Oyunun atmosferi bence çok güzel bundada güzel olacağını umuyorum *!Giyicek bir şeyler aramaya başlar*[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ayrica sesler super bazen resmen kursunu yediginizi hissediyorsunuz yaninizdan geciyor fivvv die ses cikiyor[signature][hline]tuana...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cok ısrar ettiniz alıcam :) *!para aramaya başlar *[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 pff oyunu bulamadım bütün hafta torrenti açık tutsam yüklenirmi acaba denemek lazım[signature][hline]
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bariz normal CoD'dan daha zor yapmislar ama ucak görevleri filan hos olmus cidden:)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bitirdim ama son bölüm kursk savaşındaki bölümler resmen kasıntı canım çıktı. regular da oynuyorum bide. şu cod tek uyuz olduğum nokta askerlerimin salak olması.Aı sadece rakip açısından iyi.Takımım çok salak oluyor.[signature][hline]tuana...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ilk blumu bitirdim goruslerim bence ek paket oyle super degil zorlamıslar oyunu resmen yani hicbisey yapamadık bari zorlastiralim diye ama aksiyon superdi yani zırt pırt olmesek daha iyi olacak ama yine de fena degil bi ek paket icin multi modları da guzel diye duydum hayırlı olsun herkese.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bi bölüm var foley fln var tankların üstündesin askerler var 2 takıma ayrılıosun orda ben takıldım tankın üstündesin ve hareket edemiosun foley go go go dio ama kimse hareket etmio bug mu
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 off şu ilk bölümde Cal'30 u aldığımız yeri geçemiyorum geçmeyi bilen bi arkadaş var mı ya fitil etti beni şu tankın topu. habire kafama top atıyo fereşsiz. onu oyalıyım derken kabzayla öldüğüm bile oldu heh.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bak kafana top atmıyor aslında. Sen görev dışına çıkınca öyle ölüyorsun. Mesela ileriye doğru git bişey olmuyor çünkü görev oralarda geçicek ama başka yerlere gidince ölüyorsun =) Orada alıcaksın cal30 u adamın yanına geliceksin sonra onu koruyacaksın. Ben bitirdim sormak istediğiniz varsa sorun hatırladığım kadarıyla yardım ederim[signature][hline]tuana...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben görev dışına falan çıkmıyorum ki direk o siperin içinde önüme gelene koyuyorum mermiyi ama gel gör ki (kel kör kirpi) adamlar yanıma kadar geliyolar. acaba yetenek eksikliğim mi var diycem ama aynı yeri en az 30 kez oynadım[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya orda yanındaki dallama senı korumuyormu ? sen tek bi yöne bakıcaksın cal30 u kurup sallamaya başlıyorsun hepsi ölüyor yanındakide seni koruyor.[signature][hline]tuana...
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ek paket için ilk oyun gerkeiyormu yoksa direk çalışıyormu oyun ilkini kurmasak bile?
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bak ekranı ayıran bi tank var bi ağacın arkasında sol taraftakileri halletsem sağdaki herif gilpi vuruyor sağdakileri halletsem solda imzalıyor[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 leviee orda bi adam sana takip et beni diyo. Adama yakın ve nereye basıyosa oralara bas bi yerden sonra siperlere atlıyosun zaten.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 mcfrenzy aynı yerden bahsetmiyoruz zannedersem[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 he evet öyleymiş. kafaya top yeme olayında kalmışım ben :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Öne çıkan mesajlar