RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Abi ben sürekli didişeceğim birini değil, beni tamamlayacak toplumda kendi başına bir birey olmuş kadın istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Türkiye'de o kadını sen bulamazsın. Kadını bulursun, belli bi süre eziyet çeker, o kadını gerçekten bir birey-kadın-insan yaparsın. Çünkü hiçbiri öyle yetişmiyor ve etrafında o imajı göremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bir de şu var: Eninde sonunda her kadın kendi annesine dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Boşuna anasına bak kızını al demiyorlar demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Shean said: Türkiye'de o kadını sen bulamazsın. Kadını bulursun, belli bi süre eziyet çeker, o kadını gerçekten bir birey-kadın-insan yaparsın. Çünkü hiçbiri öyle yetişmiyor ve etrafında o imajı göremiyorlar. birey-kadın-insan yapmak. imalathaneniz nerede 300 tane sipariş verecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Feamer said: var oldugu kesin ama 50 kadinla birlikte olsan 3 tanesi falan kaliteli olur heralde sana bana degil kimseye yetecek sayida yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hep erkeklerle röportaj yapmışlar neden kızlara sormamışlar ki hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Biyik said: Shean said: Türkiye'de o kadını sen bulamazsın. Kadını bulursun, belli bi süre eziyet çeker, o kadını gerçekten bir birey-kadın-insan yaparsın. Çünkü hiçbiri öyle yetişmiyor ve etrafında o imajı göremiyorlar. birey-kadın-insan yapmak. imalathaneniz nerede 300 tane sipariş verecektim. ateş geçitlerine mi gideceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Shean said: Abi şu eşitlikçi tavrınız yüzünden kapamıyorsunuz zaten. Kızlar ilişkilerinde feministliği savunmuyor. İnsan gibi davranın, maço olun, hard seviyor onlar. Shean said: Türkiye'de o kadını sen bulamazsın. Kadını bulursun, belli bi süre eziyet çeker, o kadını gerçekten bir birey-kadın-insan yaparsın. Çünkü hiçbiri öyle yetişmiyor ve etrafında o imajı göremiyorlar. Bu arkadaş çok doğru yazmış, ailesinin çok rahat yetiştirdiği ve anne/babanın tam serbestlik verdiği bir kesim dışındakiler hariç Türk kızı sert sever, erkeğini baskın olsun ister, devamlı olmasa da bi şekilde dengeleyeceksin sözünü geçireceksin hatuna. O özel kesim de, ya evde kalıyor ya evlendiği adama kan kusturup boşanıyor ya da gerçekten çok naif birine rastlayıp parmağında oynatıyor zaten. Aile babası, koruyucu, sürü lideri görüyor dişi seni sonuçta, bu evrimsel olarak işlemiş beyine şurda 50 yıllık modern toplum bunu hemen değiştiremez, hele TR gibi yerlerde. O yüzden öküz olun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sostizm said: Bir de şu var: Eninde sonunda her kadın kendi annesine dönüşür. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 RamsesII said: Abi ben sürekli didişeceğim birini değil, beni tamamlayacak toplumda kendi başına bir birey olmuş kadın istiyorum... 2. ramses birader güzel söylemiş... bunun şöyle bir handikapı oluyor, malum tc şartlarında ötürü, karakteri pek oturmamış kadınlar tarafında pek ciddiye alınmıyorsun gerçi böyle söyleyince bazıları kadın düşmanı diyor oda enteresan bir tepki oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Valla düşmansak düşmanız abi, insan karşısında stabil birini istiyor. Hareketlerde bi denge, hayatında yapmak istediği bir şeyi olsun istiyor. Yani ne biliyim gerçekleşmeyeceğini bilsen bile insan bir hayale bakar, bir şeyler yapmak ister. 2-3 kadın tanıdım yemin ediyorum geleceği dair düşündükleri zerre kadar bir şey yok. Bizim toplumda kadınlar erken olgunlaşıyor erkekler geç diyorlardı, kesinlikle katılmıyorum bu önermeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Red said: ne gavat olcan ne ayı şu tanım çok iyi afdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar